2010 Ekim Anneleri

selam kıslar
bırsey sorucamya benım satım 21 ocak bebegım şuan 37 haftalık olması lazım
ama karın cevresı ve kemıkler 2 hafta gerı dogum sata goremı karar verılıyor

Doğum sat göre karar veriyor benim dr ilerde benim mesela yinede sat bakıo:sm_confused:

selam kıslar

meliscim benim satda 18 ocak ama benim yumurtlamam 5 gün geç olmuş doktor onu baz aldı bende.benim oğlanın maşallah kafası karın çevresi haftamıza göre ileri çıkıyor ama onu baz almadı sadece gelişimi iyi diyor,sata göre 25 ekimken 30 unu bekliyorum artık hayırlısı bakalım.inşallah senin bebeğinin gelişimide düzelir.yumurtlamanda bi gecikme falan yoktu değil mi?sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi(amin)

selam kıslar

doğum SATagöre oluyor canım...merak etme hersey ii olur canım...

canım benımkı tup bebek sanırım oyuzden gerı bıde amelıyat oldum ben doktor ondan kaynaklanmıs olabılır dıyor bakalım çarsamba ne dıcek kılosuda cok dusuk

canım benımkı tup bebek sanırım oyuzden gerı bıde amelıyat oldum ben doktor ondan kaynaklanmıs olabılır dıyor bakalım çarsamba ne dıcek kılosuda cok dusuk

anladım canm olabilir,ama bebek sağlıklı doğsunda doğduktan sonra alır kiloyu inşallah..

selam kızlar..

herkesi heyecan sardı iyice..
bende de hiç tık yok, biz de günümüzü bekleyeceğiz sanırım sonuna kadar...

selam kıslar

canım benim bebeğim 2 hafta önde çıkıyor ölçümlerde en son bazı ölçümleri 40 a yakın çıktı ama dr sat a göre hesaplıyor doğumumu

slm kızlar bende şimdi nstden geliyorum. herşey yolunda ama bizim yumurcağın gelmeye niyeti yokmuş daha

allah yardımcımız olsun :ecrin_bebek:

hg canım..
hepimiz aynıyız galiba :))

bişe değl kasım anneleriyle bir doğurcaz galiba :S ekim annelerinden doğuranlar genelde eylülde doğurdu. doğuramaynlarda kasıma mı kalcak kaydirigubbakcemile3 ekim anneleri topiğinde 3 5 kişi olcak galiba :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…