canim kötü düsünmüycez ilk ay düsük olmamasi saglikli bebek oldugunu gösterirmis
ama tabiki dogasiya garantimiz yok.son 9 ayi da bile bebek ölümü oluyor.rabbim yasatmasin insallah böyle bir aciyii
rabbim korusun hep dua etcez ama kötüyü aklimiza getirmiycez
canim gaz farkli bu hareket farkli canim.bundan öyle ses olmuyorcok degisik duygu canim.belki sende gazla karistiryorsundur.benim gaz yok ondan daha rahat hissediyorum belki.hissedebilein 9 haftaya basliyormus.,nette okudugum kadari ile
evet canım dun aksam bende hıssettım oynuodu yaa
günaydın tatlı ekim anneleri....
ben bugün çok mutluyum...sebebi şu:
dün yaşadığım aksi doktor deneyiminden sonra çalıştığım hastanede bir daha muayene olmamaya karar verdim..bu sebeple doğum hastanesinde çalışan bir yakınımı aradım ve allah bin kere razı olsun...o benim için herşeyi ayarladı...dün akşam beni çağırdı ve ultrason a girdim..herşey yolunda o da gördü kalp atışlarını...10 gün sonra özel muayenehanesi olan bir doktor var çiğdem hanım..ona gideceğim inşallah..ve sonrasında da allah nasip ederse ve burada olursak hep ona gideceğim...doğumu mu bile şimdiden ayarladı o yakınım..istediğin doğumu yaptırırız istediğin anesteziyi de veririm ben dedi...nasıl mutlu oldum anlatamam....doğum sonrası kalacağım odayı bile gösterdi dün bana...denize bakıyor harika...bu dünyada her kim birinin işini kolaylaştırıyorsa rabbim ona da her işinde kolaylıklar nasip eylesin inşallah....hepinizi kocaman öpüyorum.. opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr.nasılsınız birşey merak ettim göbek deliğimin altından yokladığımda bebişimin pıt pıtlarını hissettim sanki.sizdede oluyormuu yoksa benimki psikolojikmiiii :)
hadi canım gözün aydın.bende çok merak ediyorum bebişimi muaynemede daha 15 gün varrr .valla elimde olsa sürekli ultrasonda bebişe bakmak isterim allahım hepimize sağlık,huzur ve sabır versinnn :)
cnm nasıl hissettin ben hala hissetmedim 11+2 yim
selam kizlar
tek degilmisim mezime kizlari inandiramadimkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr.nasılsınız birşey merak ettim göbek deliğimin altından yokladığımda bebişimin pıt pıtlarını hissettim sanki.sizdede oluyormuu yoksa benimki psikolojikmiiii :)
canım cok farklıydı yaa tv ızlerken bırden oldu anne ben burdayım der gibi zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?