2010 Ekim Anneleri

ne güzel maşallah canım benim son sata göre 9+5 ama ultrasona göre 8+6yız. benim böyle gideceğe benziyor.
Kızlar sizde duygusallık varmı ben herşeye ağlıyorum habere, filme, çok fenayım ya..
evet bak duygusallıkta var durduk yere oturup ağlıyorum habere filme gerek kalmıyor yani kaydirigubbakcemile3

konumuz kilomu bugün uffffff 1.200gr aldım ben kilo almaktan korkmuyorum herkes kilo almam için seferber olmuş hamile kalmadan önce 2.5 kilo almıştım 1.200de şimdi 4kilo hala seni ne zaman şişko görcez diyolar
kilodan değil çatlamaktan feci korkuyorum çok korkuyorum annem 3 çocuk doğurmuş sadece kasık bölgesinde var çatlak oda acaip benden beter zayıfmış ama bana hamileyken günü geçmiş serumlar takılmaya başlamış bulantıdan alakam yok annemle hominide gırtlak tumba yatakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

haber bende sevmem ama esım ızlıyo. hatta bana dıyokı bı yerde bısey olsa 3 gun sonra duyarsın sen ben haber ızlemesem dıyo:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
Tabiki nasılsa çatlıycaz diye boş durmamak lazım bende badem yağı kremini düşünüyorum..

bende netten arastırmalara bakim benneyaptımki

kızlar gögüslerinizde değişme var mı ? benimkiler acayip kaşınıyor ve büyüyor o çevresi,annem badem yağı sür dedi onu denicem şimdiden.

günaydın kızlarr hazır krem alsak olmazmıı :) hele 2.karışımı hazırlamak baya zahmetli olacak gibi:CüvCüv:

haber bende sevmem ama esım ızlıyo. hatta bana dıyokı bı yerde bısey olsa 3 gun sonra duyarsın sen ben haber ızlemesem dıyo:roflol:

Bizdede tam tersi eşim hiç sevmez haberleri ben illa izliycem gün ortası - akşam - sabah :)) hangine denk gelirsem..

ben bütün kremleri denicem ben kullanayımda çatlıcağı varsada napalım
badem susam kakao yağı
lierac
acıbadem kremi+evigen ampul
bepanthen krem
hepsini denicem

kızlar gögüslerinizde değişme var mı ? benimkiler acayip kaşınıyor ve büyüyor o çevresi,annem badem yağı sür dedi onu denicem şimdiden.

şuanda sadece adet zamanında gerilip kaşınıyo benimki korkmuştum ben bukadar büyümesi normalmi die bebeyağı falan sürmüğştüm ama şimdi normal boyutuna döndü bakalım adet zamanı gelince gene şişiceklermibilmiyorumkismile

bu arada hamile kaldığında ilk zamanlar bulantıdan 3.4 kilo verenler 3.4 aydan sora 10mislini almışlar gördüğüm her hamileye soruyorum
şişko bi arkadaşım vardı 7kilo almıştı
gerçekten öle kilolular daha az kilo alıyomuş
zayıflar daha çok zaten doktorlar
kiloluların enfazla 8.10
zayıfların 12.15 kilo almasını öneriyolar devam devam zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…