2010 Ekim Anneleri

bende içiyorum humana sitil denen çayı ama bence çok işe yaramıyo ama kaynamış mısır çok acayip süt yapıyo çay halt etmiş valla ben mısırı yedim gece kalktım sırılsılam olmuşum sütüm akmış :roflol:

Bebeğe ağır gelebilir evet o yüzden milupa olur ancak onlara, gerçi nar suyu vericem ya sanki hiç gaz problemimiz olmayacakmış gibi bi duygu oldu bende :)) öyle bir durumda rezene falan hikaye oluyor malesef, çeşit çeşit gaz ilaçları bile pek işe yaramıyor..İnşallah gazlı olmaz bebişlerimiz..

inşallah canım :))benimki gazlı olcagı belli simdiden dr usg öle sölemişti..:sinifsinif:

aaaaa :) dondurucua taze mısırlarım var doğum sonrası işime yarar o zaman :)sagolsın

şu narı bende denemek istiyorumm yaaaa :)dün eşime dedim doktora sorsammı diye :)gercı kadın dgumcu ne anlarki kesin gülcek gıcık

inşallah canım :))benimki gazlı olcagı belli simdiden dr usg öle sölemişti..:sinifsinif:

aaaaa :) dondurucua taze mısırlarım var doğum sonrası işime yarar o zaman :)sagolsın

canım benim anneannem söyledi kadın 85 yaşında tecrübe gerçekten işe yarıyo bitek bende değil yiyen herkeste işe yarıyo bak göreceksin hayırlısıyla

şu narı bende denemek istiyorumm yaaaa :)dün eşime dedim doktora sorsammı diye :)gercı kadın dgumcu ne anlarki kesin gülcek gıcık

Şimdi eşimin kuzenine diyorum oda ctesi sezeryan olacak günü bitti doğmadı bebek ben bi dokotora sorayım dedi bende sen bilirsin dedim doktorlar ne der bu işe bilmem :))

Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allahı ile görüşür.
Bebek;
-Allah ım dünyaya g...ideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben senin için bir melek yarattım ve senin ile ilgilenecek.
-Allah ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım.
Senin için yarattığım melek, o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
-Allah ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.
- Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.

- Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
-Allah ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
-Allah ım benim için yarattığın meleğin adı ne?
- Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin.

slm kızlarrrr napıonuz karnım cok ac hadi akıl verin kendime ne yapabilirim pratik aksam yemegine kjoçiş yok yemekte yok

selam kızlar.. biz geldik kızımla :)
nasılsınız, ne var ne yok, kimler dogurdu baska
o kadar cok işim varki artık gecmişi okuyamıcam :)

kızım salı günü 2de normal dogumla dünyaya geldi, ikimizde iyiyiz cok sükür..
ama cok zor bi dogum oldu benimkisi, bidaha asla asla dedim :)
sizinki cook kolay olur, saglıkla kucagınıza alırsınız inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…