2010 Ekim Anneleri

canlar tabloya kim ekliosa benimde yaş 26 kilo 53 ekleyiverin tablo süper olmuş bide sata göre sıralansa muhteşem olcek bunlar öenriler

tatlım, düşünme bile bunu. regl döneminde yaşananların kat kat fazlasını yaşıyorum ben...hele göğüslerrde hassasiyet inanılmaz derecede...

inşallah sğlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz benim doktorum benden şeker yüklemesi istedi çok yüksek çıktı dahiliyeye gönderde tekrar yükleme yapıldı normal çıktı çok şükür ama hamileliğim boyunca tatlı ve hamur işi yemeyeceğim çok üzülüyorum ama bebiş için dayanırım pembedana senide hamileliğin hayırlı olsun sıkıntın çok mu?

aRKADAŞLAR BıR GEBELıK ÇıZELGESı OLUŞTURAMADIM YAA NEDEN BÖYLE KÜÇÜK OLDU ANLAMADIMKı..

ne güzel cnm ablamlar abimler hep rizede oturuyolar merkezde onlarda erhan bey iyi diye duymuştum cnm...

benım tum aılem ıstanbulda. 7 ay once buraya gelın geldım. erhan bey gercekten ıyı bı doktor. bı de ozel hastane daha ıyı hersey aynı yerde oluyo. ozel yazahaneye gıtsen tahlıl ıcın oraya buraya yolluyo. devlet hastanesı cok guzel ama onda da doktorların yanında ultrason yok. erhan bey cok ılgılı bı doktor sagolsun. ben her ay trabzona gelıyorum. forum zıyareti:)

ewt trabzonu çok özledim ben şuan artvindeyim aslında artvinin ilçesindenim dogma büyümü ama trabzona gelin gittim ramazan bayramında gittmiştim en son çok özledim oraları deniizi...

ewt trabzonu çok özledim ben şuan artvindeyim aslında artvinin ilçesindenim dogma büyümü ama trabzona gelin gittim ramazan bayramında gittmiştim en son çok özledim oraları deniizi...

gelin gittiğin yeri cok sevıyosun anlasılan. guzel. ben rizelıyım ama dogma buyume ıstanbul.

cnm çoook sağol nasıl oldu şimdi ...
beni kaynanamlard adogma büyü artvinliler ama trabzonda kayın peder iş bulmuşlar orali olmuşlar aslın artvinide seviyorum ama çok küçük bir yer eşimle çıkıp gezemiyoz bile gezecek yer yok ama trabzonda kendimi özgür hissdiyorum cnm hemen kendimi sahile atıyorum...

dogru kucuk yerlerde gezme konusu cok kısıtlı oluyor. bu arada cok guzel olmusalkisalkisalkis

ekim anneleri nerdesiniz yaa fecabookta adresi olan varmı ekliyelim bir birimizi...ben esracengiz08

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…