ben esracengiz08 yazdım ama cıkmadı facede
emineciğim peki doğuma yakın bebeği kaybetme sebebin ne idi canım
listemiz güzel olmus eline saglik nevyas canim.
selam kizlar.ne güzel kalktim kahvaltimi ettim bulantim yoktu.ama aradan bir saat gecti bulantim ve bas dönmesi basladi.dün bir sey yapmadim mutfaga giremedim uznadim yattim.ama valla beyim nazimi cekemiyor ya.bugün bile kahvaltiyi ona hazirlatirim korkusuna.kahvalti yapmadan cikti disari
hic anlayisli davranmiyor yaa
sanki bu bebegi kendim ettim.moralimi bozuyor ya
merhaba bende ekim annes olacağım inşallah ilk sayfadan beri hergün düzenli takip ediyorum. ama ben keseyi göreyim öyle katılayım dedim herkese hayırlı olsun allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah benim yaşım 26 son adet 29 aralık kilo 80 6 hafta 4 günlük hamileyim ama belim ok ağryor sizdede varmı aynı şikayet bel ağrısı bu haftalarda normal mi acaba benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı haliyle tedirgin oluyorum
ohh sükür canim masallah rabbim bizede nasip etsin o heyecani insallahSelam kızlar sabah doktora gitmiştim çok şükür pıt pıtları gördük bayada şekillenmiş kuzum maşallah darısı başınıza..
canim bende eklerim seni istersen benimki de erva türkeresracengiz yaz bak başim kapalı ve eşimle benim fotom var kahverengi krem eşarp takıyorum yanliş kişi eklem
nasip canim ama 36 haftalikken alinmasi gerekiyorsa niye almadi ki?bir sebeb göstermediler kalbi durmuş otobsi yaptırmaya kıyamadım benim 36 haftalık alınması gerekiyordu doktor 39 haftayı bekledi ben şeker hastasıyım ama her şey iyi gidiyordu neden oldu anlayamadım yaşasaydı 7 gün sonra doğum günü olcaktı şimdide aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum arkadaşım ama şeker hastası olarak bebek düşünen bir ben değilimki allah yardımcım olsun:ecrin_bebek:
tskler canim.insallah ise yarar evet doktoruma sikayet ederim beyimi:)sıkma canını bazı erkeklerde olurmuş böyle şeyler bunalıma bile girebilirlermiş eşleri hamile kalınca. olmazsa doktorun anlatsın biraz belki işe yarar.
ekim anneleri nerdesiniz yaa fecabookta adresi olan varmı ekliyelim bir birimizi...ben esracengiz08
ohh sükür canim masallah rabbim bizede nasip etsin o heyecani insallah
canim bende eklerim seni istersen benimki de erva türker
nasip canim ama 36 haftalikken alinmasi gerekiyorsa niye almadi ki?
niye bekletti keske alinsaydi belkide hayatta olurdu diycem ama hersey kader.insallah bir daha yasamazsin canim bu aciyirabbim karnindakine hayirli uzun ömürler versin canim
tskler canim.insallah ise yarar evet doktoruma sikayet ederim beyimi:)
belki ise yarar kaydirigubbakcemile5
Selam kızlar sabah doktora gitmiştim çok şükür pıt pıtları gördük bayada şekillenmiş kuzum maşallah darısı başınıza..
herkese merhaba önceki gece sabaha kadar mide bulantısı ile uyuyamayınca acaba mı? dedim çünkü doğum yapalı daha 11 ay bile olmadı bebeciğim 17'sinde 11 aylık olacak yok değildir dedim doktora gittim idrar yolları enfeksiyonu dedi eve gönderdi eşimden test istedim 2 tane hemde ikiside pozitif çıktı :) kafam çok karışık miniğim henüz yürümeye başladı ve oldukçe hareketli yerdım edecek kimsem yok ömerimde bile tek başıma çok zorlandım bakalım 1 hafta daha bekleyip doktoruma gidicem ne diyecek ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?