canım onlar aglarken cok caresız kalıyo ınsan oturup ben de aglayacak duruma gelıyorum ama yapcak bıse yok bebek bunlar aglıycaklar elbet :) hayırlı dogumlar olsun ınsıı vazgeçtim doğurmayacağım...
baktım pek bi yakındınız yok gaz yok uyku ağrı falan
ay şaka bebişim bişi demedim sana sen gel kuzum ben razıyım....
ecrıncım benım sancılarım 19saat surdu ama dayanılmayacak derecede degıldı ılk baslardakı evde cektım hepsını cumartesı 22.00 de basladı agrılarım pazar gunu oglen 12 de hastaneye gıttıgımde 4cm acıklıgım vardı yatırıldım... sunı sancı takıldı 1 de 3ten sonra artık dayanılmayacak kadar arttı sancılar 17.00de de dogurdum aklinialirimsmilesen kaç saat sancı çektin cnmben gece 11 de hastanedeydim çok sancım yoktu. 2 den sona ağırlaştı sabah 6 da doğurdum
sen kaç saat sancı çektin cnmben gece 11 de hastanedeydim çok sancım yoktu. 2 den sona ağırlaştı sabah 6 da doğurdum
kızlar ben aneye gidiyimnazar duası okuyun bize nazar olmayak oralarda
inşalah canım
sizinkilerde hemencik geçer inşallah.....
canım onlar aglarken cok caresız kalıyo ınsan oturup ben de aglayacak duruma gelıyorum ama yapcak bıse yok bebek bunlar aglıycaklar elbet :) hayırlı dogumlar olsun ıns
ecrıncım benım sancılarım 19saat surdu ama dayanılmayacak derecede degıldı ılk baslardakı evde cektım hepsını cumartesı 22.00 de basladı agrılarım pazar gunu oglen 12 de hastaneye gıttıgımde 4cm acıklıgım vardı yatırıldım... sunı sancı takıldı 1 de 3ten sonra artık dayanılmayacak kadar arttı sancılar 17.00de de dogurdum aklinialirimsmile
üff varya gögüslerimin ucları benim de yara resmen emzirirken bi yerleri ısırıyorum acıdan)
canım geçince çok zevkli olucak emzirmek :)
benimki memeye yapışınca dört köşe oluyorum :)
benimkiler yara olmadı canım, sorun yaşamadım, hiç bişey de sürmedim. ama ilk günler çok acıdı, yara olmasa da acıyo baya başta. sonra o da geçiyor.
sütümü sıvayıp kuruttum.
sizin de olmaz belki, inşallah olmasın yani.
hadi allah nazarlardan saklasın sizi :)
canım geçince çok zevkli olucak emzirmek :)
benimki memeye yapışınca dört köşe oluyorum :)
canım maşallah ne güzel
ben de sütümden sürmeyi düşünüyorum..krem düşünmüyorum...
şimdi zaten yağlıyorum çatlamasınlar diee,
bie de ben iki emzirme sütyenimi ve bir atletimi bir beden büyük aldım şimdi büyük geliyor da ama içi dolar dimi süt olunca..
emzirmek rüyalarıma giriyo çok tatlı yaaaa bende istiyorum sizede nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?