ben de cok yasıyorum cnm.bi yandan gaz,bi yandan kabızlık mahvediyo
bide cırcır olmayam sona
tost dedin cnm cekti bak şimdicokacimcoook ama bu saatte yemesem daha iyi olur,yoksa yesem mi yaabilmiyorumkismilebenimde esim tost istedi yapmaya gittim geldim:)
tost dedin cnm cekti bak şimdicokacimcoook ama bu saatte yemesem daha iyi olur,yoksa yesem mi yaabilmiyorumkismile
kıyamam canım benim,evde malzeme var be güzelim sadece bu saatte yesem agır gelir mi diee düşünüyorum...sen neresindensin ist.un?ah canım özür dilerim hakkını helal et ve ye lütfen yoksa aklım kalır bak yakınsan yollıyımcokacimcoook
kıyamam canım benim,evde malzeme var be güzelim sadece bu saatte yesem agır gelir mi diee düşünüyorum...sen neresindensin ist.un?
kız eşinmi aşerio senin yerine
evet yagsız ve tadımlık yapıyım,abartmıyım bari.ben avrupa yakasındayım canım.avcılar tarafından.yağsız yap canım ağır olmz. ben Kayısdağı/Atasehir sen?
onu ben de bilmiyorum ki?yaa kızlar bişeye canımız çekince yemezsek bişi olurmu
kızlar gecmişi az bişi okudum da kafama bişi takıldı.bu cogul gebelik olayı ne zaman belli oluyo?ilk ultrasonda bakıldıgında görülüyo mu?
yaa kızlar bişeye canımız çekince yemezsek bişi olurmu
evet yagsız ve tadımlık yapıyım,abartmıyım bari.ben avrupa yakasındayım canım.avcılar tarafından.
teşekkürler cnm,sana da iyi geceler..görüşmek üzere,kendinize iyi bakına.s.kalp atısı görüldüğünde gözükürdü canım.
olmaz ama yiyince mutlu oluyor insan:)
afiet olsun canım.. uzakmısız bu arada..
bana müsade Allah rahatlık versin hanımlar:)
hala gelmedi mi eşin?bulabilcekmi bakam ananaskonserve istedim gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?