2010 Ekim Anneleri

selam kıslar
doktordan geldım şimdi kuzum 2170 gr 100 gr almıs yıne
doktorum cok narin bir bebek olucak dedi sanırım 1 hafta en ge c10 gun ıcınde doguma gırıcem sezeryan normal dogum sancısını kaldıramaz dedi doktorum gelişimi durursa hemende alabılırım dedi
nst iyi çıktı hareketlerı ıyı cok sukur ama kılo neden almıyor bılmıyorum cok uzuluyorum

canım üzülme bak üzülürsen bebeğini de üzersin, bebeğe giden kan akımı vs normalmişymiş? yada plasentanın yapısı??

çok şükür 2kg geçmiş kuzun sezryan olursun o da sağlıkla gelir sonra güzelce beslenir
bunları düşünme sonuçta almış durmamış alımı ne güzel zamanını doldurdu prematüre değil gelişimi iyi maşallah hadi neşelen ya daaha küçükken alallım deseydi şimdi küvözde de kalmayacak

meliscim bebeğin sağlıklı allaha şükür ane karnında alamıyorsa kilo inşallahh dogduktan sonra güzelce beslenip büyücek

amin canım ınsallahhh

evet canım hersey normal
amelıyat dan kaynaklanmıs olabılır dıyor doktorum

anladım güzelim, sakın sıkma canını bebeğin doğumca güzelce beslersin onu ve kilosunu kısa sürede toparlar, yeterki sağlıkla gelsinler yanımıza, üzme kendini ve bebişini lütfennnn

humana still tea süt arttırıcı
birde rezene çayı çok iyiymiş kızlar bu milupanın rezene çayları var bebeğe verilenler gaz için bu çaydan annede içebilirmii...Yoksa rezene çayı aktardanmı almam lazım içmem için

Ayy eşime sinir oldum pazara gidecektim ne güzel onunla buluşup aradı bişey lazımmı diye dedim pazara gidelim doğurcakmışımda günüm bitmişte ben pazar derdindeymişim markette herşey varmış bilmem ne iyi tamam gitmiyorum bi yere dedim.Bu defa aramış tamam gidelim yok dedim gitmiycem aktarada gidecektim..

canm üzme kendini. çok şükür gelişimi durmamış. içini ferah tut kuzum. inşallah sağ salim doğduktan sonra iyice beslersin bebişinia.s.

Ben aktardan almayı düşünüyorum kendim için rezene ve ısırgan otu çayı bunlar hem süt yapıyormuş, rezene gazı önlüyor, ısırgan otu çayıda vucuddaki ödemi atıyormuş..Ayrıca humana alıcağım sanırım..

:1shok:
anammm sen bu ahududu çayını içemicen he delikafadulden

evet gazıda önlüyormuş rezene hemde süt yapıyormuşş..humanada aldıkmı inşallah bol bol sütümüz olur....:Saruboceq:
neyvasım peki ilerleyen günlerde bebeğe gaz -kolik için vermek gerekirse aktardan aldıgımız veremeyiz sanırım milupanın rezene çayı veriliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…