2010 Ekim Anneleri

slm kızlar
bugün ara ara girdim ama kimsecikler yok. topikte in cin top oynuyokaydirigubbakcemile3
ben biberonu dr.brownsunkinden aldım. gaz oluşumunu engelliomuş. haa inşallah gerek kalmaz kullanmaya sütümüz gelir inşallah ama ben ne olur ne olmaz diye aldım bi tane !!!

kızlar ilk zamanlar sütünüz olamsa bile bebeğe stü biberonla değil kaşıkla yedirin... ki zaten hastaneden de söylerler.... alışmasın biberona he her ihtimale karşı yanınızda bulundurun...

bu topic eski randımanından düştü. eski performansı göremiyorum :))
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

korkma cnm çok rahat geçiyo
ben iğneyi vurdu doktor snra hissetmiyceksin dedi ben yattım masaya
bacağımı hssetmedim ,çok değişik bi duygu korkuyosun haliyle ya hep böyle kalırsam diye ama 5 saat snra hissediyosun cnm
bebeği gördükten snra beni uyuttular hemen çünkü ben ağladım götürmeyin bebeğimi diye
snra soru sormaya başşladım deli gibi
uyandığımda bitmedimi dedim bitti gidiyoruz dediler
ve bebeğime kavuştum

koklarım cnm hakkınızda hayırlısı olsun
inş rahat bi doğum geçirirsin

kızlar epıdural veya spınal sezeryan olan arkadaslar heyecanla nasıl basa cıktınız tavsıyeler verır mısınız?

ben en son ana kadar heyecanlıydım cnm
bide benimki pat diye oldu normal doğum diye gittik bebek kalp atışları 200 olunca acil sezeryana alındım sok halindeydim zaten
kendimi bebeğim ekvauşcam diye teselli ettim hep
zaten ameliyatta sakinleştirici veriyolar
benm anestezi ekibi ve ameliayttakiler süperdi
müzkler açıldı rahatlıyım diye
snra bi hemşire sürekli elimi tuttu hep bebeğimi hatırlattı

epack cim tebrik ettim seni ama görmemişsindir canım... çok gerilerde kaldı...
toparlanmışsın bile maşallahhhhh... çınarlı da mıydın sen doğumda;????
tekrar öpüyorum tebrikler yawrucummmm uzun ömürler kızının olsun inşallahhhhh

tşkler cnm
darısı sana olsun inşallah :Saruboceq:
toparlandım çok şükür ben zorlanmadım ama göğüs ucundam perişanım en zoru buymuşşşş
ağlaya ağlaya emziriyorum bebeğimi

tşkler cnm
darısı sana olsun inşallah :Saruboceq:
toparlandım çok şükür ben zorlanmadım ama göğüs ucundam perişanım en zoru buymuşşşş
ağlaya ağlaya emziriyorum bebeğimi

kremler varmış canım bebeğede zararı olmayan.. doktorun bilir, kadın doğumcular biliyor bunu bi danış istersen...

e-pack çim ben o göğüs ucu için burada söylemiştim... zaten o ilaçların çoğu yara olduktan sonra çok bi işe yaramıyoo... süt miktarın arttıkça acısı hafifler yaralar da kendini toparlar... ve göğsünüzü kesinlikle suyla silmeyin diye burdan gene söyledim... benim yara olmayan göğüslerimi ben o şekilde yara yaptım... aklında bulunsun.

cnm ben 1 ay önceden başlamıştım krem sürmeye ama mafoldular
neyle silcez cnm suyla silmezsekki gögsü?
ay nası kurtulcam bu yaradan bana bi çare lütfenn :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…