2010 Ekim Anneleri

kızlar biz kızımın adını LİYA koyacaktık...ama şimdi SUEDA 'mı olsun diyoruz...sizce hangisi bi fikrinizi söylerseniz çok sevinirim...teşekkürler....

melikeciğim nst için sıra beklersin diye öyle yazdım ya kızmamafoldumbenaklinialirimsmile şaka şaka

Son düzenleme:
bukadar yenirmi be sibel yerimden kalkamıyorum
sabah burnuma kokusu gelmişti ama üşenmedim yaptım valla mis gibide yedim yarasın kuzuma hala bahanem var gebeyim ben =))

[/QUOTE

canım benim üzülme ya. Rabbim gönlüne göre versin inş...

bende kayınvalidemi falan istemem :)[/QUOTE]

sağol canm ama insann elinde olmuo bazen. hele şimdi evde boşum bide hamilelik en ufak şeleri kafamda büyütüom. napalım bebişe kavuşalımda hepsine göğüs gercez artık :sm_confused:

crazy maşallah kızına
bizim doktorun usg si fazlamı gösteriyo acep =)) benimki 1haftada 300gr almıştı ctes gidicem bakalım kaç gr almış 300 daha almış olsa 3600 olmuştur heralde
bana saat vermedi ctesi vererim die ama sabah dedi sadece tam saati ctesi

evet verir artık saat...nebilim kız fazlamı ölçüyo acep...10 günde yarım kilo almış sıpa...gerçi benim oğlumda son haftalarda çok alıyodu....

9 ekim akşamı gece 12 den sonra bişey yiyip içme dedi...9 da hasthanede ol dedi...

senin 5'i kesin mi...? bugün acil sezeryana gitti 4500 doğmuş bebek...maşallah

Selam kızlar..

Bugün yemek işini erkenden hallettim, her hafta olduğu gibi pazara gitmeye niyetliyim ama bu hafta da vazgeçmezsem tabi aklinialirimsmile

bizim ünide bi hocamız vardı soyadı gülmezdi. kız bebekleri olcaktı. anneside ebedi koy diye tutturmuş.. düşünsenize isme bakın EBEDİ GÜLMEZ :1shok:
neyseki koymadılar şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…