geçmiş olsun tatlım Allaha emanet ol...dua et korkma canım...
ıronıc 34 un bebegnı gordun mu cok tatlı ya kuzu
e_pack selam canım, iyi olduğunuza çok sevindimmm! kuzunu öpüyorum,
ben de epidural sezeryan olacağım korkuyorum birazcık hissetmeekten vs... kısaca bahsedermisin nasıl geçti?? bebeği gördükten sonra uyudun mu??? morale ihtiyacım var
koklarım cnm hakkınızda hayırlısı olsuncanım benim yaa benim yerime mis gibi kokla onu. dr muayene etti geçen hafta salı günü çok şükür normal olcak dedi bekliyoruz bakalım. salı tekrar kontrol var. muayeneden sonra biraz sümüksü lekenmem oldu birazda sancım ama şu an iyiyim.
kızlar epıdural veya spınal sezeryan olan arkadaslar heyecanla nasıl basa cıktınız tavsıyeler verır mısınız?
epack cim tebrik ettim seni ama görmemişsindir canım... çok gerilerde kaldı...
toparlanmışsın bile maşallahhhhh... çınarlı da mıydın sen doğumda;????
tekrar öpüyorum tebrikler yawrucummmm uzun ömürler kızının olsun inşallahhhhh
tşkler cnm
darısı sana olsun inşallah :Saruboceq:
toparlandım çok şükür ben zorlanmadım ama göğüs ucundam perişanım en zoru buymuşşşş
ağlaya ağlaya emziriyorum bebeğimi
e-pack eee nil sunun fotoları nerde acep?
kullanıyorum cnm ama fayda etmiyokremler varmış canım bebeğede zararı olmayan.. doktorun bilir, kadın doğumcular biliyor bunu bi danış istersen...
e-pack eee nil sunun fotoları nerde acep?
e-pack çim ben o göğüs ucu için burada söylemiştim... zaten o ilaçların çoğu yara olduktan sonra çok bi işe yaramıyoo... süt miktarın arttıkça acısı hafifler yaralar da kendini toparlar... ve göğsünüzü kesinlikle suyla silmeyin diye burdan gene söyledim... benim yara olmayan göğüslerimi ben o şekilde yara yaptım... aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?