selam kızlar....var mı bir haber??
selam kızlar....var mı bir haber??
hadi bakalım bende ii haberlerinizi bekliyorum...yok bır hbr beklıyoruz ...hoşgeldın.a.s.
slm cnm hoşgeldin. bende bakıyorum haber var mı diye ama ??? senin pıtırcık nasıl bakalım? bizim yerimizede öp bak biz bekliyoz dahasempatiksalakcinni
hadi bakalım bende ii haberlerinizi bekliyorum...
işallah çok saol darısıda bızımbasımıza işallah.....a.s.:teytey:
ben biraz cikim evi temizleyeyim dün el atmadim bugun sanki ordu gecmis evden sonra molaya gene gelirim
ben en iyisi sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyimde içim rahat etsin.
aperpil 4 gül kaldı diyo günler geçmiyordur valla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.. günü bitmek üzere olanlar.
37 yi gectınmı erken doğum olmuyo zaten bebekler 32.haftda dönüyor bas aşağı sonra 36dan sonra o yolda ılerlemeye calısıyo...bagzen 36.haftadan sonrada doğum pozısyonunu alıyor.ama doktor ters demedıyse bebeğin doğum pozisyonunu almıştır canım....a.s.
geçen hfta gittimde baş aşağı duruyordu bende doğuma mı hazırlanmış dedim yok geri döner o yukarı daha erken dedi?
baş aşağı durması herzaman doğuma hazırlık demek değilmiş, gittiğim dr lar söyledi, mesela benim çılgın kızım başındna beri baş aşağı duruyor yarasa gibi, hiç bir kontrolde baş yukarıda çıkmadı 3 aydan bu yana kaydirigubbakcemile3
benimkide öyle hatta herkes çok dalga geçio onunla:))))
demekki öyle rahat ediyorlar:))))
bakalım artık hayırlısı:)))
Selam kızlar, sanırım az önce nişanım geldi, çok kötü fena tırsıyorum yaaaaa, şimdi duşa girsem çok mu erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?