2010 Ekim Anneleri

şeytan diyo ki yarın gidince söyle sezeryan yapsın mafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla kanyatın bugün sezeryanı var. oda normal normal dedi son anda dayanamayıp sezeryana döndü. ama onun doktor biraz sezeryana yönlendirmiş. ben aksilik olmazsa beklicem diyom bakalım kısmet yaaa. arada ritanın doğum hikayesini okuyup gaza gelmek sanırım kaydirigubbakcemile3 heyecan korku sevinç ve sıkıntı hepsi bi aradasempatiksalakcinnisırnaşık şey:1shok:delikafadulden

mafoldumbenBebeğimi gördüğüm her an ağlarım gibime geliyor yaa mafoldumben

naberr lovelıı...

ay ruyamdaaa normall dogumm yapcaktımmm kocama dıorumm dr ara sezeryanı hazırlasınn dıee olmazzz normall yapp dıoooo:) delııı oldummmmmm

yapılır
dr sezeryan dedi bana epudral düşündüm araştırdım demin yapılmıyormuş
bakalım yarın ne söylenecek anestezi uzmanıı

maşallah canım sana ve bebişine...canım sen orhan beye gitmiyormuydun bana hiç boyunu söylemedi..çıktıdada bulamadım ben...niye beklemiyorsun normal doğumu?

selam kıslar
bırsey sorucamya benım satım 21 ocak bebegım şuan 37 haftalık olması lazım
ama karın cevresı ve kemıkler 2 hafta gerı dogum sata goremı karar verılıyor

bebegın agırlıgına goreyse ben 1 ay dogum yapamam ozaman sanmıyorum oyle olucanı cunku zayıf bebekler sancıyı kaldıramıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…