selam kızlar a.s.
bizim ünide bi hocamız vardı soyadı gülmezdi. kız bebekleri olcaktı. anneside ebedi koy diye tutturmuş.. düşünsenize isme bakın EBEDİ GÜLMEZ :1shok:
neyseki koymadılar şakkıdı
Selam kızlar..
Bugün yemek işini erkenden hallettim, her hafta olduğu gibi pazara gitmeye niyetliyim ama bu hafta da vazgeçmezsem tabi aklinialirimsmile
Selam kızlar..
Bugün yemek işini erkenden hallettim, her hafta olduğu gibi pazara gitmeye niyetliyim ama bu hafta da vazgeçmezsem tabi aklinialirimsmile
selam kızlar a.s.
kızlar biz kızımın adını LİYA koyacaktık...ama şimdi SUEDA 'mı olsun diyoruz...sizce hangisi bi fikrinizi söylerseniz çok sevinirim...teşekkürler....
nevyas daha doğurmamışsın oğlun yerinden memnun
e-pack yeni anne nasılsın
selam...nevyas 41. haftaya girmişsin...ohh oğluş rahat yerinde...
sueda bence daha guzel canım hem anlamıda cok guzel hemde yakısıyor. Liya yabancı ismi gibi. Bir söylemeye insanlar anlamaz kızında tekrar etmekten bıkar ömrü boyunca inan ben bu dertten muzdaribim cok iyi bilirim.
yine siz bilirsiniz ama ismi liya ban pek turk ismi gibi gelmio ilk kez duydum cevremde pek yok belki ondandır
Sormayın kızlar pek bi rahat önceden 40 larda sancım çıkardı nstede bu defa 20 yi bile bulmadı bende sezercik olacağım sanırım sempatiksalakcinni
sueda bence daha guzel canım hem anlamıda cok guzel hemde yakısıyor. Liya yabancı ismi gibi. Bir söylemeye insanlar anlamaz kızında tekrar etmekten bıkar ömrü boyunca inan ben bu dertten muzdaribim cok iyi bilirim.
yine siz bilirsiniz ama ismi liya ban pek turk ismi gibi gelmio ilk kez duydum cevremde pek yok belki ondandır
Yeni duyulan isimler hep garipsenir canım, ama zamanla alışıyorsun bizede sorduklarında 2 kez tekrarlıyoruz ama liya bizimkinden daha kolay zemuszemus anlamıda güzel..
rahat yer yapmışsın oğluşa maşallah artık gelir bence bir iki güne gece olması da
liya sueda olsun bence güzel oldu sizce nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?