2010 Ekim Anneleri

aminnn kıslar ınsallahhh dedıklerınızı uygulıcam
pamfılyacım haklısın canım bugun bıraz moralımn bozuk sanırım yavrularımı goremedımya o stres yaptı bana

Allah yardımcın olsun zeyra,normal doğum mu?:Saruboceq:

zeyracım bebegini saglıkla kucakla canım inş hayırlı haberlerini duyarız umarım sende bizlere dua et tamamına erelim inşş

ya bide susam çok faydalıymış sütten daha fazla protein içeriyomuşgaliba hamile bi arkadaş söylemişti siz duydunuz mu?

bu günlerde canım hep simit çekiyordu onda da varmış bir hayır demekki..paylaşım için teşekkürler tatlm..

herkese selamlarrrr

slm bitnm..

duaların için sağol canım allah razı olsun..rabbim seni de hayırlısıyla,kolaylıkla kurtarsın inşallah..yavrunun kokusunu evine doldursun tez vakitte..

benımde 500 den fazla cıkmıs kan pıhtılasmasımı yapıyor yani
benım ılk bebegımın kalbı durdu oyuzden bu kadar cok korkuyorum

beslenmene dikkat et bitnm..ben kilolu bir kadınım..bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum..kolesterol ya da trigliserid değerin nasıl dı??

arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğinix doktorlar yada hastaneler varmı

cnmcm bn ankaradayım bnm tüp ebebk merkezde dvm etcem bundan bi önceki drum serdar oğuz ztb de bi yandan dadüşünüyorum onamı gitsem ama bilm karar veremedim merkde devam edebilirim ama serdar oğuzu özellikle gebelik konusuduna tavsiye ederim bnm tüm ark.onda daoğum yaptı gayet memnunlar ve çokk tecrübeli bi dropuyorumnanaktan

hoşgeldın canımmm iyiyiz çok sukur sen nasılsın
ınsallah saglıkla kucagına alırsın canım hayırlı dogumlarr

kızlar zeyrala aynı donemdeydık bız eger bebişim annesını terk etmneseydı bende nısan annesı olucaktım neyse vardır bundada bı hayır ALLAHIM şimdiki yavrularıma saglık versin

onlar bana yapılmadı canım sanırım

saol canım teşekkür ederim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…