2010 Ekim Anneleri

ya kızlar sancı yok bende sadece kasılmlar var ve su falan da sızmıyo ne bilim hiçbir belirti işaret yok şimdi çarşamba 40 haftam doluyo dr suni sancıverebilir mi bu durumda ve açılmam varsa şuanda ben anlamıyo plabilir miyim??

öperimm cnmm :)
pamfiii bende aynıydım canım.. 40,+2 suni verdiler suyum azaldığı için :)

canım aynı durumdayım günlerde aynı.
bence bi bakar açılma varmı diye...
biraz daha bekler herhalde....

hahaha kızlar ya geçen kızım babasının kucağındaydı, çok sevesim geldi, daldırdım kızımın kolunu ısırdım :) hüveee diye başladı biraz mıkırdandı ay bi üzüldüm anlatamam

babasını hep ısırırım da boş bulundum koluna yapıştım kızımın, çok ısırmadım ama demek ki canı yanmış kuzumun, ay ne üzüldüm ya.

öperimm cnmm :)
pamfiii bende aynıydım canım.. 40,+2 suni verdiler suyum azaldığı için :)

anladım canım hatırladım sen benim gibi bekledin ama çok başında seni stres yapmışlar ablan anlatmıştı ama iyileşmen nasıl yani sezeryandan sonra iyi misin ?

evet canım:) fadimsa senin drunun bakış açısı ne bilio musun yani 40 haftan dolarsa ve herşey yolundaysa seni bekleticek mi suni sancı mı vericek?

canım ben sordum herşey yolunda ise bir kaç gün bekleyecek.......
arkadaşımın da aynıydı aynı dra gidiyoruz.onu bir kaç gün bekletti..40+3 de suni sancı verdi...

wahşi anne seni

henüz doğurmamış ekim anneleriiii

sancılarla ilgili bişey diyim.

ağrısız olan kasılmalarınız yalancı sancı, rahmin kendini doğuma hazırlaması. ben 100 şiddetinde kasılmam olduğunda hiç ağrı hissetmiyordum. ama bunun sebebi bu kasılmaların rahim ağzını etkilememesiymiş. yani rahim ağzında açılmaya zorlamadığı için ağrı olmuyormuş.

doğum sancısı çekerken 35-40larda sancı çekerken yatağa asılıyordum acıdan, çünkü bu sefer rahim ağzını açmaya zorladığı için, bebeğin kafası falan da baskı yaptığı için ağrınız oluyor.

ağrısız olan kasılmalardan pek korkmayın yani.

hayırlı doğumlar.

canım ben sordum herşey yolunda ise bir kaç gün bekleyecek.......
arkadaşımın da aynıydı aynı dra gidiyoruz.onu bir kaç gün bekletti..40+3 de suni sancı verdi...

peki suni sancı ile arkadaşını normal doğurtabildi mi ? birde senin bebeğinin kilosu ne kadar tatlım bilio musun?

oyyyy kıyamam ama öğle tatlıdırki tam ısırmalık senin suçun yok yanii kuzucum...

sağol pikecim bilgiler için a.s.

peki suni sancı ile arkadaşını normal doğurtabildi mi ? birde senin bebeğinin kilosu ne kadar tatlım bilio musun?

ya arkadaşın bebişi strese girdi kalp atımı düştü ondan sezeryana aldılar..hayırlısı olsun bizi öle olmaz inşallah...benim bebiş geçen cuma 3180 gr dı?artık kilo almıyor dedi dr..seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…