2010 Ekim Anneleri

kızlar selam
benım kızın 7 .gun göbeği düştü ama şu ıkı gundur az az kanıyo göbeği doktoru aradımda musaıt deılmıs sızdede oldumu kanama ne yaptınız?

arkadaslar ben 24 ekımde sezeryan ıle 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu alısmaya çalışyoruz bırbırımıze henüz çok güzel bır duyguymus ancak bır okadarda zor Allah yardımcımız olsun darısı bekleyenlerıne basına

gözünüz aydın canım, maşallah :)

maşallah canım allah bağışlasın....

allah analı babalı buyutsun hayırlı olsun masallah ...

kızlar selam
benım kızın 7 .gun göbeği düştü ama şu ıkı gundur az az kanıyo göbeği doktoru aradımda musaıt deılmıs sızdede oldumu kanama ne yaptınız?

benımkının 9 uncu gun dustu gobegı hıc kanama olmadı canım hastanedekı baska bı cocuk doktoruna ulasmaya calıs ınan hıc bı fıkrım yok

arıyorum ya bı turlu ulasramıyorum ya mesgul ya muayenede solun kızlar tekrar arıcam....

slm kızlar
benim kızın göbegi 4 gün düştü dr u aradım 3 günden sonra düşmesi normal dedi daha sonra bi ilaç sürdük biraz yaktı o ilaç neyse bide kanama az oldu ara ara galiba normla olması
zehselcim gözün aydın canım saglıkla büyüt oglunu

slm kızlar benim kızımda 5.gün düştügöbeği kanama bizdede oldu doktora sormuştum normal dedi
bi kaç gün sonra kesildi kanama..

slm kızlar benim kızımda 5.gün düştügöbeği kanama bizdede oldu doktora sormuştum normal dedi
bi kaç gün sonra kesildi kanama..

saolun kızlar bn doktora hala ulaşmadım mesgulmuş beyfendi ....

Bizimki 8.günde düştü ve hala ara ara kanıyor..

Son düzenleme:
slm kızlar biz geldik dr dan
nst de 2 tane sancı çıktı hala çatı muaynesi yapmadı
cuma gel dedi sabahtan nstye bakalım bir de alttan muayne ederimdedi.en fazla salıyı beklerim açılma yumuşama yoksa sezeryan dedi...
hayırlısı artık ....

zehsel hayırlı olsun tatlım...

hadi hayırlısı cnm bu hafta doğurman lazım ekim bitio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…