canım negatif olması sonucların iyi,kan degerleri de alt ve üst sınırı asmıyosa sorun çıkmıyo endişelenme tatlımhemen hemen hepsınde negatıf yazıyor annem gelsınde yzarım hepsını onda tahlıller
kan degerlerı bazıları dusuk yuksek cıkmıs sanırım
ben de cok merak ediyorum en son ayın 1 inde gördüm,nisan ayına kadar da göremicem:sinifsinif:10 gun oldu gormyelı cok merak edıyorum yavrularımı
canım negatif olması sonucların iyi,kan degerleri de alt ve üst sınırı asmıyosa sorun çıkmıyo endişelenme tatlım
ben de cok merak ediyorum en son ayın 1 inde gördüm,nisan ayına kadar da göremicem:sinifsinif:
yaa doktorun ne zaman gelcekmiş?hemen göster cnm o zaman sonuclarınıaşmış canım degerlerı
hemen hemen hepsınde negatıf yazıyor annem gelsınde yzarım hepsını onda tahlıller
kan degerlerı bazıları dusuk yuksek cıkmıs sanırım
ben de cok merak ediyorum,bi görsem bi sorun yok dese dr o kadar rahatlıycam ki..ben dayanamıyorum randevu almaya calısıyorum baska yerden doluydu bugun yarın yıne denıcem
benden de bir sürü tahlil istediler canım ama içlerinde cmv diee bişiy yoktu.rubella(kızamıkcık) gecirmişim sanslıyım.kanda ve idrarda bir sürü seye baktılar..tahlillerimde bir sorun cıkmadı ama bu testi sorucam bi daha dr a gidince umarım yapılacaksa gec kalmayız.insallah bi sorun cıkmaz canım yarınki sonucta da:Saruboceq:
ufak tefek oynamalar sorun değil...birçoğumuzda oluyor zaten..mesela dişinde iltihap var atıyorum ya da idrar yolu enfeksiyonu o zaman hemogramında wbc(white blood cell) yani enfeksiyon göstergesi beyaz kan hücreleri yükseliyor..çok mühim bir şey olacağını sanmam..yüreğini ferah tut bebişm..opuyorumnanaktan
ben de cok merak ediyorum,bi görsem bi sorun yok dese dr o kadar rahatlıycam ki..
inşallah canım inan ben çok yoruldum..........ilk kez kendiliğinden hamile kaldım.......ama onun keyfini yaşayamadım henüz........hep üzülmemi gerektirecek birşey oluyor.......ne yapayım sabır sabır allah büyük......ama sor mutlaka benim kendi doktorum istemedi bu testleri ben başka doktora gittim test sonuçlarımla bu testler eksik dedi........asıl önemlileri bunlar dedi.........zaten ben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside aynı şeyi söylerse o zaman rahatlıyorum.......biraz pipirikliyim yani
mutlaka sorucam cnm...inşallah canım inan ben çok yoruldum..........ilk kez kendiliğinden hamile kaldım.......ama onun keyfini yaşayamadım henüz........hep üzülmemi gerektirecek birşey oluyor.......ne yapayım sabır sabır allah büyük......ama sor mutlaka benim kendi doktorum istemedi bu testleri ben başka doktora gittim test sonuçlarımla bu testler eksik dedi........asıl önemlileri bunlar dedi.........zaten ben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside aynı şeyi söylerse o zaman rahatlıyorum.......biraz pipirikliyim yani
senden de mi istemediler?eşim de kızıyo bana kafayı yiyeceksin iyice paranoyak oldun diyeben yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?