slm kızlar nasıl gidiyor annelik:)))
benim kızımda 23 ekim doğumlu... hiç vakit bulamıorum nete girmeye... sürekli uyanık ne yapacağımı bilemiorum. 5dk emiyor uyuyakalıyor sonra yatırınca gene kalkıyor. çok emse bile en fazla yarım saat uyuyor!!! sizinkiler nasıl... acaba küçük oldukları içinmi böyle sonradan düzelirmi uyumazsa nasıl büyüyecek anlamadım gitti((
sizleri çok özledim. Bu arada benim ikinci çocuğum. Ilki 8 yaşında , ben ikinciden sonra sanırım depresyona girdim. Sıkıntı basıyor akşamları ağlama hissi oluyor ve ağlıyorum çok bunalıyorum ilaç da kullanamam zamanla bebek büyüyüp hayat normale döndükçe düzeleceğimi umut ediyorumm inşallah. Hayatım normal düzenine girsin istiyorum. Ilk oğlumu ihmal ettiğimi düşünüyorum vs vs. Iki çocuktan sonra hayat çok zorlaştı inanın. Ama allahıma hamdolsun bebeğim sağlıklı doğdu. Neyse bebek ağlıyor sonra yine gelmeye çalışırım. şimdilik hoşçakalın
Ters yazmışım :)) evet çok güzel bi doğum günü hediyesi olmuş istedikten sonra hemen hamile kaldın mı?Ben 10. ayımda kaldım inşallah sıkıca tutunurlar bize kasıklarımda hafif sancım var benim...
canım merhaa ben senden bişi rica etcem ben şu bebek çizelgesini bir türlün yapamadım lilypie den dolduruyorum sonra orda çıkan adresi sayfamdaki çizelgeyemi kopyalıycam denedim olmuyor ya
oğlum bugün aşılar oldu. benim ilk çocuğum berat... sağlıkçıların bu kadar cani olduğunu bugün öğrendim. tek kolu hariç her yerine iki bacak bir kol aşı yaptılar... bu gece nasıl geçer...
Sizleri çok özledim. Bu arada benim ikinci çocuğum. İlki 8 yaşında , ben ikinciden sonra sanırım depresyona girdim. Sıkıntı basıyor akşamları ağlama hissi oluyor ve ağlıyorum çok bunalıyorum ilaç da kullanamam zamanla bebek büyüyüp hayat normale döndükçe düzeleceğimi umut ediyorumm inşallah. Hayatım normal düzenine girsin istiyorum. İlk oğlumu ihmal ettiğimi düşünüyorum vs vs. İki çocuktan sonra hayat çok zorlaştı inanın. Ama Allahıma hamdolsun bebeğim sağlıklı doğdu. Neyse bebek ağlıyor sonra yine gelmeye çalışırım. Şimdilik hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar ben de 2010 ekim annesiyim.kardeşimin tavsiyesi ile üye oldum.o buradan çok şey öğrendi.benim de ilk bebeğim ve deneyimsizim.ek gıdalara başladım.bu konuda tavsiyesi ve önerisi olan var mı acaba?şimdiden tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?