len len çok üzüldüm zati, vicdan yaptırtma bana :)
anladım canım hatırladım sen benim gibi bekledin ama çok başında seni stres yapmışlar ablan anlatmıştı ama iyileşmen nasıl yani sezeryandan sonra iyi misin ?
henüz doğurmamış ekim anneleriiii
sancılarla ilgili bişey diyim.
ağrısız olan kasılmalarınız yalancı sancı, rahmin kendini doğuma hazırlaması. ben 100 şiddetinde kasılmam olduğunda hiç ağrı hissetmiyordum. ama bunun sebebi bu kasılmaların rahim ağzını etkilememesiymiş. yani rahim ağzında açılmaya zorlamadığı için ağrı olmuyormuş.
doğum sancısı çekerken 35-40larda sancı çekerken yatağa asılıyordum acıdan, çünkü bu sefer rahim ağzını açmaya zorladığı için, bebeğin kafası falan da baskı yaptığı için ağrınız oluyor.
ağrısız olan kasılmalardan pek korkmayın yani.
hayırlı doğumlar.
ya arkadaşın bebişi strese girdi kalp atımı düştü ondan sezeryana aldılar..hayırlısı olsun bizi öle olmaz inşallah...benim bebiş geçen cuma 3180 gr dı?artık kilo almıyor dedi dr..seninki?
henüz doğurmamış ekim anneleriiii
sancılarla ilgili bişey diyim.
ağrısız olan kasılmalarınız yalancı sancı, rahmin kendini doğuma hazırlaması. ben 100 şiddetinde kasılmam olduğunda hiç ağrı hissetmiyordum. ama bunun sebebi bu kasılmaların rahim ağzını etkilememesiymiş. yani rahim ağzında açılmaya zorlamadığı için ağrı olmuyormuş.
doğum sancısı çekerken 35-40larda sancı çekerken yatağa asılıyordum acıdan, çünkü bu sefer rahim ağzını açmaya zorladığı için, bebeğin kafası falan da baskı yaptığı için ağrınız oluyor.
ağrısız olan kasılmalardan pek korkmayın yani.
hayırlı doğumlar.
kıs fadımsa daha dogurmadınmııolumunekankayizsmile
evet cnm en başta tepeme doluştular rahat rahat cekemedim sancıyı sıklaştıgında kimse yoktu ama bebişin kafasını şişirmişim die aldı doktor sezeryana.
hemen kalktım ayaga canım simdi de cok iyiyim maşallah inan abarrtıldığı kadar kötü birşey değilmişya da ben çok sancı çektim normal doğumu da yaşadım ondan ya da bünyemden bilmiyorum..
amin canim :Saruboceq: senin bebişin kilo maaşallah süper rahat doğurcan inşallah beim tosun paşa 12 gün önce 3350 idi ama inşallah durmuştur kilo alımı işte çarşamba herşeyi öğrenicem
evet cnm en başta tepeme doluştular rahat rahat cekemedim sancıyı sıklaştıgında kimse yoktu ama bebişin kafasını şişirmişim die aldı doktor sezeryana.
hemen kalktım ayaga canım simdi de cok iyiyim maşallah inan abarrtıldığı kadar kötü birşey değilmişya da ben çok sancı çektim normal doğumu da yaşadım ondan ya da bünyemden bilmiyorum..
sağol pikecim bilgiler için a.s.
canım size demaşallah...
sağlıklı olsunlarda önemli değil dimi annesi...
burda doğum 100 den sona başlıo dedikya. hastaneye gittim bi ton sancı var eşim 30-40 dio nasıl olur yaa diombunun 100 ü nasılki
hakkında hayırlısı buymuş demek ki bak unutuluyor bile ne güzel artık dorukpaşanlasın heran yanında :))))))))))
rica ederim ne demek :)
kızlar kalanlar hep normal doğumu bekliyor sanırım.
ben de normal doğurdum çok şükür, ama benim sanırım çok kolay oldu, çok kısa süre çektim çünkü sancıları.
sancılar kolay değil, gerçekçi olalım, ama inanın bebek çıkınca o kadar rahatlamıştım ki, sanki o acıları çeken ben değildim. doğum bitince hepsi geçiveriyor. kendinizi iyi hazırlarsanız kolay atlatırsınız.
ama belli de olmaz, belki sezaryen doğum nasip olur, allahtan hayırlısı, hem sezaryenle de çok çabuk toparlanıyorlar artık. hangisi hayırlısıysa o olsun.
ıı vazgeçtim doğurmayacağım...
baktım pek bi yakındınız yok gaz yok uyku ağrı falan
ay şaka bebişim bişi demedim sana sen gel kuzum ben razıyım....
biz istemedik ama sağolsunlar doluştular ecrinimonların adetleriymiş doluşmak ) doktora söyledi eşim en sonunda,eşime kızıyorlardı söyleyince çünkü. Doktor bir geldi, kovaladı herkezi kadınlar günü mü var dedi hahaha. aman neyse ki atlattık .
hehe evet ben 60'ı gördüm bi ara, dedim ölüyom ama hala 60 diyo bu makine :) bi kızdım ki makineye yanlış gösteriyo diye hihih
evet canıııım o cok güzel bir duygu vallahi bütün hersy unutuluyor.. hadi bakalım sana da az kaldı kavusacaksın minigine
evet canımcım en kötüsü şöyle 5 dikiş yerine 15 dikiş yeriz :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?