selam anneler ve benim gibi gebişlerrrrrrrrr:)))))))))
ya kızlar sancı yok bende sadece kasılmlar var ve su falan da sızmıyo ne bilim hiçbir belirti işaret yok şimdi çarşamba 40 haftam doluyo dr suni sancıverebilir mi bu durumda ve açılmam varsa şuanda ben anlamıyo plabilir miyim??
a.slm canım
hamiş az kaldık
herkes anne oldu.....
selam kızlar ne var ne yok kızım allahıma şükür uyudu tek başımayım delirdim uyutana kadar çoook mızmııııııııııızz çoooooooooooook nasıl başa çıkıcam ben bunula büyüsede rahat rahat ısırıp dövsem
öperimm cnmm :)
pamfiii bende aynıydım canım.. 40,+2 suni verdiler suyum azaldığı için :)
evet canım:) fadimsa senin drunun bakış açısı ne bilio musun yani 40 haftan dolarsa ve herşey yolundaysa seni bekleticek mi suni sancı mı vericek?
hahaha kızlar ya geçen kızım babasının kucağındaydı, çok sevesim geldi, daldırdım kızımın kolunu ısırdım :) hüveee diye başladı biraz mıkırdandı ay bi üzüldüm anlatamam
babasını hep ısırırım da boş bulundum koluna yapıştım kızımın, çok ısırmadım ama demek ki canı yanmış kuzumun, ay ne üzüldüm ya.
canım ben sordum herşey yolunda ise bir kaç gün bekleyecek.......
arkadaşımın da aynıydı aynı dra gidiyoruz.onu bir kaç gün bekletti..40+3 de suni sancı verdi...
hahaha kızlar ya geçen kızım babasının kucağındaydı, çok sevesim geldi, daldırdım kızımın kolunu ısırdım :) hüveee diye başladı biraz mıkırdandı ay bi üzüldüm anlatamam
babasını hep ısırırım da boş bulundum koluna yapıştım kızımın, çok ısırmadım ama demek ki canı yanmış kuzumun, ay ne üzüldüm ya.
henüz doğurmamış ekim anneleriiii
sancılarla ilgili bişey diyim.
ağrısız olan kasılmalarınız yalancı sancı, rahmin kendini doğuma hazırlaması. ben 100 şiddetinde kasılmam olduğunda hiç ağrı hissetmiyordum. ama bunun sebebi bu kasılmaların rahim ağzını etkilememesiymiş. yani rahim ağzında açılmaya zorlamadığı için ağrı olmuyormuş.
doğum sancısı çekerken 35-40larda sancı çekerken yatağa asılıyordum acıdan, çünkü bu sefer rahim ağzını açmaya zorladığı için, bebeğin kafası falan da baskı yaptığı için ağrınız oluyor.
ağrısız olan kasılmalardan pek korkmayın yani.
hayırlı doğumlar.
wahşi anne seni
peki suni sancı ile arkadaşını normal doğurtabildi mi ? birde senin bebeğinin kilosu ne kadar tatlım bilio musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?