kızlar ben doğuruyorum. dün gece suyum geldi biraz hastaneye giittik ama henüz patlamamış tam olarak. eve geldik. gece nişan geldi pempe akıntı....gecede hiç uyumadım çok sancılandım. sabah 2 saat uyudum. sabah iyiydim..biraz önce yine akıntıyla karışık pempe kan geldi...doktora gitsem suni sancı vercek biraz daha bekliyim diyorum.
kızlar kaç gündür benimde belim,bacaklarım,kasıklarım cok fena agrıyor. kasılmalarım da var.
kızlar ben doğuruyorum. dün gece suyum geldi biraz hastaneye giittik ama henüz patlamamış tam olarak. eve geldik. gece nişan geldi pempe akıntı....gecede hiç uyumadım çok sancılandım. sabah 2 saat uyudum. sabah iyiydim..biraz önce yine akıntıyla karışık pempe kan geldi...doktora gitsem suni sancı vercek biraz daha bekliyim diyorum.
foruma 50 mesaj yazmadıhım ıcın gönderemıyomusm sunu 50 ye yukseltım de atarım sana
sorma dunden berı agrıdan durmaıyom nst ye gırıyom sancı mancı yok eve gelıyom sancıdan duramıyo cok nazlı bu bebekler bızım
nıye görmıyem kız dişlenip çıkmıcaklar ya vaktı saatı geldımı gelıcek elbet kuzucuklarımız
ben geldim ama gidicim. sabah erkenden kontrole gitik anca gelebildik. bebişim iyi. 3200 kilosu boyuda 49 cm dedi. 12 sine kalmaz gelir dio doktor. gene ben kendimi 12 sine odaklamıyım19 una kdr yolu var nasılsa ben az kestireyim kızlar birazdan gelirim
ben geldim ama gidicim. sabah erkenden kontrole gitik anca gelebildik. bebişim iyi. 3200 kilosu boyuda 49 cm dedi. 12 sine kalmaz gelir dio doktor. gene ben kendimi 12 sine odaklamıyım19 una kdr yolu var nasılsa ben az kestireyim kızlar birazdan gelirim
hadi hayırlısı güzelim..
kudurma yine dinlen olur mu :))
dark'ım fıstıkım, nasıl keyfin?
kızım doktor bol bol hareket et dedi eğil kalk. yerleri sil. ayakkabını kendin giy. merdiven in çık yürü
ama şimdi gerçekten yorgunum az dinlenim işlencem
senin de az kalmış tatlım ya..
sıkacağız dişimizi, her işte bir hayır var..
ben de sabırsızlanıyorum ama.. karnımdayken hep yanımda ya çok hoşuma gidiyo..
kucağıma alayım diyen yok, öpeyim diyen yok..
sadece bana ait şimdi meleğim..
ben kıskanırım çünkü herksten..
karnı tok, keyfi de yerinde..
ama bekliyoruz işte..
kızım doktor bol bol hareket et dedi eğil kalk. yerleri sil. ayakkabını kendin giy. merdiven in çık yürü
ama şimdi gerçekten yorgunum az dinlenim işlencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?