2010 Ekim Anneleri

sende iyi bak cnm iyi geceler bende geç uyandım ama. uyumam lazım :) 6 ay sona uyuyamıcaz nasılsa

evet canım dun aksam bende hıssettım oynuodu yaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, kamyas, simge_wxyz, loveli, Utkumm, gulayse7

günaydınn

günaydın kızlar.neler yazmışsınz. okuyamadım daha. sanırım okuyamayacağım. kaç gün olmuş girmeyeli. ben bıraktığımda 500 lü sayfalardaydınız. ayyyy. okurum bi ara. yorumlarınıza değer veriyorum. mutlaka okuyacağım.

günaydın tatlı ekim anneleri....

ben bugün çok mutluyum...sebebi şu:

dün yaşadığım aksi doktor deneyiminden sonra çalıştığım hastanede bir daha muayene olmamaya karar verdim..bu sebeple doğum hastanesinde çalışan bir yakınımı aradım ve allah bin kere razı olsun...o benim için herşeyi ayarladı...dün akşam beni çağırdı ve ultrason a girdim..herşey yolunda o da gördü kalp atışlarını...10 gün sonra özel muayenehanesi olan bir doktor var çiğdem hanım..ona gideceğim inşallah..ve sonrasında da allah nasip ederse ve burada olursak hep ona gideceğim...doğumu mu bile şimdiden ayarladı o yakınım..istediğin doğumu yaptırırız istediğin anesteziyi de veririm ben dedi...nasıl mutlu oldum anlatamam....doğum sonrası kalacağım odayı bile gösterdi dün bana...denize bakıyor harika...bu dünyada her kim birinin işini kolaylaştırıyorsa rabbim ona da her işinde kolaylıklar nasip eylesin inşallah....hepinizi kocaman öpüyorum.. opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr.nasılsınız birşey merak ettim göbek deliğimin altından yokladığımda bebişimin pıt pıtlarını hissettim sanki.sizdede oluyormuu yoksa benimki psikolojikmiiii :)

hadi canım gözün aydın.bende çok merak ediyorum bebişimi muaynemede daha 15 gün varrr .valla elimde olsa sürekli ultrasonda bebişe bakmak isterim allahım hepimize sağlık,huzur ve sabır versinnn :)

günaydın kızlarr.nasılsınız birşey merak ettim göbek deliğimin altından yokladığımda bebişimin pıt pıtlarını hissettim sanki.sizdede oluyormuu yoksa benimki psikolojikmiiii :)

günaydın tatlm..sanmıyorum bebeğinin kalp atışları olduğunu belki de farklı bir şey..kas seyirmesi olabilir mesela..

evet doktor cok önemli. benim ilk çocuğum ve doktoruma herseyi sormak istiyorum. ilgilensin istiyorum. heyecanımı paylaşsın istiyorum. saolsun doktorumla iyi bir iletişimim var. bu çok önemli

yok cnm o hissettiğin göbek atmasıdır. normalde olur zaten. o pıtpıt dediğin sey göbeğin aktında atmazsa göbek düşmüş oluyor. zaten hamile olmadan önce de o atar öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…