2010 Ekim Anneleri

benimde yok. arkadaşın ikili test sonuçları gelmiş 45 000 de bir demiş doktoru ne demek ki

ben yapamazdım artı günah falan dedim.

"valla down sendromlu çocukların çoğu 10 yaşına gelene kdr ölüor kalpleri delik olduundan
hayatları hastaelerde ameliyatlarla geçior
Allah bilir onun günah olup olmadığını
bunları bile bile doğuruorlar
Allah istemese biz bu bilime ulaşamaz bu aletleri icat edemezdik
Allah çoğu şeyi bize bırakıor
onları kullanabilmek marifet
senin sabrını sakat bi çocuğa acı çektirerek ölçmez Allah"
allah belki sabrımızı ölçüo ona şükredecekmiyiz yoksa isyanmı edeceğiz die dedim oda bunları saydı
bende herkesin dini görüşü kendine dedim kapadım konuyu. 26. haftaya kdr çocukta bi sorun varsa kanunen aldırabiliomuşuz.

ya ben bu konuları akışına bıraktım..şimdiden bu konular karsıma cıkmadan bir yorumda bulunmak istemiyorum.hani basıma geldiği zaman ancak ne hissedecegimi bilirim.suan bunları düşünmek bile istemiyorum.daha dogrusu kötü olan herseyi düşünmekten kaçınmaya calışıyorum...yoksa acayip paranoyaklasıyorum...:sinifsinif:

:)) cnm kocişi uyutmaya gittim bensiz uyuyamıodda. walla bende şuan böyle diorumda deiğin gibi o an ne düşünülür ne yapılır bilemem bu arkadaşta aldırmak istiodu istemiodu çocuk ama aldıramadı.

:)) cnm kocişi uyutmaya gittim bensiz uyuyamıodda. walla bende şuan böyle diorumda deiğin gibi o an ne düşünülür ne yapılır bilemem bu arkadaşta aldırmak istiodu istemiodu çocuk ama aldıramadı.
nasıl yani?aldırmak istiyodu,aldıramadıbenneyaptımki

biz de suan istemiyoduk ama olunca napıcaz,acelesi varmıs dedik bizim bebişin.başımızın üstünde yeri var dedik:ecrin_bebek:

sen hemen yazsan yazarım cnm ben sayfadan çıkmıomda gerçekten yoruldum kasıklarımda ağrımaya başladı. günler kaçmıo gene muhabbet ederis bebişlerimiz daha önemli.

sen hemen yazsan yazarım cnm ben sayfadan çıkmıomda gerçekten yoruldum kasıklarımda ağrımaya başladı. günler kaçmıo gene muhabbet ederis bebişlerimiz daha önemli.
tamam canım tutmiyim seni dinlen,ben bugün baya gec uyandım uykum gelmiyo şimdi de:bbo:tekrar görüşmek üzere.kendine ve bebeğine iyi bak:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…