2010 Ekim Anneleri

çok teşekkürler canım.ekim anneleri ek gıda serüvenleri topiğinden bayağı birşey öğrendim.benim oğluşumda 18 ekim doğumlu.bende 2,5 aylıkken işe başladım ama malesef 3 ay emzirebildim.ek gıda olarak kahvaltı,yoğurt,çorba ,meyve püresi veriyorum.yarın aylık dr kontrolümüz var.dr a et vermeye başlayıp başlamıcamı sorucam.bir çok ekim annesi başladı buradan okudğum kadarıyla ama ben önce bir dr a da danışmak istedim.sen et vermeye başladın mı acaba?

walla aslında ben de et konusunda çok bilgi sahibi değilim.ben sadece az miktarda tavuk suyu koyuyorum çorbalarına.sanırım kıyma koymaya başlayabiliyoruz.doktorunuzu tavsiyelerini ben de bilmek isterim.bir de balık versek de iyi olur sanırım. oğlunun boyu kilosu nasıl?

canım cts gittik dr kontrolüne.boyu 1,72 cm kilosu da 8,800 gr dr ete başlattı.çorbalarına ceviz büyüklüğünde kıyma koymaya başladım.iki kez çekilmiş yapsız dana etinden olacak kıyma.çorbayı yaparken 3 bardak soğuk suyun içine önce kıym atılıyor,kaşıkla eti biraz eziyorsun,rengi değişince hemen sebzeler atılıyor.kısık ateşte 45-50 dak.kaynatılıyor.düdüklüde yaparsa tabi daha çabuk olur.dr arada çorbanın içine bir tane tavuk kanatı at,onun suyu da geçsin dedi.meyve olarak da çilek hariç tüm mevsim meyvelerini yedirebilirmişim.ceviz vermeye de başladım.mercimek,balık içinde 8. aydan sonra başlatacak.bana erken dedi.ama yavaş yavaş tüm sebze yemeklerini tattır dedi.aklına takılan bir şey olursa seve seve bildiğim kadarıyla cevaplarım canım

Merhaba arkadaşlar,

Ocak 2011 annesiyim. Kendi grubunuz vardır mutlaka ama facebookta bebeğimle öğreniyorum :) grubuna katılarak farklı aylardan tecrübeli annelerin paylaşımlarıyla bilgilenebilirsiniz ve bilgilendirebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz.

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

buraya öyle bir bakmak geldi içimden sanırım 9 aydır girmiyorum ne değişik geldi şimdi, face de görüşünce burayı unuttuk ayol

bebelerinizin dgunune az kaldı
sizden fikir mikir şey ederik
varmı planlarınıs

NURTOPU merhaba bende ekim 2010 annesiyim hamileliğim boyunca hep sizi okudum tabi o zaman üye değildim senin ikizlerin vardı dimi? hepinizin bebeklerini çook merak ediyorum
nevyas,demet yaren,siir....daha kimler kimler vardı keske tekrar yazsanız bebeklerinizi merak ediyorum

ben de belki doğumgünü için fikir yazan oluştur umuduyla açtım sayfayı :)

1 ekim kızımın doğumgünü
bu pazar yapacağım kısmet olursa
kızımın doğduğu günden beri olan fotolarından bivideo hazırladım
misafirlerime izleteceğim
tuğba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısı
aklınızda olsun en uygun şarkı bu,
misafirlerimide davet ettim
bakalım nasıl geçecek doğumgünümüz
fazla hazırlık yapamıycam sanırım
menü araştırması içindeyim

aa benim kızımın da 1 ekim :)
ben de pazartesi yapıcam inşallah... ben de hiç beceremem böle şeyleri bi tek pastasının siparişini verdim şuanda başka da hiiiç bişi yok aklımda yapacak...

aa benim kızımın da 1 ekim :)
ben de pazartesi yapıcam inşallah... ben de hiç beceremem böle şeyleri bi tek pastasının siparişini verdim şuanda başka da hiiiç bişi yok aklımda yapacak...

aaaa ne güzel
1 ekim doğumlu çok denk geliyorum nedense
ben yarın sipariş verecem inşallah
pepeli pasta istiyor kızım
inşallah bulabilirim
6-7 çeşitte yanına bişeyler hazırlıycam bakalım
çalıştığım için pazartesiyi ayarlayamadım
umarım pazar günü sorunsuz atlatırız
gözümde büyüdü nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…