evet nevyas yok doğurdu o kesin
bizde sağlıklı sıhatli kavuşsaydık bebişlerimize..
tşkler cnm iyyim meleğimde iyi çok şükür
sen nslsın?
:hulya: selam kızlaaar,zehsel ben beşiğin yanına 3 aylık falan kullanım için sepet gibi küçük beşikte aldım,taşıması kolay oluyo,öle bişeyde alabilirsin..
inş. canım.. sende mi normal bekliyorsun..
zehselcim 70 tl ye aldım,ankara da bebek eşyaları satan küçük bir dükkandan aldım,az kullanacağı için çok kalite bişey almak istemedim,çoook basit bişey ama tek elle bile kaldır odadan odaya taşı..
çarşamba günü çatı muayenesinden sonra karar vercez canım,benim bebiş 5 gün önce 3200 gr.dı,normal beklemek istiyodum aslında ama 17 gün var daha ve 4 kg ve üzeri olursa doğuramam diye korkuyorum..bilmiyorumkismile seninkinin kilosu nasıl?
canım günlerimiz hemen hemen aynı. benim kuş geçen hafta salı 3 kiloydu.. doktorum çok iyi dedi.. 4 kiloyu geçerse sezeryan olur kilosuna az deme o yüzden dedi.. yarın yine gidiyoruz.. benim geçen hafta oldu çatı muayenem ama doktorum günümü sata göre hesaplamıyor.. doktoruma göre son 5 günüm..
benimkide artık sata bakmıyo sanki,geçen hafta olcaktım çatı muayenesi,doğurmak istiyomusun diye sordu,bende dursun biraz daha diyince bu haftaya kaldık,tetiklemesin diye yapmadı sanırım muayene,ama artık doğurmak istiyorum yahu,korkuyorumda,seninde kesin değil ozaman doğum şeklin dimi:uhm:
kızlar gerı sayım basladı benım son 3 gunn ıns bebegımı ersembe sabahı kollarıma alacam cok heycanlanıyorrum kızımla tek vucut gecırdıgım son 3 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?