2010 Ekim Anneleri

hoşbuldukk kızlar
yeni anne ayy çok gzl bi duyguymuş annelik
bii dk gözümüayıramıyorum meleğimden
darısı size kızlar

Selam kızlar..

Bugün yemek işini erkenden hallettim, her hafta olduğu gibi pazara gitmeye niyetliyim ama bu hafta da vazgeçmezsem tabi aklinialirimsmile

selam
bende her hafta niyetleniyorum ama bir türlü nasip olmuyor popomu kaldıramıyorumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar a.s.

selam canım
hoşgeldin

kızlar biz kızımın adını LİYA koyacaktık...ama şimdi SUEDA 'mı olsun diyoruz...sizce hangisi bi fikrinizi söylerseniz çok sevinirim...teşekkürler....

sueda bence daha guzel canım hem anlamıda cok guzel hemde yakısıyor. Liya yabancı ismi gibi. Bir söylemeye insanlar anlamaz kızında tekrar etmekten bıkar ömrü boyunca inan ben bu dertten muzdaribim cok iyi bilirim.
yine siz bilirsiniz ama ismi liya ban pek turk ismi gibi gelmio ilk kez duydum cevremde pek yok belki ondandır

Hoşgeldin e_pack ben yokken doğurmuşsun Allah analı babalı büyütsün canım maşallah kilosu boyuda güzel kuzunun..

Yeni duyulan isimler hep garipsenir canım, ama zamanla alışıyorsun bizede sorduklarında 2 kez tekrarlıyoruz ama liya bizimkinden daha kolay zemuszemus anlamıda güzel..

Sormayın kızlar pek bi rahat önceden 40 larda sancım çıkardı nstede bu defa 20 yi bile bulmadı bende sezercik olacağım sanırım sempatiksalakcinni

rahat yer yapmışsın oğluşa maşallah artık gelir bence bir iki güne gece olması da

benimde tek düşündüğüm o zaten yabancı isim zannetmeleri...aslında arapçadan geliyo ama...yoksa anlamını çok beğenmiştim...

Yeni duyulan isimler hep garipsenir canım, ama zamanla alışıyorsun bizede sorduklarında 2 kez tekrarlıyoruz ama liya bizimkinden daha kolay zemuszemus anlamıda güzel..

dogrudur canım birazda tarz meselesi heralde ben öyle sonradan duydugum farklı isimleri begenmiyorum yanlıs anlamayın sizden uzak olsun uyduruk gibi geliyor.
Ama sonucta herkesin kendi fikri

E-pack arkadaşlar sormuştur belki ama ben geçmişi çok fazla okuyamadım doğum öncesi söylenen kilosuyla, doğum kilosu arasında fark oldu mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…