2010 Ekim Anneleri

normal istiyordum canım ama bi son anda sezeryana karar vedik
ptesi sezeryana gircem sabah inş.
sağol nevyazcım inş allah seni bi avazda kurtarır canım ben beklemekten çok sıkıldım:ecrin_bebek:

kanyatcımm hayırslıs olsunn canımm o zman sızde sıbelle aynı gun olcanızz:) bızde crazy ıle:)

mrb kızlarrr
kanyatcım ay ne heyecan vardır şimdi sende pazartesi benimde dr kontrolum var bakalım normal mi olucak benimde sezeryan mı bende heyecanlandım yaaa

Sağol kanyatcığım amin inşallah zaman geçtikçe sabırsızlık dahada artıyor bizimde son günler oldu oldu olmazsa sezeryan oluruz artık :))

ya ben de bekleyip bekleyip seeryana girerim diye korktum açıkçası canım bunalıma girerim benn... bi de benim dr son anda sezeryana aldığı çok ark var. diyorum ki son gittim ben sezeryan olcam karar verdim hadi hemen alalım diyoo neden bile demedi yaniiii hehhh dedim doğru karar vermişim

heyecan olmaz mı feciiiii şimdi son çanta kontrolumu yapcam

iri bebek sayılır herhalde bilmiyorum ki 37+0 da 3500 olmuştu beklesemmm çok olurdu herhalde şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ya son kez ultrasonda bakıyor mu canım yaaa sabah 8de gel 9 gibi alırı dedii ama nasıl olur biilmemm senin randevu ne zaman

Öyle canım demekki hakkınızda hayrlısı buymuş, bekleyip sezeryan olacaksanız bi vesileyle böyle önden karar vermek daha mantıklı..Normal doğuracak olsan zaten bu kararı alamazdın bişeyler engel olurdu..

Öyle canım demekki hakkınızda hayrlısı buymuş, bekleyip sezeryan olacaksanız bi vesileyle böyle önden karar vermek daha mantıklı..Normal doğuracak olsan zaten bu kararı alamazdın bişeyler engel olurdu..

aynen canım ama normal doğurmayı çok isterdim de benim psikoloji sıyırdı artık biraz hem dr faktörü hem de eşimin işinin ayarlanması dedik en iyisi planlı yapalım hayırlısı olsun artık bakalım nasıl olacak merakk çok oluyorr yaawwww

benimde perşembe günü son kontrolüm pazar günüde sezeryan...

ultrasonda bakmaz artık....sabah yatışın yapılır, sonra hazırlıklar(sonda takılması falan),sonra ameliyathane sonra bebiş kucağında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…