2010 Ekim Anneleri

ben gogs ıcın lansınoh bebege pısık ıcın mustela almayı dusunuyorum ama bıberon ıcn avent nsl kı sen ne alacaksın alman gerekırse bırde nuby

geçmiş olsun fatmacım çok şiddetli mi oldu ?
ay kızlar bende yarın dr a gidicem kontrolum var bakalım dogum şeklim ne olcak akannehir

ay kızlar bende yarın dr a gidicem kontrolum var bakalım dogum şeklim ne olcak akannehir

bende 12sınde gdecem kontrole .benımde o zamn bellı olur artık sanırım dktrm norml dıyo ama bebbek daha kanala grmemıs bı tembel seyy

kıslar bende kacar kımsecıkler yok offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

saolun arkadaslar allah hepimizi kazadan beladan korusun.koltuk gıttı geldı ama kısa surdu cok sukur kı.:çok üzgünüm:

kızlar, kusura bakmayın yemek yiyip geldim ama giderken haber vermeyi unutmuşum..

baylemur marka konusunda hiç bir fikrim yom tatlım..
sen araştırdın sanırım, bunlar mıymış iyileri??

bugun ecrınece hıc geldımı ?yoksa doğumamı gıttınevyas da göremedım benhayırlısıyla işallah....

kızlar, kusura bakmayın yemek yiyip geldim ama giderken haber vermeyi unutmuşum..

baylemur marka konusunda hiç bir fikrim yom tatlım..
sen araştırdın sanırım, bunlar mıymış iyileri??

avent nuby nuk onerdıler ama bunlarda plastık ya ben avent ıstıyodum ama plastık olunca ıcıme sınmıyo sankı

ben gogs ıcın lansınoh bebege pısık ıcın mustela almayı dusunuyorum ama bıberon ıcn avent nsl kı sen ne alacaksın alman gerekırse bırde nuby

canım avent ki çok hoş arkadaş tavsiye eti bende avent aldım hem emziği hemde biberonu bpa sız hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…