kızlar kusura bakmayın dıkkatımı cektı soylemek ıstedım sırf bana olmuyor hatta bu yuzden alınıp gıdenler var
hoşbulduk kıslar
bebeklerım ınsallah ıyıdırler çok merak edıyorum yarın tahlıllerımı almaya gıdıcem ınsallah bakar doktor
teşekkürler edoorm balkafam...inan 10 saattir yarım saat geçmio...sabırsızlanoorm...
bakar tabı kı. inş sorun yoktur hıc canım.
insallah canım ama sanmıyorum bakıcanı muayene ucretı 150 lira cunku
bedava olsa bakardıda
Günaydın cici anne adayları zemuszemus
herkesler iyi mi herşey yolundadır inşallah
balumcum sen alıyorsun zaten tek kendım ıcın demıyorum selam verenler oluyor kımse almıyor selam ben herkeser hosgeldın dıyorum ınsanın gucune gıdıyor sankı muhatap olunmak ıstenmıyormussun gıbı dusunuyor ınsan
Günaydın cici anne adayları zemuszemus
herkesler iyi mi herşey yolundadır inşallah
ama tahlıl sonuclarına bakarken almıyolar kı. aradan gun gecmıs oluyo ama bakar bence. benım kı bakıyo randevu bıle almıyorum.
esracım öncelikle günaydın.. sitemlerine katılmamak elde değil bazen öyle oluyor ki aynı şey bizim de başımıza geliyor dediğin gibi selam veriyorsun selam havada kalıyo gören bile olmuyo. bkz. bu sabah.. ben işimin arasında elimden geldiği kadar dahil olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabilirse işte. mafoldumben
baksın kı tahlıllere sorun varsa kı ıns yoktur da ona gore onlem alır. bende ıdrar enfeksıyonu vardı ya mesela. olabılıyo bıseyler. baska sorun yoktu ben de Allahtan.
melıesra elıza testı de yaptırdın mı?
bendende aldı ıdrar ınsallah yoktur bı sorun korkuyorum zaten sureklı
2 gundurde sarı akıntım oluyor normalmı acaba
hoşgeldın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?