2010 Ekim Anneleri

anladım sanırım bu kadarı da normaldir...benimde canım hiç bişey istemiyo ara ara mide ağrısı ve bel ağrısı oluyo ...

ben yazıcam da ne yazıcam dıye dusunuyom. kendımı aranızdan cıkacak gıbı dusunuyom

merhaba balum senle epey görüşemedik canım........dün yazdıklarını okudum canım üzüldüm ama yinede bozma moralini herşey bizim için takdir Allahın...kimbilir bizleri ne bekliyo....herşeyde bir hayır vardır...hem öyle hemen ümitsizliğe de kapılma.....gün doğmadan neler doğar.....kendini ve bebişini yıpratma.....öptüm seni......

sagol canım. zaten dua edıyorum hayırlısı neyse o olsun dıye. insan ister istemez cok uzuluyo ama dedıgın gıbı takdır Allahın. kaderde ne varsa onu yasıycaz artık. senın ıyı gıdıyo dımı. okuyorum ben herkesın yazılarını gercı. benden baska sorunlu yok cok sukur.

vallahi canım benim........benim de hala kese görünmedi...........göya pazartesi görecez ama.....en son doktor çok küçük göremiyorum demişti.......pazartesiyi bekliyorum.......hayırlısı Allahtan......

Canım umudunu kaybetme inşallah güzel olur gelişmeler şeker_pembe arkadaşımızda bebeğini kaybetmiş canım

vallahi canım benim........benim de hala kese görünmedi...........göya pazartesi görecez ama.....en son doktor çok küçük göremiyorum demişti.......pazartesiyi bekliyorum.......hayırlısı Allahtan......

amin canım inş gorursun. ben keseyı dun gordum. oncekınden cok ıyı dedı doktor sevındık. ama sonra son sat sordu yıne. 29 aralık deyınce bı sasırdı. sanırım kucuk dıye dusundu. sonra testte de deger az cıkınca. ama doktorum belkı de duzelır dedı bakalım hayırlısı. salı gunu gıdıcem yıne.

Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun.......Takdir de Allahın tabi herşey bizim için tabi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…