2010 Ekim Anneleri

:hulya: selam kızlaaar,zehsel ben beşiğin yanına 3 aylık falan kullanım için sepet gibi küçük beşikte aldım,taşıması kolay oluyo,öle bişeyde alabilirsin..

merhaba kızlarr...

ayy ne güzel yaa aramızda şu an bebişlerini kucağına almış olanlar var.. pikecimm.. e_packciimm.. gözünüz aydın canım.. darısı bizlerin başına inş. ama normal doğumu beklemek çok sıkıcıymış yaa.. ha oldu ha olacak devamlı bi belirti var mı diye kendini dinlemek iyi diil yahuu

tşkler cnm iyyim meleğimde iyi çok şükür
sen nslsın?

ıyıyım bende canım dogumumu beklıyorum sabırsızlıkla işte

:hulya: selam kızlaaar,zehsel ben beşiğin yanına 3 aylık falan kullanım için sepet gibi küçük beşikte aldım,taşıması kolay oluyo,öle bişeyde alabilirsin..

canım nerden aldın küçük beşik ve kaça aldın canım

inş. canım.. sende mi normal bekliyorsun..

çarşamba günü çatı muayenesinden sonra karar vercez canım,benim bebiş 5 gün önce 3200 gr.dı,normal beklemek istiyodum aslında ama 17 gün var daha ve 4 kg ve üzeri olursa doğuramam diye korkuyorum..bilmiyorumkismile seninkinin kilosu nasıl?

zehselcim 70 tl ye aldım,ankara da bebek eşyaları satan küçük bir dükkandan aldım,az kullanacağı için çok kalite bişey almak istemedim,çoook basit bişey ama tek elle bile kaldır odadan odaya taşı..

anladım canım çok uygun almıssın tatlım bende öle bişi almak ıstıyorum ama bulamadım henuz çok sagol canım

canım günlerimiz hemen hemen aynı. benim kuş geçen hafta salı 3 kiloydu.. doktorum çok iyi dedi.. 4 kiloyu geçerse sezeryan olur kilosuna az deme o yüzden dedi.. yarın yine gidiyoruz.. benim geçen hafta oldu çatı muayenem ama doktorum günümü sata göre hesaplamıyor.. doktoruma göre son 5 günüm..

benimkide artık sata bakmıyo sanki,geçen hafta olcaktım çatı muayenesi,doğurmak istiyomusun diye sordu,bende dursun biraz daha diyince bu haftaya kaldık,tetiklemesin diye yapmadı sanırım muayene,ama artık doğurmak istiyorum yahu,korkuyorumda,seninde kesin değil ozaman doğum şeklin dimi:uhm:

canım benim erken döllenme nedeniyle olduğu günden beri 10 gün ileri gidiyoruz sata göre.. o yüzden de doğum ona göre olurmuş.. doktorum böyle demişti.. araştırmalarımdan da bu sonucu elde ettim.. geçen hafta çatıma baktı açılma başlamamış, bebekte kanala inmemiş dedi.. şimdilik normal doğum belirtilerini bekleyeceğiz dedi.. haftaya kadar bekleyeceğiz.. olmazsa ona göre başka bi karar verebiliriz dedi.. bakalım.. izne çıktığımdan beri sancılarım durmuştu ama iki gündür eskisinden daha beter olarak geri döndü..

senin dee hepimizin dee hakkımızda hayırlısı olsun canım.. ben şimdilik gider.. duş almıştım, uykum geldi biraz.. bu arada topiğe kimseler uğramaz olmuş.. msn de mi takılıyo herkes yaaa..lmaz:

kızlar gerı sayım basladı benım son 3 gunn ıns bebegımı ersembe sabahı kollarıma alacam cok heycanlanıyorrum kızımla tek vucut gecırdıgım son 3 gun

kızlar gerı sayım basladı benım son 3 gunn ıns bebegımı ersembe sabahı kollarıma alacam cok heycanlanıyorrum kızımla tek vucut gecırdıgım son 3 gun

aayyy,heyecan dorukta,bende bu haftasonu doğursam mı ki,kavuşan kavuşana,kıskandım wallakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…