2010 Ekim Anneleri

kızlar dün akşam akıntımın içinde kılcal damar şeklinde kan geldi,ama gerisi gelmedi,çok yorulmuştum ondan herhal,yada bu bi işaret mi..

nişan gelmiş yakında doğum var benım annemınde o sekılde gelmiş bn sormustum herkesde bıraz farklı olabılıyor:)
hadı hayırlı olsun darısı bızım basımıza

benmi aparpili görmüyorum yoksa o dogumu yapti merak etim bugun bilen varmi

Laracım yok dogum yapmadım beliriside yok :) ama karnım okadar sistikiiiiiii atlıcam
bende artık istahta acaip marttı delimiyim neyim cocuk acıkyor herlade ne varsa lopur lopur pek bi ttlı gelio zevk aldıgımı bilmiom bu kadar

ay heyecanlandım şimdi,az sonrada markete gitcem,gelirse diyede ödüm kopuyo walla..

heyecan dorukta doktoruna hbr verdınmı?yıne hbr ver bnce az kaldı ohh masallah. güzel hbrlerini bekliyoruz.....:teytey::1hug:kaydirigubbakcemile2

aynen ya benımde kızlar cok ıstahım artdı ne bulsam yıyom hele abur cubur delısı oldum doğuma gıdene kadar 1 kılo daha almazsak ıyıdır:teytey:

bizde doğurunca gelmeyız artık işallah bi doğursakda muradımıza ersekkaydirigubbakcemile2

selam kizlarr nasilsiniz bugün
bir günü daha geride biraktik
sabaha kadar gezindim hic uyuyamadim yav.
simdide elim agayim kalkmiyor.kalk dogurmaya deseler gitcem taket yokkkkkkkk

kızlar zencefilli çaylarında emziren annede süt arttırıcı etkisi varmış,bi de dün okudum,şekerli şeyler süt yapar yanlışmış,bol bol su içmek süt arttırırmış..

bu akıntı bndede problem ya bırde daha fazla yakendımı altıma etmıs gıbı hıssedıyorum ...son gunlerde artıyor ama böle artdıgını tahmın etmıyordum bagzende beyaz akıntı var....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…