2010 Ekim Anneleri

ay ben sankı hergun alıyorum kılo ya. 3 kılo almısım ben.

rahmındekı sorunu anlatmıstın sanırım gecen gun dımı lady34
evet canım anlatmıştım maşallah hafızan kuvvetli kaydirigubbakcemile3
evet canım olurmuş o yüzden geçmesini bekliyoruz umutla.. senin rahminde ne vardı paylaşmak ister misin?
benim rahmimde şekil bozukluğu var
doğumun sonlarında basıklık yapabileceğinden erken doğum olabilirmiş akannehir

Yalnış bir kelime seçtim galiba..

Duygusallık mı? hassas olmak mı? her neyse bu duyguları yaşadığınızı düşündüm.

Çünkü bende öyleyim.boshayallersmile

boshayallersmile
bu gaz olayı benı mahvedıcekyaa
beni de :gitme:
ben kaçırmışım o zaman ösür dilerim:1no2:
özür dilemene gerek yok tatlım
benim hafızam zayıftır valla
unutur giderim
sizde affedin kaydirigubbakcemile3

Kızlar sizde kasıklarda bazen tek taraflı gerılmeler oluyormu hafıf hafıf içtenn
arada olur boshayallersmile
neyse bi ara olmazsa ben giderim kasım annelerine hayırlı olsuna yerimseniben
bekleriz kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kısslarr?

iyiyiz çok şükür
seni sormalı olumunekankayizsmile

Kızlar zayıflar daha çok kg alıyormuş - orta kilolular biraz daha az - en az kiloyuda kilolu hamile kalanlar alıyormuş ona göre dikkat edin kendinize..

Hosbuldum opuyorumnanaktan
bu arada kilo demişken bende hamiş kaldıgımdan beri 3kg verdim. Hiç birsey yiyemiyorum istahsızlık aldı basını gidiyor en basından beri,acıkcası isime geliyor kaydirigubbakcemile3

Dün kursta bir arkadaş söyledi hamileliğinde 3 haftada 9 kg almış ama sonlara doğru o yüzden en çok kg son zamanlarda alacağız başta limiti doldurmayın :))

valla kıslar ben 66 64 kıloya dustummm bulantı benı mahvedıyoooo yoruldum artıkk borek yedımm ıkarmamak ıcın zor duruyooom

ama bıde su var basta cok kılo alan ılerleyen zamanlarda az basta kılo almayan sonra daha cok alıyomus. ınternette okudum da ne kadar dogru bılmıyorum.

valla kıslar ben 66 64 kıloya dustummm bulantı benı mahvedıyoooo yoruldum artıkk borek yedımm ıkarmamak ıcın zor duruyooom

kusmamaya çalışmak lazımmış kustukça bünye alışıyomuş :bbo:

Hosbuldum opuyorumnanaktan
bu arada kilo demişken bende hamiş kaldıgımdan beri 3kg verdim. Hiç birsey yiyemiyorum istahsızlık aldı basını gidiyor en basından beri,acıkcası isime geliyor kaydirigubbakcemile3

benim de iştahsızlığım çok fena
seni görünce rahatladım boshayallersmile
yalnızım sanıyodum mafoldumben

Kızlar zayıflar daha çok kg alıyormuş - orta kilolular biraz daha az - en az kiloyuda kilolu hamile kalanlar alıyormuş ona göre dikkat edin kendinize..

eyvak yedik ayvayı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…