Merhaba Ekim Annişleri,:1hug:
Şöyle bir uğrayayım dedim Kasım annesi olaraktan,:CüvCüv:
Gördüğüm kadarıyla hamiş alınganlıkları söz konusu,
Aman ne kendinizi, ne bebikleri üzmeyin..:asigim:
Haydi Kalın SağlıcaklaŞeniz
ama sımdı yarım saat kaldı:):) kosarak gıtme heeekaydirigubbakcemile3
Günaydın cici anne adayları zemuszemus
herkesler iyi mi herşey yolundadır inşallah
canım bılmıyorumki doktor bı suru test yazdı o ne testıydı
hoşbulduk canım nasıl olalım iyiyiz aslında ama bu ara sanırım hareketli geçecek 11.haftanın etkisiyle kendimi tuhaf hissediyorum. bu hafta en hızlı geliştiği haftaymış. hamilelik belirtilerini çok yaşamamıştım şimdiye kadar ama bu hafta bunalım da dahil ağrı sancı da dahil herşey mevcut. ağlayıp duruyorum hiç yoktan yere mafoldumben
sen nasılsın
akıntıyla alakalı degıl canım. ıdrarın sarı bulanıksa bıde kasık agrın varsa olabılır.
bende iyi sayılırım bebeklerımı çok merak edıyorum
evet oyleymıs canım artık daha cabul gelısmeye baslıyor ohaftalarda ALLAHIMbende gorebılcekmıyım ohaftaları hormonlar ele gecırdı bizi:gitme:
var canım kasık agrısı ara ara normalmıymıs yanı bunlar
gunaydın canım. sagol ıyıyız sen nasılsın?
biz iyiyiz kısçeler :CüvCüv:hoşgeldın canım bız ıyıyız sen nasılsın
hoşbulduk canım nasıl olalım iyiyiz aslında ama bu ara sanırım hareketli geçecek 11.haftanın etkisiyle kendimi tuhaf hissediyorum. bu hafta en hızlı geliştiği haftaymış. hamilelik belirtilerini çok yaşamamıştım şimdiye kadar ama bu hafta bunalım da dahil ağrı sancı da dahil herşey mevcut. ağlayıp duruyorum hiç yoktan yere mafoldumben
sen nasılsın
ıkı tane yapıldı bana. kandan yapılıyo. muhtemelen yapmıslardır cunku onlar boyle uzun suruyo cıkması oburlerı hemen cıkıyo. hıv vırusu fılan bakılıyo. vırusler aıds fılan bana yapıldı. 5 mı 6 mı tup kan vermıstım ben.
tatlım senın ıde ıkız. acaba ıkızde ıkı katı mı oluyooo:sm_confused:
ıdrar enfeksıyonu belırtısı olabılır dedım yanı bunlar varsa. ama sırf kasık agrısıyla degıl yanı o olabılır. sarı ısrar bulanık ıdrar dahılınde varsa kasık agrısı ıdrar enfeksıyonu olabılır.
bende iyi sayılırım bebeklerımı çok merak edıyorum
evet oyleymıs canım artık daha cabul gelısmeye baslıyor ohaftalarda ALLAHIMbende gorebılcekmıyım ohaftaları hormonlar ele gecırdı bizi:gitme:
Balum enfeksiyonun için bişey verdimi doktorun bana antibiyotik verdi..
ney canım
ay çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 (al bi dengesizlik örneği daha) bence de hormonlar ele geçirdi bizi kaydirigubbakcemile3 bi de ilk döllenme olduğunda olmuştu tabi haberim yok ki ben yumurtlayacam diye gün sayarken döllenmiş bizim melek tabi ben bütün hafta sonunu ağlaya ağlaya geçirmiştim hiç sebepsiz. sonra geçmişti şimdi bunun da çabuk geçmesini diliyorum kocişim delirebilir yoksa aklinialirimsmile
hoşgeldın
alınganlık degıl sanırım yanlıs anladın
hoşgeldin taze annecik. alınganlık denmez ama alınganlık bile olsa farkında ola ola yapmak istemeye istemeye nasıl yapacağınıza siz bile şaşıracaksınız. çok yakındaaa yerimseniben
bana tek kullanımlık bı toz verdı. gece yatarken tuvalete gıt dedı. sonra suyla acıp ıc dedı. gece tuvalete kalkma sabah kalktıgında gıt tuvalete dedı o kadar:)
belırtıler canım. yanı duygusallık fılan. agrı bulantı vs..
Yalnış bir kelime seçtim galiba..
Duygusallık mı? hassas olmak mı? her neyse bu duyguları yaşadığınızı düşündüm.
Çünkü bende öyleyim.boshayallersmile
biz iyiyiz kısçeler :CüvCüv:
iştahım yok artırmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar boshayallersmile
kasım annelerinden geliyorum ama muhtemelen ekimde olucak doktorum öle dedi
rahmimden dolayı :sinifsinif:
kıyamam sana olumunekankayizsmile
olurmuş böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?