sertleşme dediiniz ne ?
benim karnımda sert ama o bebek yaslandıı için oluyor biras dokununca kaçıyor içeri...
sizinki farklı bi sertlik mi?
karin resmen tas gibi oluyor bebek kendini kanala sokmaya calisyior doguma hazirlik diye bilirim bazen sol tarafimda toplanyior resmen yirtcak gibi oluyor kasilma ön sanci da diyorlar
dün konrtolum vardı dr bebişime 3000 dedi maşallah5 gün geriden hesaplıyor 36 haftalık çıkıyor.diğer kontrole 2,5 hafta sonra gel dedi sanki çok uzun zaman gibi geldi.uzun değil mi???
dün konrtolum vardı dr bebişime 3000 dedi maşallah5 gün geriden hesaplıyor 36 haftalık çıkıyor.diğer kontrole 2,5 hafta sonra gel dedi sanki çok uzun zaman gibi geldi.uzun değil mi???
günaydin kizlar dün mah voldum ya kasilmalar sertlesme cok kötüydü bugunu nasil bitircem simdiden korku sardi beni bu haftada dogmasam kesin iki kilo daha alirim o kadar ki istahim acilmis süpürge makinasi gibiyim yiyip süpürüyorum birde hic pisman olmuyorum saat 8 bucukta yatim 11 de kalktim gene offf ölmek istiyorum sanci yok simdi ama cok halsiz bitkin hisediyorum
iide benim ozmn karnım taş gibi oluo tamam, geriliyor ama yani kafasını falan yanda hissediyorum nasıl kanala sokmaya çalışıoki?
ayy kafası aşağıdayken öyle gerilme olmuo sürekli girio girio çıkıo demekki benimki
sıkıldım artık bu kramplardan(((
doğsa bir an önce....
kac haftaliksin ben 39 haftaligim daha sokamadi kafasini kanala canim benim cabalayip duruyor
Canım kasılman varsa ne mutlu kızzzzzzz
yorgun olmayı dert etmeeee az kaldııı :)
selam canim hic sorma ya dün resmen yatamadim gece sabah 8 bucukta yattim 22 de kalktim kasilma simdi yok ama gece resmen mahvoldum birde kendimi o kadar yorgun hisediyorumki anlatamam
benim 36+2 daha dmkki son hafta falanmı dönüolarki?
ayy doktor sürekli bana erken doğum olacak diyip durdu... sanırım bende kendimi ona göre hazırladım... şimdi doğsun istiorum:))))
bi de evden çıkmamı yasakladı doktor ev üzerime üzerime gelio bunaldım iicene(((
doktorun dediklerini uygula ama kendini erken doguma hazirlama cok hayal kirikligida yasaya bilirisn ben yasadim cünkü dr gerekli bir sorun görmemisse iki hafta eger önemli bir sey varsa haftada bir kontrol diyor
benim 36+2 daha dmkki son hafta falanmı dönüolarki?
ayy doktor sürekli bana erken doğum olacak diyip durdu... sanırım bende kendimi ona göre hazırladım... şimdi doğsun istiorum:))))
bi de evden çıkmamı yasakladı doktor ev üzerime üzerime gelio bunaldım iicene(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?