nevyas senin bebişin kilosu ne alemde yaa hiç okumadım sankii
Hiç yok canım :)) bekliyoruz hala..Pazartesi kontrolümüz var doktorumuz bi karar verecek artık olmuyorsada zorlamanın alemi yok :hulya:
kaç kilo bebiş..?dikkat et anne karnında zayıflayabiliyo bebişler 40 haftadan sonra....benim arkadaşımınki 41+4 'te sezeryna aldılar...zayıflamıştı anne karnında plesanta eskiyomuş onun için bebekler kilo alamıyomuş...
maaşallah seninki de iyiyiymiş bende beklersem 4ü geççek diye korktum zaten :))9
yaa sonda yı uyusunda takmıyorlar mıı hayatta taktırmam öbür tüürrlüüüü
yanılma payı oluyormuş 200gr ama çok değilll
vallahi bana önce taktılar oda da...ama bende bu sefer uyuştuktan sonra taktırıcam....gerçi acımadı canım ama geriliyo insan...gerek yok yani...
bence de ne acelesi var uyusmadan sorun yok zaten ssenin elinde tuvalete gitmekk yok yok ben sonra taktırırım zaten o idrar yanması yapıyormuş sanırım sonradan
bakalım herkes farklı diyorlar da nasıl geççekk sen nasılsınn nasıl gidiyor
iyiyim canım yaa fena değil...biraz sancılarım oluyo yalancı sancılar herhalde...oğlumda hiç olmamıştı...acaba beklemiycekmi bu kız ayın 10'ununa kadar diyorum bazen:))
Epidural mi yaptıracaksınız kızlar?
bende çatlak yok yazacaktım cğmle yarım kalmışş
bi de ben bugün humana içmeye başladım belki faydası olur sezeryandan sonra sütüm gelir hemen ihtimalleri değerlendirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?