2010 Ekim Anneleri

kimseler gelmiyo mu ne.herkes bebişinin derdinde.ama bizim bebişlerimiz daha gelmedi ki:çok üzgünüm:

nbr sınız kızlarr evet doguran bebeklere vakıt ayırıyo ama genede bazen ugrayın dogum yapan anneler bıze bılgı verın

arkadaşlar bebeklerden çok insanın kendini toplamasıda zor oluyo, özellikle sezeryan olanların....bide bugün haftasonu onunda etkisi var...onun için sakin burası...

bence hafta sonunun etkisi var ama birde tabi sona kaldik doguran bebislerini kendilerini toplmaya calisiyor yeni bir düzen basliyor tabiki simdi bayanlarin moralide bozuktur hafta sonu oldu biz gene doguramadik diye

simdi de arkadas mesaj atti yazmis dogumhanedemisin birde bunlar itaya giriyor kesin icime dogdu bugun dogarsin diyeri su gün dogarsin bende yazdim hafta sonu oldugu icin dogmuyorum tatil günleri dogum yapmiyorum yazdim

Kızlar daha ekim ayının başındayız doğum yapmayan arkadaşımız çok ama bugün h.sonu herkes son hazılıklarını yapıyor yada son gezmelerini :)) doğum yapanların gelememesi normal zaten çoğu arkadaşımız sezeryan oldu.Toparlanıp bebekleri ile bi düzen kurmaları 1 ayı bulabilir bizim içinde geçerli aynı şey ama sona kalanlar gerçekten burası baya bi boş olur..

slm kızlar ben de artık son hazırlıklarımı yapıyorum ptesi sabaha ne kaldı şurada guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…