2010 Ekim Anneleri

yazdigim sayfa öylece kalmis.
bu bebekler bizi cok mu yoruyor ne
benim kiz gündüz ve geceyi karistiriyor
gündüz 5 saat uyanmadan yatiyor.gecede uyumuyor

kızlar bebişlere su veriyormusunuz eğer veriyorsanız ne kadar ve nasıl??? eşimin eyzesi hemşire su ver dedi bana. dün verdim biraz gazı çoğaldı acaba ondan olabilir mi. ılıtıp mı vermek lazım oda sıcaklığında mı. doktora gidince soracağım ama kont 15 gün var daha.

gönülcelen his suya gerek yok dedi benim doktor da bende hic vermiyorum zaten ihtiyaci yokmus.anne sütünden herseyi aliyor

Biz mama da kullandığımız için dr bebek içiyorsa ver demişti 2 günde bir 1-2 çay kaşığı veriyorum içiyor.Anne sütünde önce su geliyor ama yinede 1-2 çay kaşığıda olsa vermek lazım bence sonra susuz kalabiliyorlarmış..

nevyas sen neden mama veriyosunn bide nasıl veriyosun bide markası ne ??
benm kızım bi türlü almıyoda mamayı

Zaman ne çabuk geçiyor dimi kızlarrr.. daha yeni kalpatışları cnsiyetti..doğum yaklaştı doğurdum dogurmadım telaşları çabucak geçmişş ..şimdide bebişler büyüyorrr aralıkk yaıı gelmişşbileeeeeeeeeee

evet balsurat iki aylik olduk iki aydan ek gida ya basliycaz.disti emeklemeydi bakmisiz bizim bidikler yürüyorr.bebeklerini arar olcaz tadini cikaralim simdiden

Merhaba kızlar.Ben hem Kasım 2008 hem de Ekim 2010 kasım annesiyim.Sizlerle tanışmak istiyorum aranıza benide kabul eder misiniz?

selammm canımm tabiikide ama biz artık daha çok 2010 ekim bebekleri büyürken topiğindeyiz:)oraya gel istersen

Son düzenleme:
slm kızlar nasıl gidiyor annelik:)))
benim kızımda 23 ekim doğumlu... hiç vakit bulamıorum nete girmeye... sürekli uyanık ne yapacağımı bilemiorum. 5dk emiyor uyuyakalıyor sonra yatırınca gene kalkıyor. çok emse bile en fazla yarım saat uyuyor!!! sizinkiler nasıl... acaba küçük oldukları içinmi böyle sonradan düzelirmi uyumazsa nasıl büyüyecek anlamadım gitti((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…