selam arkadaşlar fırsat bulup size yazma fırsatı buldum
27.09.2010 da doğum yaptım sezeryanla
dünya tatlısı bir oğlum oldu allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş yakında sizde anlayacaksınız
ilk 2 gün sütüm olmadı ama şimdi maaşallah çok güzel emiyor
ama benim ağrılar geçmedi hala
sezeryan sonrası maalesef zor arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
ama bebek olunca insan onada katlanıyor tabi
rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
20 dakika duruluyor canım
bende 1 sat ıcınde gıtcem doktoraaa bugun ılk defa nst baglancam ne kadar duruluyo nest de kızalr bılen varrmı
selam kızlar...bizde dr'dan geldik...herşey yolunda çok şükür...kızım 3500gr olmuş, 10 ekim de saat 9 da hayırlısıyla gelecek inşallah....
bende 1 sat ıcınde gıtcem doktoraaa bugun ılk defa nst baglancam ne kadar duruluyo nest de kızalr bılen varrmı
kızlar sezeryan olan arkadaşlara bır sorum var bugun doktorum bana bazı testler yazdı ben de sezeryan olucam.Haftaya cumartesı dogumdan oncekı son kontrolum yapılıcak haftaya cumartesi once kan ver sonuclarını al nst gır tum sonuclarla bırlıkte bana gel dedı yazdıgı kagıtta da su testler var:
HEMOGRAM
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
Bunları ıstedı bunlar sezeryan olucaklar ıcın ıstenen tahlıller mı ben dogum yapacagımız gun kan verıyoruz dıye bılıyorum ama bılen bırı cevap verebılır mı cok merak edıyorum
felicity başın sağolsun.
Rabbim sabırlar ihsan eylesin inş
basınız saolsun canım.. baya doğum yapan oldu 2010 ekim bebekleri topiğinden de okuyabilirsin..
cevap için sağol tatlım. keşke oda açsalar bazı hastaneler odanda sancıyı çektiriyor. neyse:) ben eşimle gitmek istiyorum. ilk etapta kimseye haber varmek istemiyorum:)
evet ya 1 saat açılmıyor sayfalar..
kızlar ya bu börek işini nasıl yapıyorsunuz? bi tanıdık pişirip atıyordu çıkarınca bayat bayat oluyordu:) pişirmeden atmak lazım değil mi? bede mi yapsam acaba ya :) ne kadar taze kalır buzlukta?
selam arkadaşlar fırsat bulup size yazma fırsatı buldum
27.09.2010 da doğum yaptım sezeryanla
dünya tatlısı bir oğlum oldu allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş yakında sizde anlayacaksınız
ilk 2 gün sütüm olmadı ama şimdi maaşallah çok güzel emiyor
ama benim ağrılar geçmedi hala
sezeryan sonrası maalesef zor arkadaşlar ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
ama bebek olunca insan onada katlanıyor tabi
rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
darkcığım sancı odasını kapı aralığında gördüm sanırım 2 yataklı falandı. içerde başka hasta varken eşimizide almazlar yanımızainş odanın boş bi zamanına denk geliriz:) normal doğumda bebeği ilk emzirirken odaya mı getirdiler içerde mi emzirmiş eltin biliyor muusn?
selamlar.. varmı yeni haber ? hersey yolundamı?
kontrole gitmeden uğrıyayım dedim.. Darkım sanırım gitmiş..
bana tarih vermedi size vermnişse bilemiyorum.. satım 2 ocak 9 ayın bitti 10 gundende 1 gun aldım bakalım Allah ne zaman nasip ederse
selam kızlar...bizde dr'dan geldik...herşey yolunda çok şükür...kızım 3500gr olmuş, 10 ekim de saat 9 da hayırlısıyla gelecek inşallah....
maşallah yavruna.. sezeryan sanırım hayırlısı olsun canım.
Rabbim dar da koymasın hiçbirimizi, hepimize kolaylık nasip eylesin inş....
eşyalar elimizde kaldı demedim, kalabalıktık eşyaları diğer odaya taşıması kolay oldu dedim :)
bende zaten o yüzden hiç kimseyi istemiyorum yanımda. yok emdimi yok emmedimi vs diye insanın tepesine dikiliyorlar sinir olurum ben gelemem sıkıntıya birde beni sancı cekerken görmelerini istemiyorum. eşim ve ablam yanımda olsun yeter.
oda açmışlardı zaten canım normal hasta odasıydı kendi odasında çekti sancıyı doğuma gittikten sonra değişti 2oda ilerisinde bir odaya geçmiştik. bende ilk etapta kimseye haber vermicem kendi annem babam ablalarım vs bilir ondada yan dairemde oturuyorlar mecburen. ztn ablam gelir bide eşim yeter. eşimin tarafından kimseyi istemiyorum.
biz simdi su böreği yaptık hazır su böreği yufkasından almıştım, hemen haşladık suda yaptık pişti bile. sguduktan sonra ortadan kesip buzdolabı poşetlerine koyucaz. cok güzel oluyor ısıtınca tazecik..
canım gözün aydın cok sevindim. allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı basımıza..
canım sancı odasında felan degildi eltim normal hasta odasında cekti suni sancı vermişlerdi bide kaç saat cekti. biz herkez vardık yanında kızcağızın hatta. emzirme olayında da vardık. doğumdan cıktı geldi biraz kendini topladı sonra verdik bebişi emzirdi :)
selam kuşum ben gitmiştim sen gelmişsin :))) şimdi yine gitmişsin...
oohh ohh maşallah hayırlısı kuzum iyi haberlerle gelin inşallah :))
maşallah canım kuzuna
cok az kalmışşşşşşşşşş harika!
eşyalar elimizde kaldı demedim, kalabalıktık eşyaları diğer odaya taşıması kolay oldu dedim :)
bende zaten o yüzden hiç kimseyi istemiyorum yanımda. yok emdimi yok emmedimi vs diye insanın tepesine dikiliyorlar sinir olurum ben gelemem sıkıntıya birde beni sancı cekerken görmelerini istemiyorum. eşim ve ablam yanımda olsun yeter.
güle güle canım inş hayırlı hhaberlerle dönersin..
hem nst hem muayene inş dr a yetişirsin canım
oda açmışlardı zaten canım normal hasta odasıydı kendi odasında çekti sancıyı doğuma gittikten sonra değişti 2oda ilerisinde bir odaya geçmiştik. bende ilk etapta kimseye haber vermicem kendi annem babam ablalarım vs bilir ondada yan dairemde oturuyorlar mecburen. ztn ablam gelir bide eşim yeter. eşimin tarafından kimseyi istemiyorum.
biz simdi su böreği yaptık hazır su böreği yufkasından almıştım, hemen haşladık suda yaptık pişti bile. sguduktan sonra ortadan kesip buzdolabı poşetlerine koyucaz. cok güzel oluyor ısıtınca tazecik..
canım gözün aydın cok sevindim. allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı basımıza..
canım sancı odasında felan degildi eltim normal hasta odasında cekti suni sancı vermişlerdi bide kaç saat cekti. biz herkez vardık yanında kızcağızın hatta. emzirme olayında da vardık. doğumdan cıktı geldi biraz kendini topladı sonra verdik bebişi emzirdi :)
selam kuşum ben gitmiştim sen gelmişsin :))) şimdi yine gitmişsin...
oohh ohh maşallah hayırlısı kuzum iyi haberlerle gelin inşallah :))
maşallah canım kuzuna
cok az kalmışşşşşşşşşş harika!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?