2010 Ekim Anneleri

hoşbulduk kıslar
bebeklerım ınsallah ıyıdırler çok merak edıyorum yarın tahlıllerımı almaya gıdıcem ınsallah bakar doktor

Günaydın cici anne adayları zemuszemus
herkesler iyi mi herşey yolundadır inşallah

esracım öncelikle günaydın.. sitemlerine katılmamak elde değil bazen öyle oluyor ki aynı şey bizim de başımıza geliyor dediğin gibi selam veriyorsun selam havada kalıyo gören bile olmuyo. bkz. bu sabah.. ben işimin arasında elimden geldiği kadar dahil olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabilirse işte. mafoldumben

baksın kı tahlıllere sorun varsa kı ıns yoktur da ona gore onlem alır. bende ıdrar enfeksıyonu vardı ya mesela. olabılıyo bıseyler. baska sorun yoktu ben de Allahtan.

hoşgeldın canım nasılsın

baksın kı tahlıllere sorun varsa kı ıns yoktur da ona gore onlem alır. bende ıdrar enfeksıyonu vardı ya mesela. olabılıyo bıseyler. baska sorun yoktu ben de Allahtan.

bendende aldı ıdrar ınsallah yoktur bı sorun korkuyorum zaten sureklı
2 gundurde sarı akıntım oluyor normalmı acaba

Merhaba Ekim Annişleri,:1hug:

Şöyle bir uğrayayım dedim Kasım annesi olaraktan,:CüvCüv:

Gördüğüm kadarıyla hamiş alınganlıkları söz konusu,

Aman ne kendinizi, ne bebikleri üzmeyin..:asigim:

Haydi Kalın SağlıcaklaŞeniz

hoşgeldın canım nasılsın

hoşbulduk canım nasıl olalım iyiyiz aslında ama bu ara sanırım hareketli geçecek 11.haftanın etkisiyle kendimi tuhaf hissediyorum. bu hafta en hızlı geliştiği haftaymış. hamilelik belirtilerini çok yaşamamıştım şimdiye kadar ama bu hafta bunalım da dahil ağrı sancı da dahil herşey mevcut. ağlayıp duruyorum hiç yoktan yere mafoldumben

sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…