2010 Ekim Anneleri

bebeğim,
güzel yavrum,
canımın canı kızım...
daha dün gibi seninle müjdelendiğim gün,
saatlerce gözyaşlarımın akıp yüreğimi yeşerttiği gün...
hayatımın tazelendiği, hücrelerimin sanki bir bir nefes aldığı gün...
bu nimetin şükrünü nasıl eda edeceğimi bilemediğim gün...
aylar geçirmişiz birlikte meleğim,
sen içimde büyüyorsun,
ve benim her hareketinde ilk defaymış gibi yeniden çarpıyor yüreğim...
az kalmış kavuşmamıza boncuk gözlüm,
seni sarmama, kokunla karışmama, yüzüne bakmaya doyamacağım günlerle buluşmamıza az kalmış,
seni nasıl bir aşkla sevdiğimi ben bile bilmiyorum,
gel de bak gözlerime, sen anla güzel yavrum...

evet eşim görüse varya beni dövmekten beter eder az dinlenimde bide duruluyim bari. gecede hiç uyumadım

:)))) kız dıkkat ett ..Ben yerden eğilip birşey alamıyorum kasıklarım agrıyor eğilince.yere bişi düşürdüğümde ayak parmaklarımla yakalıyorum :)

yorma kndını ya yazık gunah sana bırak kırlı kalsın kocan haklı yanı

kızıo ama yardımda etmio 1 haftadır halılara süpürge tutturmuo ben tutarım dio tuttuğu yok :d bende gizli gizli süpürüom napim. ama bu halıyı saklayamıcam meyse ben dinleneyim. oda sabunla kalsın lekeleri çıksın iice.

ne guzel yazmıssın allahın iznyle işallah o boncuk gözler sana bakıcak

:)))) kız dıkkat ett ..Ben yerden eğilip birşey alamıyorum kasıklarım agrıyor eğilince.yere bişi düşürdüğümde ayak parmaklarımla yakalıyorum :)

hehe
doğurmak istiom ben artık bişiler yapmam lazım bu hafta sonu çıkarmma lazım birceyi :) sıkıldı oda anlıom ben oonu birbirimize kavuşmak istioz artık.

ewet doğru haftalarca makına yapmazlar bnde kndım makınaya yapıom allah kolaylık versın dikkat et ...

bende haftaya doğuruyım artık ya,38. hafta uygun bana,pazar gününden itibaren başlıyorum artık yoğun çarşı,pazar gezmelerine,zaten oğlum şimdiden sokakta çok dikkat çekiyo,herkesin gözü bizim üzerimizde,yandan patlamaya hazır füze gibiyiz ayol..

BalSurat, bitterrr, cannsett, Dark, ecrinece, fatma2005, izmirhayal, johnnybravo, melisesra, mercankn, mervam, onurlu, SevincKa

kızlar selammmm

hoşgeldin sinop-e iyiki bu forum var btn gun tekım canım sıkılıyo sızler olmasanız hıc vakıt geçmez herhaldekaydirigubbakcemile2

kızlar ben bişey yiyim kızımı doyurıyım gelcem siz sohbete devam :):teytey:

hoşgeldin sinop-e iyiki bu forum var btn gun tekım canım sıkılıyo sızler olmasanız hıc vakıt geçmez herhaldekaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım, ben de çok zaman geçirdim forum sayesinde çünkü 2. ayımdan beri çalışmıyorum raporluyum ve yatarak geçiriyorum bebeğime bişi olmasın diye, laptop önümde yan yatarak hep buralarda ve başka sitelerde gezdim, zaman çok zor geçti ama geçti işteee :teytey: inşallah bebek sağlıkla gelirse bir riskimiz kalmadı hihoyyyt

kızlarrr bebişlerinn çantalarını tamamen hazırladınızmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…