2010 Ekim Anneleri

hoşgeldın
alınganlık degıl sanırım yanlıs anladın

canım bılmıyorumki doktor bı suru test yazdı o ne testıydı

ıkı tane yapıldı bana. kandan yapılıyo. muhtemelen yapmıslardır cunku onlar boyle uzun suruyo cıkması oburlerı hemen cıkıyo. hıv vırusu fılan bakılıyo. vırusler aıds fılan bana yapıldı. 5 mı 6 mı tup kan vermıstım ben.

bende iyi sayılırım bebeklerımı çok merak edıyorum
evet oyleymıs canım artık daha cabul gelısmeye baslıyor ohaftalarda ALLAHIMbende gorebılcekmıyım ohaftaları hormonlar ele gecırdı bizi:gitme:

evet oyleymıs canım artık daha cabul gelısmeye baslıyor ohaftalarda ALLAHIMbende gorebılcekmıyım ohaftaları hormonlar ele gecırdı bizi:gitme:

tatlım senın ıde ıkız. acaba ıkızde ıkı katı mı oluyooo:sm_confused:

hoşgeldin taze annecik. alınganlık denmez ama alınganlık bile olsa farkında ola ola yapmak istemeye istemeye nasıl yapacağınıza siz bile şaşıracaksınız. çok yakındaaa yerimseniben

var canım kasık agrısı ara ara normalmıymıs yanı bunlar

ıdrar enfeksıyonu belırtısı olabılır dedım yanı bunlar varsa. ama sırf kasık agrısıyla degıl yanı o olabılır. sarı ısrar bulanık ıdrar dahılınde varsa kasık agrısı ıdrar enfeksıyonu olabılır.

gunaydın canım. sagol ıyıyız sen nasılsın?
hoşgeldın canım bız ıyıyız sen nasılsın
biz iyiyiz kısçeler :CüvCüv:
iştahım yok artırmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar boshayallersmile
kasım annelerinden geliyorum ama muhtemelen ekimde olucak doktorum öle dedi
rahmimden dolayı :sinifsinif:

fındık kurdu hoşgelmiş sempatiksalakcinni

kıyamam sana olumunekankayizsmile
olurmuş böyle şeyler

bendende 4 tüp aldılar bende dıyom nıye bu kadar uzun suruyor 1 hafta oluyo cunku ınbsallah bı sorun cıkmaz

hastannede yatarken vardı ılac ıcıyordum gecmedımı acaba neyse yarın bellı olur

ay çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 (al bi dengesizlik örneği daha) bence de hormonlar ele geçirdi bizi kaydirigubbakcemile3 bi de ilk döllenme olduğunda olmuştu tabi haberim yok ki ben yumurtlayacam diye gün sayarken döllenmiş bizim melek tabi ben bütün hafta sonunu ağlaya ağlaya geçirmiştim hiç sebepsiz. sonra geçmişti şimdi bunun da çabuk geçmesini diliyorum kocişim delirebilir yoksa aklinialirimsmile

Balum enfeksiyonun için bişey verdimi doktorun bana antibiyotik verdi..

bana tek kullanımlık bı toz verdı. gece yatarken tuvalete gıt dedı. sonra suyla acıp ıc dedı. gece tuvalete kalkma sabah kalktıgında gıt tuvalete dedı o kadar:)

belırtıler canım. yanı duygusallık fılan. agrı bulantı vs..

doktor bunlar normal dedi ılerleyen haftalarda daha cok ele gecırcekmıs hormonlar bızı hehehe

hoşgeldın
alınganlık degıl sanırım yanlıs anladın

hoşgeldin taze annecik. alınganlık denmez ama alınganlık bile olsa farkında ola ola yapmak istemeye istemeye nasıl yapacağınıza siz bile şaşıracaksınız. çok yakındaaa yerimseniben

Yalnış bir kelime seçtim galiba..

Duygusallık mı? hassas olmak mı? her neyse bu duyguları yaşadığınızı düşündüm.

Çünkü bende öyleyim.boshayallersmile

bılmıyorum ki canım

Yalnış bir kelime seçtim galiba..

Duygusallık mı? hassas olmak mı? her neyse bu duyguları yaşadığınızı düşündüm.

Çünkü bende öyleyim.boshayallersmile

canım inş saglıkla kucagına alırsın bebişini. ben bazen zıyaret edıyordum kasım annelerını:)

evet canım olurmuş o yüzden geçmesini bekliyoruz umutla.. senin rahminde ne vardı paylaşmak ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…