2010 Ekim Anneleri

benım kzında boynunda var sutun akıyosa ondn oluyo doğum semınerınde boynuna koltuk altına bol bol pudra dokebılırısnız dedıler poposuna asla dokmeyın...pıtırcıklar

benımkının kusmukları boynuna kactıgında ufak ufak oluyo ben pudra almamıstım ama losyon var zeytınyaglı komılının vucut lsyonu onu kullansam olmaz mı

bizim kız şimdi uyudu gece uyumıcak koçişle fılm ızleyecez dıye uyutdum normalde uyutmuyom 1 de yatırıyomkı gece uyusun sölemeden cıkıyom kızlar kusura bakmayın kızla ılgılenırken saatler buluyo

kızlar ben geldim haber vereyim dedim :)allahn izniyle yavrumu kucagıma aldım iyiyiz ama uykusuz geceler ve yorgunluk çok zorluyor malum gurbette yanlızz ameliyatlı zor oluyorr.

canım çok geçmiş olsunnn gözünüz aydın :)

ben de seni merak ediyodummm

fadimsa bir sey gözüküyorsun dogurmadik kiz biz evlendircez nerdeyseD
hadi hayirli haberle gel insallah canim

bizde sabahladik yine.karni tok gazi cikti.alti temiz benim kiz uyumak bilmedi.uyumak icin benim memeyi aliyor.karni tok olunca kusuyor geri.valla bende mecbur ayagima koydum salladim birde salonun isigini acik kalsin istiyor ordaki isiga baka baka uyudu.beyim hic birseyden habersiz uyudu.dedim kizi sallayarak uyuttum.alistirma diyor.ee ben sabahladim saat 6 da uyumusuz kendini birseyden haberi yok birde bana karisiyor gicik seyy

canım hayırlısı olsun bana dua edin...
bebiş oluncada böyle uykusuz geceler olacak dimi....
sende inşallah sorunsuz büyütürsün bebişini...

fadimsa inş kolayca kurtulursun kavusursun sende bebişine.ondan sonra macera baslıyo kücük yaramazla :)

selam kızlarr a.s.
fadimsa iyiyim canım cok sukur bebiş uyurken bir bakıyım dedim.
doktora gidicem demişsin artık belli olur herhalde ne zaman olacağı dimi i?

selam kızlarr a.s.
fadimsa iyiyim canım cok sukur bebiş uyurken bir bakıyım dedim.
doktora gidicem demişsin artık belli olur herhalde ne zaman olacağı dimi i?

evet canım inşallah...
ne olacak bakalım...
geceleri felaket terliyorum kızlar..kaç kere üstümü değiştirdim
sizdede oluyormuydu
sıkıntıdan ve hormonlardan herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…