2010 Ekim Anneleri

öyle düsünmeye devam et allah yardimcin olsun canim ins hissedigin gibi olur rahatsan ne mutlu sana iste tadini cikar

yok bır hbr beklıyoruz ...hoşgeldın.a.s.
hadi bakalım bende ii haberlerinizi bekliyorum...
slm cnm hoşgeldin. bende bakıyorum haber var mı diye ama ??? senin pıtırcık nasıl bakalım? bizim yerimizede öp bak biz bekliyoz dahasempatiksalakcinni

benim pıtırcık iyidir teyzesi..ellerinizden öper...biraz gazlıyız ama olcak artık o kadar....
gene bakarım ben size..hadi hepinize kolay gelsin...

ben biraz cikim evi temizleyeyim dün el atmadim bugun sanki ordu gecmis evden sonra molaya gene gelirim

yok kızlar düşünmüom o kadar haftasonu esim evde olunca zaman gecio dolaşyoz falan yarında randevum var amannn artık dert etmiom

geçen hfta gittimde baş aşağı duruyordu bende doğuma mı hazırlanmış dedim yok geri döner o yukarı daha erken dedi?

geçen hfta gittimde baş aşağı duruyordu bende doğuma mı hazırlanmış dedim yok geri döner o yukarı daha erken dedi?

baş aşağı durması herzaman doğuma hazırlık demek değilmiş, gittiğim dr lar söyledi, mesela benim çılgın kızım başındna beri baş aşağı duruyor yarasa gibi, hiç bir kontrolde baş yukarıda çıkmadı 3 aydan bu yana kaydirigubbakcemile3

benimkide öyle hatta herkes çok dalga geçio onunla:))))
demekki öyle rahat ediyorlar:))))
bakalım artık hayırlısı:)))

Selam kızlar, sanırım az önce nişanım geldi, çok kötü fena tırsıyorum yaaaaa, şimdi duşa girsem çok mu erken

benm minik boncukta kaç aydır ters ama hiç doğmıcakmış gibime gelmeye başladı. helede son günleri yaklaşan arkadaşları görünce 2 3 ay varmış gibime geliyo
allahım zamanında sağ salim kavuştursun pıtırcıklarımıza :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…