2010 Ekim Anneleri

sitede yine sorun var cekilmio platin inş. dediğin gibidir.
Rita olcak artık hayırlısı biz napcaz bilmem benim tansiyon cıkar heralde o durumda hiç uykusuz kalamam

dudu güle güle..

ritacım, ironic'ten başka görünmüyor bugün doğum..
bebişler sürpriz yapmazsa tabi..

sen de dinlenebilirsin umarım..

tatlım allah en kısa zamanda bebeiğinle buluştursun seni.aklımda olsun ismin.dua ederiz tabiii

Esomos Allah tez vakitte senide yeni bebeğine kavuştursun inşallah..

saolun kızlar ALLAH hepinizden razı olsun benim dualarım hep sizinleydi öylede devam edecek güzel haberlerinizi takip edecem...benim bebişim olursa birgün bunuda sizlerle paylaşacam görüşmek üzere...

e kızlar bende öle yatıom dunden beri ankara soguk ama gece duramadım pencere acık yattım kocada tirtirtitriyor ama napim soğuktan karnıma agrı girio heralde sabahları agrıo

ben de öyleyim ya.. incecik bi gecelik ve örtüyle uyuyorum yoksa su içinde kalıyorum tatlım..

nevyasım darısı basına evet sonumuz sezeryan bizim bak görürsün :))))))

ben de ondan korktum ya canım ya zaten sempatiksalakcinni

ya kızlar şimdi cevap verin humana still çay alcam bi de humananın rezene çayını mı alcam içmek içinn başşka ne alıcammm çıkcam birazdan da son alış verişe

çünkü ben bekleyip sezeryana girersem bunalıma girerim kendimi biliyorum etrafımı da bunalıma sokarım o ayrı tabii:))))))

ii platin sendennn :))

üstüme alındım amaaaa:)))

a ha haaaaaaaa :)))
ikinize de dedim zaten...

kaynanamla tel.de görüştük de, pek kendimde değilim, cümle düşük olmuş..

yarın kayınbiraderimin sevgilisinin ailesine tanışmaya gidiyoruz kızlar.. yaw ben doğuracağım oralarda diye korkuyorum, giyecek bir şeyim yok bu saatten sonra, ayakkabılarım olmuyo ayağıma, bir kere giymek için bir sürü masraf.. offffffff!.. o parayla çocuğuma bi şeyler alırım ben ya.. sanki .ıçımın üstünde rahat oturabiliyorum da orda oturabileceğim.. eşim de hiç bi şey demedi dün, gideriz tabi diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…