2010 Ekim Anneleri

hemen hemen hepsınde negatıf yazıyor annem gelsınde yzarım hepsını onda tahlıller
kan degerlerı bazıları dusuk yuksek cıkmıs sanırım
canım negatif olması sonucların iyi,kan degerleri de alt ve üst sınırı asmıyosa sorun çıkmıyo endişelenme tatlım

hemen hemen hepsınde negatıf yazıyor annem gelsınde yzarım hepsını onda tahlıller
kan degerlerı bazıları dusuk yuksek cıkmıs sanırım

ufak tefek oynamalar sorun değil...birçoğumuzda oluyor zaten..mesela dişinde iltihap var atıyorum ya da idrar yolu enfeksiyonu o zaman hemogramında wbc(white blood cell) yani enfeksiyon göstergesi beyaz kan hücreleri yükseliyor..çok mühim bir şey olacağını sanmam..yüreğini ferah tut bebişm..opuyorumnanaktan

inşallah canım inan ben çok yoruldum..........ilk kez kendiliğinden hamile kaldım.......ama onun keyfini yaşayamadım henüz........hep üzülmemi gerektirecek birşey oluyor.......ne yapayım sabır sabır allah büyük......ama sor mutlaka benim kendi doktorum istemedi bu testleri ben başka doktora gittim test sonuçlarımla bu testler eksik dedi........asıl önemlileri bunlar dedi.........zaten ben iki ayrı doktora gidiyorum ikiside aynı şeyi söylerse o zaman rahatlıyorum.......biraz pipirikliyim yani

hemogramda en mühim şey hemoglobin...normalde 12 nin üzerinde olması gerekiyor..ama birçok insanın normal halinde 10 civarında...yani mühim olan sende bir anormallik belirtisi olmaması..yoksa tek bir değerin düşük ya da yüksek olması çok ta anlamlı değil...endişelenme..

amin canım ınsallahh

biliyormusun bitnm..zihnimizi çok meşgul ettiğimiz şeyleri çağırıyoruz..hep negatif düşünürsek negatif şeyleri çağırıyoruz..pozitif ol ne olur..inan herşey çok daha güzel olacak..opuyorumnanaktan

mutlaka sorucam cnm...

evet doğru söylüyorsun ama işte elimde olmuyor bazen.........neyse bu kadar duygusallık yeter saırım.......pozitif düşünelim pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…