2010 Ekim Anneleri

canım gözün aydın mı desem ne desem bilemedim :) benimde bekleyip bulamadıgım şeyler olmuş :))) hayırlısıyla kurtulun inşallah zaten bitmiş gününde darısı basımıza.

kızlar kaç gündür benimde belim,bacaklarım,kasıklarım cok fena agrıyor. kasılmalarım da var.

sorma dunden berı agrıdan durmaıyom nst ye gırıyom sancı mancı yok eve gelıyom sancıdan duramıyo cok nazlı bu bebekler bızım

ne guzel keske bende gıtsem şimdi doguma:roflol:
hayırlı dogumlar canım

onurlu hadi hayırlısı olsun canım... bence de fazla oylanma dr unu ara... bekleyeceksen de hastane gözetimin de bekle....

sorma dunden berı agrıdan durmaıyom nst ye gırıyom sancı mancı yok eve gelıyom sancıdan duramıyo cok nazlı bu bebekler bızım

evet yaa cok nazlılar.. benimde 10gunönce gittigimde sancım mancım yoktu. yarın gidicem sabah bakalım ne olacak. sanki karnım aşağıya düşecek gibi oluyo

ben geldim ama gidicim. sabah erkenden kontrole gitik anca gelebildik. bebişim iyi. 3200 kilosu boyuda 49 cm dedi. 12 sine kalmaz gelir dio doktor. gene ben kendimi 12 sine odaklamıyım 19 una kdr yolu var nasılsa ben az kestireyim kızlar birazdan gelirim

hayırlı olsun canım bebişinede maşallh cnm

hadi hayırlısı güzelim..
kudurma yine dinlen olur mu :))

dark'ım fıstıkım, nasıl keyfin?

hadi hayırlısı güzelim..
kudurma yine dinlen olur mu :))

dark'ım fıstıkım, nasıl keyfin?

kızım doktor bol bol hareket et dedi eğil kalk. yerleri sil. ayakkabını kendin giy. merdiven in çık yürü

ama şimdi gerçekten yorgunum az dinlenim işlencem

senin de az kalmış tatlım ya..
sıkacağız dişimizi, her işte bir hayır var..

ben de sabırsızlanıyorum ama.. karnımdayken hep yanımda ya çok hoşuma gidiyo..
kucağıma alayım diyen yok, öpeyim diyen yok..
sadece bana ait şimdi meleğim..
ben kıskanırım çünkü herksten..
karnı tok, keyfi de yerinde..

ama bekliyoruz işte..

kızlar bebişi emzirdim kimse dogurmadımı geçmişe bakmadımda biriniz yazın :)DD

gun azaldıkca heycan cok artıyo allahım bır an önce kavustursun meleklerımıze

aynennn yapmadıgım iş kalmadı yürümedigim yol kalmadı ama hala banamısın demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…