tamam canımmm bende aynılarını koymuşum lansinoh hariç ha bu arada yüz temizleme için bişe koydunmu yazmamışsın dedi hatırlatıyımm :) ben bide orkid eklicem
ayy ıyıkı hatırlattın canım bak onu da koymak lazım zemuszemus
Dört yasindaki kizimla sokakta yürüyordum,kizim yoldan birseyler aldi ve ağzina goturduBen elindekini aldim ve birdaha yapmamasini soyledimKizim "Neden?" diye sordu "çünkü onu yerden aldin nerden geldigini bilmiyorsun,kirli ve muhtemelen mikroplu" diye cevap verdim
O anda hayranlikla bana bakti ve "Bütün bunlari nasil biliyorsun? " diye sorduHemen düşündüm "Bütün anneler bunu bilir, bunlar annelik testinde soruluyor eğer bilemezsen anne olmana izin vermiyorlar"
Bir süre sessizce yürüdük bu yeni bilginin kizima agir geldigi belliydi Birden gozleri parlayarak "Anladim!!" dedi "sınavı geçemessen baba olursun''
:roflol::roflol:
:):) valla ben diorum acaba düzleştirimide götürsemmi yada maşa lohusa tacıyla bukle çok güsel oluo bidee kırmızı rujj allıkkkkızzz bide sabun koyy sıvı yada el sabunu çok lazım oluomuş
:):) valla ben diorum acaba düzleştirimide götürsemmi yada maşa lohusa tacıyla bukle çok güsel oluo bidee kırmızı rujj allıkkkkızzz bide sabun koyy sıvı yada el sabunu çok lazım oluomuş
Dört yasindaki kizimla sokakta yürüyordum,kizim yoldan birseyler aldi ve ağzina goturduBen elindekini aldim ve birdaha yapmamasini soyledimKizim "Neden?" diye sordu "çünkü onu yerden aldin nerden geldigini bilmiyorsun,kirli ve muhtemelen mikroplu" diye cevap verdim
O anda hayranlikla bana bakti ve "Bütün bunlari nasil biliyorsun? " diye sorduHemen düşündüm "Bütün anneler bunu bilir, bunlar annelik testinde soruluyor eğer bilemezsen anne olmana izin vermiyorlar"
Bir süre sessizce yürüdük bu yeni bilginin kizima agir geldigi belliydi Birden gozleri parlayarak "Anladim!!" dedi "sınavı geçemessen baba olursun''
:roflol::roflol:
senin doğum tarihi bellimiydi canımm bende ördürcem ama hangigün ördürsem die düşünüorumya ben aksam sarmayı dusunuyorum saçlarımı yada ördürmeyi:))))
sabunda koyım unutmadan:roflol:
kırmızı ruj ve allıkla pudrayı bende koydumbayanssulusmile
senin doğum tarihi bellimiydi canımm bende ördürcem ama hangigün ördürsem die düşünüorum
ayyy ne güsellll tam lohusaa olcazzzDD
senin doğum tarihi bellimiydi canımm bende ördürcem ama hangigün ördürsem die düşünüorum
ayyy ne güsellll tam lohusaa olcazzzDD
Kelime: OKUL
- Biz nereye gideriz her gün ?
- Bara Diskoya Sinemaya.. Cafeye Bowlinge.. Alışverişe gezmeye.. Ay olmuyo bööle başka şekilde anlat.
- Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor ?
- Haaa Okulaaa
valla yoruldum gülmekten
canım 10 undan sonra olabılır benımkı belkı daha erken
bakalım çarsamba kontrol var bebegım cok zayıf benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?