2010 Ekim Anneleri

Bende kendimi tek sanıyordum bulantı kusma vs yok. Aşırı uyku ve aşırı iştahsızlık buda yetiyor dimi kaydirigubbakcemile3

hamılelıgı zayıf baslayan en cok kılo alanmıs sen masallah ıyı gıdıyon:)

Her sabah tartılırmı insan her sabah tartılıyorum bakalım kg almışmıyım diye :)) şimdi almamam lazım canım 71 kiloyum şuan sonlarda zaten alacağımız için çok almak istemiyorum inşallahda almam..Siz 15-20 kg alsanız bile benim şimdiki kiloyla doğuma gidersiniz..

Dün kursta bir arkadaş söyledi hamileliğinde 3 haftada 9 kg almış ama sonlara doğru o yüzden en çok kg son zamanlarda alacağız başta limiti doldurmayın :))

zaten bende son aylardan özellikle de doğumdan sonra o kiloları vermeye çalışmaktan korkuyorum. delikafadulden belki psikolojiktir iştahsızlığım naniknanik

bu arada senin ne kursuydu canım ben onu da kaçırmışım malum akannehir

Kızlar zayıflar daha çok kg alıyormuş - orta kilolular biraz daha az - en az kiloyuda kilolu hamile kalanlar alıyormuş ona göre dikkat edin kendinize..

ben orta kiloluyum demek ki az alıcam insallah ya cok kilo almak istemiyorum bebisim alsıın yeter :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 ben sabah aksam tartılıyom. en dogrusu sabah ac karna tartılmakmıs. benımde ısıme gelıyo. ama rejım kesınlıkle yapılmazmıs hamıleyken. yanı tutmıycakmıssın kendını. eee napıcam ben o zmaan

uykuya gıttıkce duskun oluyom galıba. gunduz uyumuyorum ama gece uykum derın oluyo.

Uykuya bu kadar düşkünken tadını çıkaralım bence. Birdaha böyle uyuyamıcaz çünkü bebişler doğunca uyku nedir unutucaz kaydirigubbakcemile3 Anacım ben gece gündüz demiyorum her dk bıraksan uyucam aştım kendimii :kedi:

Canım kurdela nakışına gidiyorum hamile kalınca bırakmıştım ama hoca devam etmemi isteyince dün tekrar başladım :))

bastan kılo almaya baslıyan dogumdan sonra en cabuk kılo verenmıs ama bunu okuyunca sevındım:)

Tabi canım istediğini yiyeceksin bende kısıtlama yapmıyorum iştahım yok ondan yiyememem :) yoksa normalde 9 ayda 10 kg aldım evlendikten sonra :)))

Bu sabah dr konuştu hamilelikte uyku eğilimi için uykunuz geliyorsa bol bol uyuyun dedi zaten doğumdan sonra uyuyamayacaksınız diyor..

canım senin kaç haftalıktı. benim bütün belirtiler oldu oldu geçti. bulantı da yaşadım çıkardım da ama 3-4 gün anca sürdü. çok uykum oldu bi hafta on gün anca sürdü o da geçti. ama ben 7 haftalık diye gittim çocuk birden 8+ larda oldu. şimdi ne diyecek günü için doktor merak ediyorum aslında..

e kılo almam da normal bulantım yok tıksınmem yok. ıs yapmıyom eskısı gıbı. ye otur ye otur. ben almıyım de kımler alsınnn

Bide çatlaklar için konuştu annenizde çatlak varsa ve sizdede kg alıp vermeden oluşan basen çatlakları varsa ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksınız dedi ya ((

Bide çatlaklar için konuştu annenizde çatlak varsa ve sizdede kg alıp vermeden oluşan basen çatlakları varsa ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksınız dedi ya ((

benım annemde catlak olmamıs:):) ama anneme cekmemısım kı ben o hamılelıgnı bulantıyla gecırırmıs bende tık yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…