2010 Ekim Anneleri

benimkide 19 ekim doğumlu ve gündüz hiç uyumuyor çok az emip uyuyor 5 dk 10 dk sonrs kalkıyor. çok emdiğindede uyumuyor öyle bütün gün kucak kucağa yaşıyoruz. gaz problemi çok.

Merhaba kızlar sanırım 3 aydan fazla oldu topiğe girmeyeli. Bebişim 4 ekimde doğdu.3 kilo 580 gr ve 51cm. Şimdi gauet iyi. İlk zamanlar kucaktan inmiyordu yeni yeni azıcık da olsa ana kucağında duruyor. Ama çok az uyuyor ben de uykuya hiç dayanamam çok zor oluyor. Bazı bebekler uyur duru diyorlar . Daha beşiğine kloyar koymaz uyur diyorlar. Keşke öyle olsa çok dua ediyorum ama nafile

Sizleri çok özledim. Bu arada benim ikinci çocuğum. İlki 8 yaşında , ben ikinciden sonra sanırım depresyona girdim. Sıkıntı basıyor akşamları ağlama hissi oluyor ve ağlıyorum çok bunalıyorum ilaç da kullanamam zamanla bebek büyüyüp hayat normale döndükçe düzeleceğimi umut ediyorumm inşallah. Hayatım normal düzenine girsin istiyorum. İlk oğlumu ihmal ettiğimi düşünüyorum vs vs. İki çocuktan sonra hayat çok zorlaştı inanın. Ama Allahıma hamdolsun bebeğim sağlıklı doğdu. Neyse bebek ağlıyor sonra yine gelmeye çalışırım. Şimdilik hoşçakalın

oğlum bugün aşılar oldu. benim ilk çocuğum berat... sağlıkçıların bu kadar cani olduğunu bugün öğrendim. tek kolu hariç her yerine iki bacak bir kol aşı yaptılar... bu gece nasıl geçer...

canım seni cok ıyı anlıyorum ıkı cocuk zor benım buyukte 12 yaşında ve tam ergenlık cagına gırıyor ona karsı acaip bir sabır gelıştırdımkıi oğlan doğdu annem beni bıraktı demesin die sonucta 12 senedir o vardı hayatımızda ve her dediği yapılırdi..ama bak ben hiç strese falan gırmedim gayet rahatım +birde çalışıyorum
hiç moralini bozma gececek bu gunler birde gerıye bakmıssınkı iyiykide 2 cocuk yapmısım dıyeceksin

canım merhaa ben senden bişi rica etcem ben şu bebek çizelgesini bir türlün yapamadım lilypie den dolduruyorum sonra orda çıkan adresi sayfamdaki çizelgeyemi kopyalıycam denedim olmuyor ya

canım merhaa ben senden bişi rica etcem ben şu bebek çizelgesini bir türlün yapamadım lilypie den dolduruyorum sonra orda çıkan adresi sayfamdaki çizelgeyemi kopyalıycam denedim olmuyor ya yardımcı olursan çok sevinirim

canım merhaa ben senden bişi rica etcem ben şu bebek çizelgesini bir türlün yapamadım lilypie den dolduruyorum sonra orda çıkan adresi sayfamdaki çizelgeyemi kopyalıycam denedim olmuyor ya

profılındekı cızelge yazısının yanındakı kaleme tıklayıp oraya yapıstırıyon dımı.

oğlum bugün aşılar oldu. benim ilk çocuğum berat... sağlıkçıların bu kadar cani olduğunu bugün öğrendim. tek kolu hariç her yerine iki bacak bir kol aşı yaptılar... bu gece nasıl geçer...

hepımızınkıne oyle yaptılar canım aynı gun toplam 3 ası bırden yaptılar

slm kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim :) benimde ilk cocugum bitane prensesim var 18.10.2010 dogumlu ecrinimle sizinle olmaktan mutluluk duyarız :)

Canım ben de 2010 Ağustos annesiyim,bebeğim Ağustos sonu doğdu.Benim de 8,5 yaşında bir kızım daha var.Çok depresif değilim ama ilk kızımı ihmal ettiğim için çok suçluluk duyuyorum.Bir de kızım çok huy değiştirdi kıskançlıktan ve ihmal edilmekten.Bebeğim çok ilgi isteyen ,hiç durmayan bir bebek.Bir de sadece emiyor,hep kucağımda,kızım da isyan ediyor. Seni çok iyi anlıyorum.Allah bize güç ve moral versin,herşey yoluna girer.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..ben de inşallah EKİM annesi olacağım.çok heyecanlıyım..bebişim 11 haftalık henüz...umarım sağlıkla kucağıma alırım..sevgiler

Merhaba arkadaşlar ben de 2010 ekim annesiyim.kardeşimin tavsiyesi ile üye oldum.o buradan çok şey öğrendi.benim de ilk bebeğim ve deneyimsizim.ek gıdalara başladım.bu konuda tavsiyesi ve önerisi olan var mı acaba?şimdiden tşk.

merhaba,ben de siteye yeni üye oldum.oğlum Ata 15 ekim doğumlu.hala emzirmeye devam ediyorum.ek gıdalara başlayalı 2 ay kadar oldu.ben işe başladım 3 aylıkken.tabii yavaş yavaş azar azar başladım.şu anda sabah kahvaltısı yapıyor,ara öğün yoğurt,öğlen sebze püresi(koyu kıvamlı çorba),ara öğün meyve püresi,anne sütü ve devam sütü alıyor.tariflere ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…