iyi mi kötü mü bilmiyorum canım ya.. iki kilo vermiştim zaten hamilelik başından beri ama bu kilo verişinin arttığını düşünüyorum artık. çok sık yiyorum ama elle tutulur şeyler değil ve yüzüm felan süzüldü. bu akşam tartılacağım her zamanki tartımda. merakla bekliyorum kaç kilo kaldım..
bende 53 olmusum 3 kılo vermısım((
nasılsınız kısslarr?
aldıgım 3 kıloyu saymazsak ıyıyım ya 54 kılo olmusumsen nasılsın?
iyiyizsen nasılsın
evet canım anlatmıştım maşallah hafızan kuvvetli kaydirigubbakcemile3rahmındekı sorunu anlatmıstın sanırım gecen gun dımı lady34
benim rahmimde şekil bozukluğu varevet canım olurmuş o yüzden geçmesini bekliyoruz umutla.. senin rahminde ne vardı paylaşmak ister misin?
Yalnış bir kelime seçtim galiba..
Duygusallık mı? hassas olmak mı? her neyse bu duyguları yaşadığınızı düşündüm.
Çünkü bende öyleyim.boshayallersmile
beni de :gitme:bu gaz olayı benı mahvedıcekyaa
özür dilemene gerek yok tatlımben kaçırmışım o zaman ösür dilerim:1no2:
arada olur boshayallersmileKızlar sizde kasıklarda bazen tek taraflı gerılmeler oluyormu hafıf hafıf içtenn
bekleriz kaydirigubbakcemile3neyse bi ara olmazsa ben giderim kasım annelerine hayırlı olsuna yerimseniben
nasılsınız kısslarr?
ay ben sankı hergun alıyorum kılo ya. 3 kılo almısım ben.
Balum çok almışsın canım ya dikkat et ben 1 kg verdim :) doktorum harikasın dedi :roflol:
benim rahmimde şekil bozukluğu var
doğumun sonlarında basıklık yapabileceğinden erken doğum olabilirmiş akannehir
valla kıslar ben 66 64 kıloya dustummm bulantı benı mahvedıyoooo yoruldum artıkk borek yedımm ıkarmamak ıcın zor duruyooom
Hosbuldum opuyorumnanaktan
bu arada kilo demişken bende hamiş kaldıgımdan beri 3kg verdim. Hiç birsey yiyemiyorum istahsızlık aldı basını gidiyor en basından beri,acıkcası isime geliyor kaydirigubbakcemile3
Kızlar zayıflar daha çok kg alıyormuş - orta kilolular biraz daha az - en az kiloyuda kilolu hamile kalanlar alıyormuş ona göre dikkat edin kendinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?