merhaba bende ekim annes olacağım inşallah ilk sayfadan beri hergün düzenli takip ediyorum. ama ben keseyi göreyim öyle katılayım dedim herkese hayırlı olsun allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah benim yaşım 26 son adet 29 aralık kilo 80 6 hafta 4 günlük hamileyim ama belim ok ağryor sizdede varmı aynı şikayet bel ağrısı bu haftalarda normal mi acaba benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı haliyle tedirgin oluyorum
sağol canım, beni listeye kim ekleyecek??
balum nasılsın bugun.
aRKADAŞLAR BİR GEBELİK ÇİZELGESİ OLUŞTURAMADIM YAA NEDEN BÖYLE KÜÇÜK OLDU ANLAMADIMKİ..
merkezde oturuyorum dr. erhan demirel var ona gıdıyorum.
ne güzel cnm ablamlar abimler hep rizede oturuyolar merkezde onlarda erhan bey iyi diye duymuştum cnm...
benım tum aılem ıstanbulda. 7 ay once buraya gelın geldım. erhan bey gercekten ıyı bı doktor. bı de ozel hastane daha ıyı hersey aynı yerde oluyo. ozel yazahaneye gıtsen tahlıl ıcın oraya buraya yolluyo. devlet hastanesı cok guzel ama onda da doktorların yanında ultrason yok. erhan bey cok ılgılı bı doktor sagolsun. ben her ay trabzona gelıyorum. forum zıyareti:)
ewt trabzonu çok özledim ben şuan artvindeyim aslında artvinin ilçesindenim dogma büyümü ama trabzona gelin gittim ramazan bayramında gittmiştim en son çok özledim oraları deniizi...
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
ben burdan yaptım bı bak ıstersen.
cnm çoook sağol nasıl oldu şimdi ...
beni kaynanamlard adogma büyü artvinliler ama trabzonda kayın peder iş bulmuşlar orali olmuşlar aslın artvinide seviyorum ama çok küçük bir yer eşimle çıkıp gezemiyoz bile gezecek yer yok ama trabzonda kendimi özgür hissdiyorum cnm hemen kendimi sahile atıyorum...
ekim anneleri nerdesiniz yaa fecabookta adresi olan varmı ekliyelim bir birimizi...ben esracengiz08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?