2010 Ekim Anneleri

ıı vazgeçtim doğurmayacağım...
baktım pek bi yakındınız yok gaz yok uyku ağrı falan
ay şaka bebişim bişi demedim sana sen gel kuzum ben razıyım....
canım onlar aglarken cok caresız kalıyo ınsan oturup ben de aglayacak duruma gelıyorum ama yapcak bıse yok bebek bunlar aglıycaklar elbet :) hayırlı dogumlar olsun ıns
sen kaç saat sancı çektin cnm ben gece 11 de hastanedeydim çok sancım yoktu. 2 den sona ağırlaştı sabah 6 da doğurdum
ecrıncım benım sancılarım 19saat surdu ama dayanılmayacak derecede degıldı ılk baslardakı evde cektım hepsını cumartesı 22.00 de basladı agrılarım pazar gunu oglen 12 de hastaneye gıttıgımde 4cm acıklıgım vardı yatırıldım... sunı sancı takıldı 1 de 3ten sonra artık dayanılmayacak kadar arttı sancılar 17.00de de dogurdum aklinialirimsmile

sen kaç saat sancı çektin cnm ben gece 11 de hastanedeydim çok sancım yoktu. 2 den sona ağırlaştı sabah 6 da doğurdum

hmm benim geceden başladı hafif hafif, ertesi gün öğlen doğurdum ama asıl sancıları 2 saat çektim. suni sancı verdikten sonra da 3-5 sancı geldi, onu da az çektim yani. sonra da doğurdum.

üff varya gögüslerimin ucları benim de yara resmen emzirirken bi yerleri ısırıyorum acıdan )

inşalah canım
sizinkilerde hemencik geçer inşallah.....

benimkiler yara olmadı canım, sorun yaşamadım, hiç bişey de sürmedim. ama ilk günler çok acıdı, yara olmasa da acıyo baya başta. sonra o da geçiyor.

sütümü sıvayıp kuruttum.

sizin de olmaz belki, inşallah olmasın yani.

kızlar ben aneye gidiyim nazar duası okuyun bize nazar olmayak oralarda

hadi allah nazarlardan saklasın sizi :)

hayırlısı canım...
Rabbim bize de kolay sağlıklı doğumlar nasip eyle
bebişlere kavuşan annelere acil şifalar,bebişlere de sağlık nasip eyle ..
amin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım geçince çok zevkli olucak emzirmek :)

benimki memeye yapışınca dört köşe oluyorum :)

kaydirigubbakcemile3acısa da cok güzel bir duygu dişimi sıkıyorum değer kuzum için.. kabuk bağlamışlar geçecek gibiler de benimki sağolsun bir yapışıyor kuş gibi o ağzı hep açık )

canım maşallah ne güzel
ben de sütümden sürmeyi düşünüyorum..krem düşünmüyorum...
şimdi zaten yağlıyorum çatlamasınlar diee,
bie de ben iki emzirme sütyenimi ve bir atletimi bir beden büyük aldım şimdi büyük geliyor da ama içi dolar dimi süt olunca..

küçük bile gelebilir :) ben iki beden büyük kullanıyorum şimdi :)

bebiş uyurken bende gidiyim biraz uyuyim geceye uyku depolamam lazım kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah benim pc çökmüştü yeni yapıldı o yüzden sizden hiç haber alamadım nasıl kolay doğumlar yaptınız inşallah. ben ekimin 13 doğum yapacaktım ama 3 yaptım kanamam oldu sonra işaret geldi gittik doktora doğum başlamış dedi ama çatım çok dar ıolduğu için vede bebeğin hareketlerinde yavaşlama olduğu için ameliyat dedim iykide hemen ameliyat demişiz çünkü çocuk eşinden ayrılmış biraz iç kanama yaşadım şimdi çok iyiz bebişimle beraber çok şükür yanlız gaz sorunumuz ve çocuğun makatında çatlak var ben hemoroit zannediyodum ama değilmiş geçermi acaba varmı bi fikri bi tavsiyesi olan

kızlar merhaba bebişle uğraşmaktan kim ne yapıyor haberim yok şimdi 2 dk. girip bi bakayım dedim merak ettim herkes nasıl doğum yapmayan varmı daha diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…