2010 Ekim Anneleri

aynıyım canım ama 2 gündür geç yatıyorum ki gece rahat uyuyayım die.ama gece ne zaman gözümü aralasam acaba sancım mı var diye kendimi dinliyorum.

ikimizde tırlatmadan doğursak iyi olacak sanırım canım kaydirigubbakcemile3 ruh hallerimiz aynı çünkü :)))))))))

balsurat canım nevyasın onaylaması gerek guruba dahil olabilmen için oda yok. ne yaptı acaba onuda merak ediyorum..

ironicim insallah canımmmmm hayırlısıyla bi gelseler..

dudu, evet ne iyi olurdu. senin son sat 7ocakmıydı benim 7ocak. bebislerde aynı erkek :))))))

8 ocak canım.

canım senin sağlığın nasıl.ağrı sancı vs durumun nasıl?
çok şükür iyiyiz cnm,gaz sıkıntım oldu o sancı yaptı baya bi ama iyiyim..toparlanıyorum yavas yavas..ama var ya insan acıya bile şükrediyo yavrusu için,annelik böyle bişiymiş..
ironiccm tekrardan tebrik ederim saglıkla büyüt inş minigini.. anlat bakalım nasıldı kızını ilk gördügün an epidural sezeryan zor mu sütün geldi mi ..
çok saol cnm..oğlumu ilk gördüğüm an müthişti,ya anlatılacak kelime yok..spinal sezeryan oldum bence müthiş bi deneyim,uyanık olmak genel anesteziden cok daha iyi,sabırsızlıkla görmeyi bekliyosun ameliyat falan korkutmuyo..sütüm de hemen geldi maşallah,emiyoruz cok şükür

ironic allah analı babalı büyütsün bebişin saçlarının maşallahı var :) çok tatlı :)
allahım son günler geçmio ya :S normali beklemek ne zormuş en uak bişeyde kalbim pırpır edio ama yok
ekim annelerinin oğlanları pek nazlı çıktı yahu gelmeye niyetleri yok sanırım akannehir

ağlarım valla ironic zaten yaşlar gözümün ucunda duruyo.annelik acıyla başlıyo ya ne tuhafff

şeytan diyo ki yarın gidince söyle sezeryan yapsın mafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ay ironiccim ogluşun oldu demi senin pardon bu ara dogumlar çogaldı bide benimkafa agrıyo neyse .. gözün aydınn canım inş bizzde o duyguyu yaşayacaz
kızlar ben kaçar acaip kafam ve belim agrıdı kaç saattir ayaktayım dr a gittiim die az uzanayım kib öptm

şeytan diyo ki yarın gidince söyle sezeryan yapsın mafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dark bende aynı şeyi düşünüyorum.perşembe nst var ya yalvrayım da alsınnnn.çok merak ediyorum bebişimi bi de şu doğum korkusu off canımı okuyo valla:1hug:

ay selamlamadan daldım yine ama bi uğrayıp çıkcaktım
selammmm milletttt.
nevyas ve aperpilden haber yok sanırım daha :hulya:

evet canım arkadaslar dalga geciyo,biraz daha dursa karnında küpe falan da takcakmıs entel cocuk diolar :)) sabredin arkadaslar hep karnımızda kalmıyolar elbet cıkıcaklar rahat olun...
ağlarım valla ironic zaten yaşlar gözümün ucunda duruyo.annelik acıyla başlıyo ya ne tuhafff
acıyı hisstemiyosun yüzünü görünce unutuyosun cnm merak etme..ağlamayın gözyaslarınızı onu gördüğünüz an için saklayın :)) mutluluktan ağlayın sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…