2010 Ekim Anneleri

hg. canm. allah analı babalı büyütsün.
neden zordu? biaz anlatır msn? hangi aşamada zorlandın ??

ben geldimm aaa yarican gelmiş ben herkesi bilgilendirdim yarican. nasılsın cnm. yrn ordaki hastaneye gelcek gibiyim ama tam belli değil. musait olursan 10 dak sanada uğrarım. nasılsınız bakalım :)

benimde agrilari mdeva mediyor ilik dus aldim belime tuttum biraz rahatladim öglen 13 de girdi agrim sol ve sag kasigima giriyor ve vajinama agri giriyor.bebek hareket ettikce cok kötü oluyorum.vajinam sizliyorrr

kızlarrrrr nasılsınızzzzz ben önce çok kötüyüdümm şimdi okadar iiyimkii anlatıyımmm sabah çok az suyum geldiii saat 8 gibi sonra pek önemsemedimm bi kaç saat sonra kalçamın üstüne düştüm çok canım acıdı fakat dedim bişe olmaz daha öncede düştüm diee ondan sonra çıktık gittik ağdacıya manikür pedikür ağda ciltt bakımııı bi sürü şey yaptırdımm (bu arada sabah çok korktum ama doktor karnımın üstüne düşmediğim sürece bişe olmaz dediii )snra akşam 4 gibi doktora gittik gelen suyum değilmiş o olsa hala devam ederdi dedi düşmemdede bişe yokmuş ama hala sırtım belim çok ağrıo gelelim benim mutlu eden haberee benimm minik tosun kzım tammm 3300 kilo olmuş öle mutlu oldumki anlatamam:)))))
anca gelip sizlere yazabildim sabahtan berii fellik fellik gezdiğimden yani sabah 10 dan beri dışardaydım akşam 5 te eve geldim ve bu saate kadar temizlik yaptım annem gelcek bu akşam diee şimdii yorgunluktan yerimden kalkamıorum ama ne kadar yorgunsam okadarda mutluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…