2010 Ekim Anneleri

güle güle canım inş hayırlı hhaberlerle dönersin..
hem nst hem muayene inş dr a yetişirsin canım

gözünaydın canım...allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza...

selam kızlar...bizde dr'dan geldik...herşey yolunda çok şükür...kızım 3500gr olmuş, 10 ekim de saat 9 da hayırlısıyla gelecek inşallah....

selam kızlar...bizde dr'dan geldik...herşey yolunda çok şükür...kızım 3500gr olmuş, 10 ekim de saat 9 da hayırlısıyla gelecek inşallah....

maşallah yavruna.. sezeryan sanırım hayırlısı olsun canım.
Rabbim dar da koymasın hiçbirimizi, hepimize kolaylık nasip eylesin inş....

sezeryan öncesi bendende istedi...istiyolar canım...dr'a bağlı kimisi önceden istiyor...

oda açmışlardı zaten canım normal hasta odasıydı kendi odasında çekti sancıyı doğuma gittikten sonra değişti 2oda ilerisinde bir odaya geçmiştik. bende ilk etapta kimseye haber vermicem kendi annem babam ablalarım vs bilir ondada yan dairemde oturuyorlar mecburen. ztn ablam gelir bide eşim yeter. eşimin tarafından kimseyi istemiyorum.
biz simdi su böreği yaptık hazır su böreği yufkasından almıştım, hemen haşladık suda yaptık pişti bile. sguduktan sonra ortadan kesip buzdolabı poşetlerine koyucaz. cok güzel oluyor ısıtınca tazecik..

canım gözün aydın cok sevindim. allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı basımıza..

canım sancı odasında felan degildi eltim normal hasta odasında cekti suni sancı vermişlerdi bide kaç saat cekti. biz herkez vardık yanında kızcağızın hatta. emzirme olayında da vardık. doğumdan cıktı geldi biraz kendini topladı sonra verdik bebişi emzirdi :)

selamlar.. varmı yeni haber ? hersey yolundamı?

kontrole gitmeden uğrıyayım dedim.. Darkım sanırım gitmiş..

selam kuşum ben gitmiştim sen gelmişsin :))) şimdi yine gitmişsin...

bana tarih vermedi size vermnişse bilemiyorum.. satım 2 ocak 9 ayın bitti 10 gundende 1 gun aldım bakalım Allah ne zaman nasip ederse

oohh ohh maşallah hayırlısı kuzum iyi haberlerle gelin inşallah :))

maşallah canım kuzuna
cok az kalmışşşşşşşşşş harika!

eee canım sen az önce yazdın ya eşyalar elimizdeydi falan diye ben yanlış anladım herelde:) gider gitmez kontrol edip doğumun başladığını anladıklarında tek kişilk odanı açıyorlarsa ne güzel işte tam istediğim gibi:) ama inş emzirme olayında da o ilk anda eşimle başbaşa olmak istiyorum :) o güzel duyguyu insanların ay emiyor mu emmiyor mu vs deyip de bizi strese sokmamaları içn tek olmak istiyorum:))

eşyalar elimizde kaldı demedim, kalabalıktık eşyaları diğer odaya taşıması kolay oldu dedim :)
bende zaten o yüzden hiç kimseyi istemiyorum yanımda. yok emdimi yok emmedimi vs diye insanın tepesine dikiliyorlar sinir olurum ben gelemem sıkıntıya birde beni sancı cekerken görmelerini istemiyorum. eşim ve ablam yanımda olsun yeter.

seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum canım. kesinlikle kimseyi istemiyorum:) uyuz gibi tepeme dikilirlerse sinir olurum vallah:) şimdiden eşime söylüyorum dığumdan sonra yada en erken doğumhaneye girdiğimde haber ver diyorum. inş ikna edebilirim

saol darkçım...çok teşekkürler...

slm kızlar.
of yaa. benm muayenehanesine gittiğim dr. devlet hastanesinde çalışıo. zaten oturduğum yerde 1 tane özel hastane var onunda kadın doğumcusu işten ayrılmış :S ne güzel eşiniz yanıızda olcak. benm hastanemde odalar iki kişilik sancını çekerken bile yalnız olmuosun. yanına zaten erkek almıolar. annemlede aynı şehirde değiliz. gününü beklerse yanımda olur belki ama doğum başladıktan sonra yetişmesi imkansız. kayınvalideminde beni öle görmesini istemem. saçma sapan şeler söler sinir eder. eşimin teyzesi var artık onu mu alırım yanıma bilmiom :S ben ya eşim olsun yada kimse olmasın istiom ama malesef şartlar elvermio. doğurasımda gelmio:çok üzgünüm:

güle güle canım inş hayırlı hhaberlerle dönersin..
hem nst hem muayene inş dr a yetişirsin canım

yetişemicek bişi yok ki kendileri o saate randevu verdiklerini sölüyolar acil cıkması gerekirsede arayıp haber veriyorlar..

bende 1 sat ıcınde gıtcem doktoraaa bugun ılk defa nst baglancam ne kadar duruluyo nest de kızalr bılen varrmı

20 dk min.

cıkmadan bakıyım dedim gördum kuzum senide..amin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…