ecrinimmm eğilerekmi sabunladınn:sinifsinif: bırak öyle kalsın aksam esıne durulatırsın :)
eveteşim görüse varya beni dövmekten beter eder az dinlenimde bide duruluyim bari. gecede hiç uyumadım
eveteşim görüse varya beni dövmekten beter eder az dinlenimde bide duruluyim bari. gecede hiç uyumadım
yorma kndını ya yazık gunah sana bırak kırlı kalsın kocan haklı yanı
bebeğim,
güzel yavrum,
canımın canı kızım...
daha dün gibi seninle müjdelendiğim gün,
saatlerce gözyaşlarımın akıp yüreğimi yeşerttiği gün...
hayatımın tazelendiği, hücrelerimin sanki bir bir nefes aldığı gün...
bu nimetin şükrünü nasıl eda edeceğimi bilemediğim gün...
aylar geçirmişiz birlikte meleğim,
sen içimde büyüyorsun,
ve benim her hareketinde ilk defaymış gibi yeniden çarpıyor yüreğim...
az kalmış kavuşmamıza boncuk gözlüm,
seni sarmama, kokunla karışmama, yüzüne bakmaya doyamacağım günlerle buluşmamıza az kalmış,
seni nasıl bir aşkla sevdiğimi ben bile bilmiyorum,
gel de bak gözlerime, sen anla güzel yavrum...
:)))) kız dıkkat ett ..Ben yerden eğilip birşey alamıyorum kasıklarım agrıyor eğilince.yere bişi düşürdüğümde ayak parmaklarımla yakalıyorum :)
kızıo ama yardımda etmio1 haftadır halılara süpürge tutturmuo ben tutarım dio tuttuğu yok :d bende gizli gizli süpürüom napim. ama bu halıyı saklayamıcam meyse ben dinleneyim. oda sabunla kalsın lekeleri çıksın iice.
hehe
doğurmak istiom ben artık bişiler yapmam lazımbu hafta sonu çıkarmma lazım birceyi :) sıkıldı oda anlıom ben oonu birbirimize kavuşmak istioz artık.
BalSurat, bitterrr, cannsett, Dark, ecrinece, fatma2005, izmirhayal, johnnybravo, melisesra, mercankn, mervam, onurlu, SevincKa
kızlar selammmm
bitterr kızının adı duru mu olucak benımde kızım olucak duru ismini düşünüyom bir değişiklik olmazsa
ecrinece hoşgeldin..a.s.
hoşgeldın canım
hoşgeldin sinop_e..
hoşgeldin sinop-e iyiki bu forum var btn gun tekım canım sıkılıyo sızler olmasanız hıc vakıt geçmez herhaldekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?