evet gazıda önlüyormuş rezene hemde süt yapıyormuşş..humanada aldıkmı inşallah bol bol sütümüz olur....:Saruboceq:
neyvasım peki ilerleyen günlerde bebeğe gaz -kolik için vermek gerekirse aktardan aldıgımız veremeyiz sanırım milupanın rezene çayı veriliyor diye biliyorum
Ayy eşime sinir oldum pazara gidecektim ne güzel onunla buluşup aradı bişey lazımmı diye dedim pazara gidelim doğurcakmışımda günüm bitmişte ben pazar derdindeymişim markette herşey varmış bilmem ne iyi tamam gitmiyorum bi yere dedim.Bu defa aramış tamam gidelim yok dedim gitmiycem aktarada gidecektim..[/QUOT
eşine kızma cnm 40 doldurdun her an dogum baslayabılır sen bıle anlamassın pazar senın ve bebegın ıcın tehlıkelı kalabalık olur sen markete gıt manava gıt eşin ck haklı bende aynı dusunuyorum
evet gazıda önlüyormuş rezene hemde süt yapıyormuşş..humanada aldıkmı inşallah bol bol sütümüz olur....:Saruboceq:
neyvasım peki ilerleyen günlerde bebeğe gaz -kolik için vermek gerekirse aktardan aldıgımız veremeyiz sanırım milupanın rezene çayı veriliyor diye biliyorum
Ayy eşime sinir oldum pazara gidecektim ne güzel onunla buluşup aradı bişey lazımmı diye dedim pazara gidelim doğurcakmışımda günüm bitmişte ben pazar derdindeymişim markette herşey varmış bilmem ne iyi tamam gitmiyorum bi yere dedim.Bu defa aramış tamam gidelim yok dedim gitmiycem aktarada gidecektim..[/QUOT
eşine kızma cnm 40 doldurdun her an dogum baslayabılır sen bıle anlamassın pazar senın ve bebegın ıcın tehlıkelı kalabalık olur sen markete gıt manava gıt eşin ck haklı bende aynı dusunuyorum
Ben taşımıycakdım zaten :) benim için yürüyüş olacakdı daha çok :)) ama böyle oldu ne diyeyim kaydirigubbakcemile2
inşallah canım :))benimki gazlı olcagı belli simdiden dr usg öle sölemişti..:sinifsinif:Bebeğe ağır gelebilir evet o yüzden milupa olur ancak onlara, gerçi nar suyu vericem ya sanki hiç gaz problemimiz olmayacakmış gibi bi duygu oldu bende :)) öyle bir durumda rezene falan hikaye oluyor malesef, çeşit çeşit gaz ilaçları bile pek işe yaramıyor..İnşallah gazlı olmaz bebişlerimiz..
bende içiyorum humana sitil denen çayı ama bence çok işe yaramıyo ama kaynamış mısır çok acayip süt yapıyo çay halt etmiş valla ben mısırı yedim gece kalktım sırılsılam olmuşum sütüm akmış :roflol:
inşallah canım :))benimki gazlı olcagı belli simdiden dr usg öle sölemişti..:sinifsinif:
aaaaa :) dondurucua taze mısırlarım var doğum sonrası işime yarar o zaman :)sagolsın
şu narı bende denemek istiyorumm yaaaa :)dün eşime dedim doktora sorsammı diye :)gercı kadın dgumcu ne anlarki kesin gülcek gıcık
ya yine kimse yok nerdesiniz kızlar.bugün ben geldiğimde nedense kimse olmuyo
duducum herkes yemek yapmaya kacmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?