2010 Ekim Anneleri

kızlar epıdural veya spınal sezeryan olan arkadaslar heyecanla nasıl basa cıktınız tavsıyeler verır mısınız?

herkese selamlar!
Aperpillll nerelerdesin? göremedim seni 2 gündür doğurdun sandım ayol

canımmmmmmmmm
daha yeni gördüm arada kaçıom işim cıkıooooo
misafirim vardı. yok anam dogurmadım :)
senden nabeeeeeeeerrrrrrrrr
hala yatıon mu yoksaaaaaaaaaa ilacı kesmişsin öle yazmısın? Beklion o zaman artık hadi inş. saglıklaaaaaaaa

kızlarrr nasılsınızz bgün ne güsell enerjiktim ki hala öleyim doğururum sancım falan olur dedi ama tık yokkk gezdim gezdim geldimm sabah doktora gitcem gene kaşınmadan ötürü karaciğere bakcak doktorum bide rutin kontroller amann sıkıntıda geldiii bi doğursak artık hayırlısıylannn

iyiyiz cok sukur o kasınma cok fena gercekten gecmedığı zamn karaciğerden olabılıyor.bnde 32 haftalıkken baslamısdı cok fena olmuşrum gebelik kasıntsıymış geçti çok şükür .... bebeğiniz hareketleri daha az dimi kızlar yeri daraldığı ıcın eskısı gbı deil. gunde 10 nu gecıyor ...carsamba gidicem doktora bı sorarım..a.s.

geçmiş olsun canım..

evet hareketler azaldı sanki eskisine göre.. daha kısa sürüyor sanki..

ıyıdr canım sen nslsın ya kımseler yok burda ya canım sıkıldı kac gundr tanıdık kımse kalmadı herks dgrdu maasalllah

idare eder canım ya..
evet pek gelen giden yoktu bugün..
ben de biraz iş biraz buradaydım..

başka var mıdır acaba bugün sürpriiz doğum..
kimsecikler görünmedi meraktayım :))

valla benımde hep elım bı gıdıyo bı gelıyo ama kendımı tamamen sartlandrdım hep emecek oglum dıye almadım aynen senın gıbı.nevyas ne yaptıkı sanırım dgrdumu bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…