ayrılamamıştır bebişinden..
canım senin kaç haftalıktı. benim bütün belirtiler oldu oldu geçti. bulantı da yaşadım çıkardım da ama 3-4 gün anca sürdü. çok uykum oldu bi hafta on gün anca sürdü o da geçti. ama ben 7 haftalık diye gittim çocuk birden 8+ larda oldu. şimdi ne diyecek günü için doktor merak ediyorum aslında..
evet bak duygusallıkta var durduk yere oturup ağlıyorum habere filme gerek kalmıyor yani kaydirigubbakcemile3Kızlar sizde duygusallık varmı ben herşeye ağlıyorum habere, filme, çok fenayım ya..
haber bende sevmem ama esım ızlıyo. hatta bana dıyokı bı yerde bısey olsa 3 gun sonra duyarsın sen ben haber ızlemesem dıyo:roflol:
Tabiki nasılsa çatlıycaz diye boş durmamak lazım bende badem yağı kremini düşünüyorum..
Hamile Hanımların Karın Çatlamasını Önlemek İçin
Elma Yağı Ve Badem yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe sürün.
Eşit miktarda badem yağı, havuç yağı, buğday özü yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine 1 limon kabuğunu rendeleyin. Karışımı vücudunuza uygulayın.
Çilek yağı ve susam yağını eşit miktarda karıştırıp her gün karın bölgesine uygulayın.
bilmiyorumkismile
haber bende sevmem ama esım ızlıyo. hatta bana dıyokı bı yerde bısey olsa 3 gun sonra duyarsın sen ben haber ızlemesem dıyo:roflol:
kızlar gögüslerinizde değişme var mı ? benimkiler acayip kaşınıyor ve büyüyor o çevresi,annem badem yağı sür dedi onu denicem şimdiden.
Bizdede tam tersi eşim hiç sevmez haberleri ben illa izliycem gün ortası - akşam - sabah :)) hangine denk gelirsem..
kızlar gögüslerinizde değişme var mı ? benimkiler acayip kaşınıyor ve büyüyor o çevresi,annem badem yağı sür dedi onu denicem şimdiden.
Benimkide çok kaşınıyor göğüslerimde öyle..
bepanthen de bu ıse yarıyomu ya masallah onun yaramadıgı yer yok:)
bepanthen 10numaraymış ya yeniliyomuşya teni oyüzden ama merhemi değil kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?