merhaba,ben de siteye yeni üye oldum.oğlum Ata 15 ekim doğumlu.hala emzirmeye devam ediyorum.ek gıdalara başlayalı 2 ay kadar oldu.ben işe başladım 3 aylıkken.tabii yavaş yavaş azar azar başladım.şu anda sabah kahvaltısı yapıyor,ara öğün yoğurt,öğlen sebze püresi(koyu kıvamlı çorba),ara öğün meyve püresi,anne sütü ve devam sütü alıyor.tariflere ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim.
çok teşekkürler canım.ekim anneleri ek gıda serüvenleri topiğinden bayağı birşey öğrendim.benim oğluşumda 18 ekim doğumlu.bende 2,5 aylıkken işe başladım ama malesef 3 ay emzirebildim.ek gıda olarak kahvaltı,yoğurt,çorba ,meyve püresi veriyorum.yarın aylık dr kontrolümüz var.dr a et vermeye başlayıp başlamıcamı sorucam.bir çok ekim annesi başladı buradan okudğum kadarıyla ama ben önce bir dr a da danışmak istedim.sen et vermeye başladın mı acaba?
walla aslında ben de et konusunda çok bilgi sahibi değilim.ben sadece az miktarda tavuk suyu koyuyorum çorbalarına.sanırım kıyma koymaya başlayabiliyoruz.doktorunuzu tavsiyelerini ben de bilmek isterim.bir de balık versek de iyi olur sanırım. oğlunun boyu kilosu nasıl?
bebelerinizin dgunune az kaldı
sizden fikir mikir şey ederik
varmı planlarınıs
ben de belki doğumgünü için fikir yazan oluştur umuduyla açtım sayfayı :)
1 ekim kızımın doğumgünü
bu pazar yapacağım kısmet olursa
kızımın doğduğu günden beri olan fotolarından bivideo hazırladım
misafirlerime izleteceğim
tuğba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısı
aklınızda olsun en uygun şarkı bu,
misafirlerimide davet ettim
bakalım nasıl geçecek doğumgünümüz
fazla hazırlık yapamıycam sanırım
menü araştırması içindeyim
aa benim kızımın da 1 ekim :)
ben de pazartesi yapıcam inşallah... ben de hiç beceremem böle şeyleri bi tek pastasının siparişini verdim şuanda başka da hiiiç bişi yok aklımda yapacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?