2010 Ekim Anneleri

nevyas kız maşallah ne tatlııııı kocaman olmus. ben de baya gormustum bebişimi kollarını bacaklarını kafasını ama bu kadar degıldı tabı 7 haftalıktı:)

testerecım gozunaydın canım benım. ben de dun dıyom bu kızdan ses yok nıye yazmadı fılan dıye. maşallah heepınıze:)

Ultronda bakarken bi oynamaya başladı kuzum bi kafasını kaldırıyor öne bi ayaklarını kaldırıyor havaya ay Allahım sizede gösterecek inşallah nasıl bir güzel duygu bu..

Ultronda bakarken bi oynamaya başladı kuzum bi kafasını kaldırıyor öne bi ayaklarını kaldırıyor havaya ay Allahım sizede gösterecek inşallah nasıl bir güzel duygu bu..

ayyyy yerım onu ben. hareket ettıgını gormek ne guzeldır yaaa. ben de ıstıyom bende ıstıyom ama az kaldı...:):)

balumcum sen alıyorsun zaten tek kendım ıcın demıyorum selam verenler oluyor kımse almıyor selam ben herkeser hosgeldın dıyorum ınsanın gucune gıdıyor sankı muhatap olunmak ıstenmıyormussun gıbı dusunuyor ınsan

Ben sabah kahvaltısını yaptıktan sonra çok kötü oluyorum gözlerım kararıyo ((

geçmiş olsun balkafam...allah yardımcın olsun...güzel haberlerin için de gözün aydın...maşallah kuzucuğum...bende az sonra gidiyorum ilk muayeneye...çok heyecanlıyım...

yine kimse görmedii yaaa
((

günaydın yazdım nıye burda kımse kımsenın selamını almıyor hiçkimse almıyor

yirim senin ekstra katmerli hamilelik kaprislerini gülüm....tatlm benim sana da günaydın hem de en kocamanından... a.s.

olur mu tatlım oyle sey. gozlerden kacıyo bazen. miniklerin nasıl bakalım?

kızlar kusura bakmayın dıkkatımı cektı soylemek ıstedım sırf bana olmuyor hatta bu yuzden alınıp gıdenler var

melissesra hayırlı günler hoşgeldinnn
:CüvCüv:

Pınarımm canımm benimm allaha emanet oll hayırlı haberler alıcan insallhhh :)güzel haberlerını bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…