hamılelıgı zayıf baslayan en cok kılo alanmıssen masallah ıyı gıdıyon:)
Dün kursta bir arkadaş söyledi hamileliğinde 3 haftada 9 kg almış ama sonlara doğru o yüzden en çok kg son zamanlarda alacağız başta limiti doldurmayın :))
Bende kendimi tek sanıyordum bulantı kusma vs yok. Aşırı uyku ve aşırı iştahsızlık buda yetiyor dimi kaydirigubbakcemile3
Kızlar zayıflar daha çok kg alıyormuş - orta kilolular biraz daha az - en az kiloyuda kilolu hamile kalanlar alıyormuş ona göre dikkat edin kendinize..
Her sabah tartılırmı insan her sabah tartılıyorum bakalım kg almışmıyım diye :)) şimdi almamam lazım canım 71 kiloyum şuan sonlarda zaten alacağımız için çok almak istemiyorum inşallahda almam..Siz 15-20 kg alsanız bile benim şimdiki kiloyla doğuma gidersiniz..
uykuya gıttıkce duskun oluyom galıba. gunduz uyumuyorum ama gece uykum derın oluyo.
zaten bende son aylardan özellikle de doğumdan sonra o kiloları vermeye çalışmaktan korkuyorum. delikafadulden belki psikolojiktir iştahsızlığım naniknanik
bu arada senin ne kursuydu canım ben onu da kaçırmışım malum akannehir
ben orta kiloluyum demek ki az alıcam insallah ya cok kilo almak istemiyorum bebisim alsıın yeter :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 ben sabah aksam tartılıyom. en dogrusu sabah ac karna tartılmakmıs. benımde ısıme gelıyo. ama rejım kesınlıkle yapılmazmıs hamıleyken. yanı tutmıycakmıssın kendını. eee napıcam ben o zmaan
Bende aynı durumdayım canım inşallah hesapladığımız gibi olur :))
Tabi canım istediğini yiyeceksin bende kısıtlama yapmıyorum iştahım yok ondan yiyememem :) yoksa normalde 9 ayda 10 kg aldım evlendikten sonra :)))
Uykuya bu kadar düşkünken tadını çıkaralım bence. Birdaha böyle uyuyamıcaz çünkü bebişler doğunca uyku nedir unutucaz kaydirigubbakcemile3 Anacım ben gece gündüz demiyorum her dk bıraksan uyucam aştım kendimii :kedi:
Bide çatlaklar için konuştu annenizde çatlak varsa ve sizdede kg alıp vermeden oluşan basen çatlakları varsa ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksınız dedi ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?