2010 Ekim Anneleri

Selam kızlar sabah doktora gitmiştim çok şükür pıt pıtları gördük bayada şekillenmiş kuzum maşallah darısı başınıza..

emineciğim peki doğuma yakın bebeği kaybetme sebebin ne idi canım

bir sebeb göstermediler kalbi durmuş otobsi yaptırmaya kıyamadım benim 36 haftalık alınması gerekiyordu doktor 39 haftayı bekledi ben şeker hastasıyım ama her şey iyi gidiyordu neden oldu anlayamadım yaşasaydı 7 gün sonra doğum günü olcaktı şimdide aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum arkadaşım ama şeker hastası olarak bebek düşünen bir ben değilimki allah yardımcım olsun:ecrin_bebek:

sıkma canını bazı erkeklerde olurmuş böyle şeyler bunalıma bile girebilirlermiş eşleri hamile kalınca. olmazsa doktorun anlatsın biraz belki işe yarar.

canım hoşgeldin :) bebişin hayırlı olsun. bel ağrısı normalmiş dayanılmazsa parol veriyo doktor. ben iki gün yataktan çıkamadım hareket edemedim tuvalete bile giremedim bugün işte yavaş yavaş dolanıyorum. parol içiyorum. doktoruna bi sor istersen.

Selam kızlar sabah doktora gitmiştim çok şükür pıt pıtları gördük bayada şekillenmiş kuzum maşallah darısı başınıza..
ohh sükür canim masallah rabbim bizede nasip etsin o heyecani insallah

esracengiz yaz bak başim kapalı ve eşimle benim fotom var kahverengi krem eşarp takıyorum yanliş kişi eklem
canim bende eklerim seni istersen benimki de erva türker

nasip canim ama 36 haftalikken alinmasi gerekiyorsa niye almadi ki?
niye bekletti keske alinsaydi belkide hayatta olurdu diycem ama hersey kader.insallah bir daha yasamazsin canim bu aciyirabbim karnindakine hayirli uzun ömürler versin canim

sıkma canını bazı erkeklerde olurmuş böyle şeyler bunalıma bile girebilirlermiş eşleri hamile kalınca. olmazsa doktorun anlatsın biraz belki işe yarar.
tskler canim.insallah ise yarar evet doktoruma sikayet ederim beyimi:)
belki ise yarar kaydirigubbakcemile5

dene bakalım bir :) şikayet etmede doktoruna gizliden söyle oda haberi yokmuş gibi nasihat etsin şöyle yap böyle yap desin :))

:))) ayyy maşallah canım ya tebrik ederim darısı bize inş. sonuna kadar güzel haberler alalım inş.

herkese merhaba önceki gece sabaha kadar mide bulantısı ile uyuyamayınca acaba mı? dedim çünkü doğum yapalı daha 11 ay bile olmadı bebeciğim 17'sinde 11 aylık olacak yok değildir dedim doktora gittim idrar yolları enfeksiyonu dedi eve gönderdi eşimden test istedim 2 tane hemde ikiside pozitif çıktı :) kafam çok karışık miniğim henüz yürümeye başladı ve oldukçe hareketli yerdım edecek kimsem yok ömerimde bile tek başıma çok zorlandım bakalım 1 hafta daha bekleyip doktoruma gidicem ne diyecek ........

facebookta benım adım da hayriye yıldırım. eskı soyadımla acmıstım. ben de kapalıyım. esımle beraber resmımız var. krem rengı esarp var basımda. nişan resmimdi.

hayırlısı olsun inş. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…