2010 Ekim Anneleri

ah yaa bu benekcikler bebiş olcaklar neye benzeyecekler acaba boshayallersmile

maşallah tekrardan bebişine nohutlupilavcım

ah yaa bu benekcikler bebiş olcaklar neye benzeyecekler acaba boshayallersmile

maşallah tekrardan bebişine nohutlupilavcım
ayy dogru soyluyosun cnm dogunc NASIL BIŞI OLCAKLAR KIZLAR YA İÇİM DEN HEP KIZ OLCAKMIŞ GİBİ GELİYO BUDA ÇOK BEZIYO KZA:))
nohutlu pilav rahminde taptaze gorunuyor:lepi:

:roflol:ay çok guldurdun benı canım yaa

yerim ben onun minik ayaklarını.... bak sen ne güsel yatmışş... benim sıpamın başı tam ters tarafta...kollarıda havadaydı...seninki yan mı yatmış ohhhh...ne güsel keyfe bak!!

ben bilmiyorum icime ne kiz ne erkek doguyor:) saglikli sihhatli olsunda kiz erkek hiccccccc farketmiyor.
amamartin 30unda doktor teyzemiz gorebilirse cinsiyetini soylerim bakalim neymis ogrencez daha erken ama kimbilir belkide gosterir kendini.

yerim ben onun minik ayaklarını.... bak sen ne güsel yatmışş... benim sıpamın başı tam ters tarafta...kollarıda havadaydı...seninki yan mı yatmış ohhhh...ne güsel keyfe bak!!
bu çok keyfıne düşkün olcek bellı şimdiden:))
nerden anladin kiza benzedigini yahu:):)sen kiz istiyon diye kiza benzetiyon bence

kız baksana sankı uzun saçlı gıbı:)) benım ıçın hıç faretmıyo canım saglıklı olsun kız erkek ikiside benım netıcede:))

hehehe:):):)allah gonlune goreversin.
belkide uzun sacli bir delikanli olucakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…