benımkıde habıre soluna yat dıyo
gun azaldıkca heycan cok artıyo allahım bır an önce kavustursun meleklerımıze
kızlar bebişi emzirdim kimse dogurmadımı geçmişe bakmadımda biriniz yazın :)DD
kanyat doğurdu
rabbim gerid:1hug:ekalan bütün hamileleride bir an önce kurtarsın inşalaahh
kanyat doğurdu
rabbim gerid:1hug:ekalan bütün hamileleride bir an önce kurtarsın inşalaahh
saati kaçtı onun?
kızlar ben cıkıyorum bebek uyandı daha sonra görüşürüz ama en kısa sürede size sezeryen maceramı anlatıcam
merhaba arkadaslar sızlere bırsey sorucam ben sımdı ogluma oda yapmadım park yatak aldım o da yatak odamda duracak tabıkı ancak gündüzlerı bebegımı ayrı odada yatırmam oturma odasında olucam ben bebegıde oraya tasısam nerde yatırıcam süreklı park yatak bır oraya bır buraya tasınmaz bu çok zor eeee ılk zamanlar annem kalacak yanımda esımden ayrı yatarım 40gün falan kı esımde rahat uyusun gecelerı dıye ılk zamanlar zor olur yıne baska odada kalmamız gerekecek bebege yıne yatak lazım oluyo o durumda sızce ne yapmalıyım bana fıkır verın lütfen
biz de beşik almıştık canım, odadan odaya taşırız diye ama bebeğim beşikte ısınamıyor. ben bizim yatakta kızımla yatıyorum babamız da salonda kafamçokkarıştı
hem kolayca alıp emziriyorum, hem de üşüdüğünü farkettiğimde sarılıp ısıtıyorum. kalorifer de yanıyo gerçi evde ama..
salona götürdüğümüzde de hep koltuklarda yatıyo, yani ayrı beşik daha hiç kullanamadık, nereye koysan yatıyolar, çok minikler ya zaten kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım nasılsın melegın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?