slm kızlar.
of yaa. benm muayenehanesine gittiğim dr. devlet hastanesinde çalışıo. zaten oturduğum yerde 1 tane özel hastane var onunda kadın doğumcusu işten ayrılmış :S ne güzel eşiniz yanıızda olcak. benm hastanemde odalar iki kişilik sancını çekerken bile yalnız olmuosun. yanına zaten erkek almıolar. annemlede aynı şehirde değiliz. gününü beklerse yanımda olur belki ama doğum başladıktan sonra yetişmesi imkansız. kayınvalideminde beni öle görmesini istemem. saçma sapan şeler söler sinir eder. eşimin teyzesi var artık onu mu alırım yanıma bilmiom :S ben ya eşim olsun yada kimse olmasın istiom ama malesef şartlar elvermio. doğurasımda gelmio:çok üzgünüm:[/QUOTE
canım benim üzülme ya. Rabbim gönlüne göre versin inş...
bende kayınvalidemi falan istemem :)
kızlar biz kızımın adını LİYA koyacaktık...ama şimdi SUEDA 'mı olsun diyoruz...sizce hangisi bi fikrinizi söylerseniz çok sevinirim...teşekkürler....
canm anlamları ne?
bukadar yenirmi be sibel yerimden kalkamıyorum
sabah burnuma kokusu gelmişti ama üşenmedim yaptım valla mis gibide yedim yarasın kuzuma hala bahanem var gebeyim ben =))
sueda çok güzelmiş canım
liya:sabrın en güzeli sueda: dosdoğru
crazy maşallah kızına
bizim doktorun usg si fazlamı gösteriyo acep =)) benimki 1haftada 300gr almıştı ctes gidicem bakalım kaç gr almış 300 daha almış olsa 3600 olmuştur heralde
bana saat vermedi ctesi vererim die ama sabah dedi sadece tam saati ctesi
isimlerin manaları güzelmiş
sueda farklı biliyodum şüeda var bide aynı şey değil ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?