2010 Ekim Anneleri

slm kızlar sürekli yazdılarınızı takip ediorum ama yetişemiırum size muahbbete pek katılamıorum:))))
bua rada benimde hamilelik oldu 36+2 acayip ağrılarım kasılmalarım oluyor doktor istirat et dedi ama evde durunca ev bana batıo sürekli temizlik yapmak istiorum ve yapıorumda azar azarda olsa:))))
dün gece sürekli kramplarla uyandım... doktor magnezyumu günde 2ye çıkardı bikaç gün rahat ettim şimdi gene başladı sizde de oluomu normalmi yani...
bu arada bende de acayip akıntı var... beyaz-sarımsı bi de katı... doktora sordum ben normal olur dedi... zmn zmn değişkenlik gösterirmiş... nettede bi siteede doğumun yaklaştıı anlamına geldiini okudum ama doktorum böyle bişey demedi...

günaydin kizlar dün mah voldum ya kasilmalar sertlesme cok kötüydü bugunu nasil bitircem simdiden korku sardi beni bu haftada dogmasam kesin iki kilo daha alirim o kadar ki istahim acilmis süpürge makinasi gibiyim yiyip süpürüyorum birde hic pisman olmuyorum saat 8 bucukta yatim 11 de kalktim gene offf ölmek istiyorum sanci yok simdi ama cok halsiz bitkin hisediyorum

sertleşme dediiniz ne ?
benim karnımda sert ama o bebek yaslandıı için oluyor biras dokununca kaçıyor içeri...
sizinki farklı bi sertlik mi?

sertleşme dediiniz ne ?
benim karnımda sert ama o bebek yaslandıı için oluyor biras dokununca kaçıyor içeri...
sizinki farklı bi sertlik mi?

karin resmen tas gibi oluyor bebek kendini kanala sokmaya calisyior doguma hazirlik diye bilirim bazen sol tarafimda toplanyior resmen yirtcak gibi oluyor kasilma ön sanci da diyorlar

dün konrtolum vardı dr bebişime 3000 dedi maşallah 5 gün geriden hesaplıyor 36 haftalık çıkıyor.diğer kontrole 2,5 hafta sonra gel dedi sanki çok uzun zaman gibi geldi.uzun değil mi???

karin resmen tas gibi oluyor bebek kendini kanala sokmaya calisyior doguma hazirlik diye bilirim bazen sol tarafimda toplanyior resmen yirtcak gibi oluyor kasilma ön sanci da diyorlar

iide benim ozmn karnım taş gibi oluo tamam, geriliyor ama yani kafasını falan yanda hissediyorum nasıl kanala sokmaya çalışıoki?
ayy kafası aşağıdayken öyle gerilme olmuo sürekli girio girio çıkıo demekki benimki
sıkıldım artık bu kramplardan (((
doğsa bir an önce....

dün konrtolum vardı dr bebişime 3000 dedi maşallah 5 gün geriden hesaplıyor 36 haftalık çıkıyor.diğer kontrole 2,5 hafta sonra gel dedi sanki çok uzun zaman gibi geldi.uzun değil mi???

bize göre evet cok uzun ama normal onlara göre rahatsizligin olursa zaten öncede gidebilirsin benimkisi 39 haftalik 3300 falan masallah canim

benim bildiim artık haftada bir çaırması gerek ndn öyle dediki???

Canım kasılman varsa ne mutlu kızzzzzzz
yorgun olmayı dert etmeeee az kaldııı :)

kac haftaliksin ben 39 haftaligim daha sokamadi kafasini kanala canim benim cabalayip duruyor

kac haftaliksin ben 39 haftaligim daha sokamadi kafasini kanala canim benim cabalayip duruyor

benim 36+2 daha dmkki son hafta falanmı dönüolarki?
ayy doktor sürekli bana erken doğum olacak diyip durdu... sanırım bende kendimi ona göre hazırladım... şimdi doğsun istiorum:))))
bi de evden çıkmamı yasakladı doktor ev üzerime üzerime gelio bunaldım iicene(((

Canım kasılman varsa ne mutlu kızzzzzzz
yorgun olmayı dert etmeeee az kaldııı :)

selam canim hic sorma ya dün resmen yatamadim gece sabah 8 bucukta yattim 11 de kalktim kasilma simdi yok ama gece resmen mahvoldum birde kendimi o kadar yorgun hisediyorumki anlatamam

Son düzenleme:
selam canim hic sorma ya dün resmen yatamadim gece sabah 8 bucukta yattim 22 de kalktim kasilma simdi yok ama gece resmen mahvoldum birde kendimi o kadar yorgun hisediyorumki anlatamam

uyku düzenin bozulduu için halsiz hissediosundur...
benimde mesela sabahları kalktıımda kol falan tutmuo

ben en iyisi sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyimde içim rahat etsin.

aperpil 4 gül kaldı diyo günler geçmiyordur valla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.. günü bitmek üzere olanlar.

doktorun dediklerini uygula ama kendini erken doguma hazirlama cok hayal kirikligida yasaya bilirisn ben yasadim cünkü dr gerekli bir sorun görmemisse iki hafta eger önemli bir sey varsa haftada bir kontrol diyor

doktorun dediklerini uygula ama kendini erken doguma hazirlama cok hayal kirikligida yasaya bilirisn ben yasadim cünkü dr gerekli bir sorun görmemisse iki hafta eger önemli bir sey varsa haftada bir kontrol diyor

bilmiorum benim doktorum direk 36. haftaya kdr iki hftada bir ondan sonra her hafta dedi sistemi buymuş... ondan öncede ilk başlarda her ay gidiodum...

ayy hazırladım bile sanırım :)))
ama bi rahat bi rahatlıkki bende sormayın sanki doğurmayacam korkuroum düşünce ama sanki doğuma aylar yıllar var gibide rahatım:))))

37 yi gectınmı erken doğum olmuyo zaten bebekler 32.haftda dönüyor bas aşağı sonra 36dan sonra o yolda ılerlemeye calısıyo...bagzen 36.haftadan sonrada doğum pozısyonunu alıyor.ama doktor ters demedıyse bebeğin doğum pozisyonunu almıştır canım....a.s.

selam millet nasılsınız???
bende dün kapı cam perde halıları temizledim tabi eşim kayınvalidem ve kayınpederle. bugünde geri kalanları ben hallderim diye düşünmüştüm ama kolumu bile kaldırcak halim yok :S
benmde 2 gündür akıntımda artış var neden oluyormuş ki???
bi kaç gündür kasılmada hissetmiyorum. belkide koşuşturmacadandır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…