hayırdır canım burdayım ben...
Merhaba ritacim insallah hayirli olur Benim bugun 40 haftam doldu acilmam yok nst de sanci yok oglan 3770 olmus dr um yarin saat 1 de rahmime sanciyi baslaticak ve acilmayi saglayacak bisey koyscak normal Dogum icin tabiki endiseliyim insallah acilmam olur ve dogururum cunku catim falan cok musaitmis iste Boyle canim paylasmak istedim
endişelenmek çok normal ama korkma canım...bende suni sancıyla normal doğum yaptım...pozitif düşün...herşey gönlünce olsun şimdiden hayırlı olsun....bol bol ayetel kürsü oku canım...
Pamfilyacım hakkınızda hayırlısı olsun canım. aynı benim durumum gibi durumun inşallah acılman olurda kolaycana doğurursun canım..
en güzelini yapmissin canim benim
yarın mı simdi büyük gün ?
bizleri haberdar et emi merakta bırakma bebiş uyudukça girip bakıyorum ben.
parmfilyacım hakında hayırlısı olsun inş canım normal dogum yaparsın
kızlar yaa bence de bi sayfada buluşsak sadece kimseye ratlamaz oldum gelince herkes bi yerde toplansın yaa
slm kızlar biz geldik dr dan
nst de 2 tane sancı çıktı hala çatı muaynesi yapmadı
cuma gel dedi sabahtan nstye bakalım bir de alttan muayne ederimdedi.en fazla salıyı beklerim açılma yumuşama yoksa sezeryan dedi...
hayırlısı artık ....
zehsel hayırlı olsun tatlım...
Yarin size iPhone dan canli baglanti yapicam ilk haber vericem yer burasi:)
hayırlı haberlerını beklıyoruz işallah hakkında hayırlısı olur işallah..
sezeryan olan arkadaslar göbeklerınız ne durmdave bağırsak hareketlerınden sancılarınız oluyomu?bnım sureklı bı gaz durumum var doktor bi 15 gun surer demıstı bol sıvı tuket gazlı yıyecek yasak dedı daha snra ye dedı sızede ole dedılermı?
korse gıydınızmı ayrıca bn gunduzlerı gıyıyorum
pamfilyacım yarın büyük günmüş inşallah sağlıkla kolaycacık doğurursun kuzum güzel haberlerini bekliyoruz.
benim fıstık mıkırdanıyo cok duramıyorum o yüzden hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?