2010 Ekim Anneleri

Hiç yok canım :)) bekliyoruz hala..Pazartesi kontrolümüz var doktorumuz bi karar verecek artık olmuyorsada zorlamanın alemi yok :hulya:

kaç kilo bebiş..?dikkat et anne karnında zayıflayabiliyo bebişler 40 haftadan sonra....benim arkadaşımınki 41+4 'te sezeryna aldılar...zayıflamıştı anne karnında plesanta eskiyomuş onun için bebekler kilo alamıyomuş...

maaşallah seninki de iyiyiymiş bende beklersem 4ü geççek diye korktum zaten :))9

yaa sonda yı uyusunda takmıyorlar mıı hayatta taktırmam öbür tüürrlüüüü

Salı günü 3.800 dedi ama bilmiyorum canım fazla dedi sanki daha az :)) kilodan o kadar şey yaşadıkki şimdi inanamıyorum fazla dediklerinde bilmiyorumkismile

maaşallah seninki de iyiyiymiş bende beklersem 4ü geççek diye korktum zaten :))9

yaa sonda yı uyusunda takmıyorlar mıı hayatta taktırmam öbür tüürrlüüüü

vallahi bana önce taktılar oda da...ama bende bu sefer uyuştuktan sonra taktırıcam....gerçi acımadı canım ama geriliyo insan...gerek yok yani...

Sezeryan olursam bende bayıldıktan sonra istiycem ayıkken takmasınlar :)) çok acıtmasada psikolojik olarak rahatsız ediyor insanı..

vallahi bana önce taktılar oda da...ama bende bu sefer uyuştuktan sonra taktırıcam....gerçi acımadı canım ama geriliyo insan...gerek yok yani...

bence de ne acelesi var uyusmadan sorun yok zaten ssenin elinde tuvalete gitmekk yok yok ben sonra taktırırım zaten o idrar yanması yapıyormuş sanırım sonradan
bakalım herkes farklı diyorlar da nasıl geççekk sen nasılsınn nasıl gidiyor

Zaten sağlığından sonra en çok kilosunu merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 hastanede tanıdık ebede 200 gr fark olur demiş en fazla ama hayrlısı bakalım az kaldı..

Akşam üzeri eşimin kuzenini ziyarete gittik bugün sezeryan oldu maşallah ikiside iyilerdi eşim bebeğe bakıp bakıp duygulandı nerdeyse ağlayacak :)) çok komikti ya kendi baba olduğunda kesin oturup ağlar :roflol:

Son düzenleme:
crazyy sen şey yazmışsın çatlak yok demeyn doğumdan sonra çıkıyor diye şimdi bende

epidural olcak inş. canım

ayy sorma zaten ben de diyorum ki acıdan değil onu görünce kesin ağlarım şimdi aklıma geldikçe duygulamnıyorum ağlayasım geliyor

bende çatlak yok yazacaktım cğmle yarım kalmışş

bi de ben bugün humana içmeye başladım belki faydası olur sezeryandan sonra sütüm gelir hemen ihtimalleri değerlendirmek lazım

iyiyim canım yaa fena değil...biraz sancılarım oluyo yalancı sancılar herhalde...oğlumda hiç olmamıştı...acaba beklemiycekmi bu kız ayın 10'ununa kadar diyorum bazen:))

iyiyim canım yaa fena değil...biraz sancılarım oluyo yalancı sancılar herhalde...oğlumda hiç olmamıştı...acaba beklemiycekmi bu kız ayın 10'ununa kadar diyorum bazen:))

durr benimkindn önce gelmesin yoksa hremime alamam sibeli kıdırıyorum oğlum seninkinden 1 gün büyük olcak diye:))))

kız bebek erken gelebiliyormuşş amannnnn dikkatttt

bende çatlak yok yazacaktım cğmle yarım kalmışş

bi de ben bugün humana içmeye başladım belki faydası olur sezeryandan sonra sütüm gelir hemen ihtimalleri değerlendirmek lazım

evet bende hiç yok sanıyodum...hiç görünmüyodu...doğumdan sonra kilo verdikçe çıktı ortaya...göbek deliğinin aşağısında...

niye kız... benim kız büyük olsun zengin olurlar işte :))) hem çıtır erkek modası var biliyosun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…