benımde 500 den fazla cıkmıs kan pıhtılasmasımı yapıyor yani
benım ılk bebegımın kalbı durdu oyuzden bu kadar cok korkuyorum
dilekciğim esracığım nasılsınız teyzoşlar hamişlik nasıl gidiyo bebişler nasıl benimde artık son zamnlarım sayılır nisanın 5inden sonra doktorum hazırlıklı ol dedi bana :))dua edin benim için bu arada bütün ekim anneleri hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğimle heyecan yeni başladı sizlerde ikili test üçlü test şeker yüklemesi derken birde bakmışsınız zamn geçiyo rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eğlesin inşallah bebişlerinizi bana dua edin ne olur hamişlerin duaları kabul olur rabbimin katında hepinizi kocamn öptüm inşallah doğum yapıncada haber veririm sizlere buradan
herkese selamlarrrr
ya bide susam çok faydalıymış sütten daha fazla protein içeriyomuşgaliba hamile bi arkadaş söylemişti siz duydunuz mu?
herkese selamlarrrr
dilekciğim esracığım nasılsınız teyzoşlar hamişlik nasıl gidiyo bebişler nasıl benimde artık son zamnlarım sayılır nisanın 5inden sonra doktorum hazırlıklı ol dedi bana :))dua edin benim için bu arada bütün ekim anneleri hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğimle heyecan yeni başladı sizlerde ikili test üçlü test şeker yüklemesi derken birde bakmışsınız zamn geçiyo rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eğlesin inşallah bebişlerinizi bana dua edin ne olur hamişlerin duaları kabul olur rabbimin katında hepinizi kocamn öptüm inşallah doğum yapıncada haber veririm sizlere buradan
benımde 500 den fazla cıkmıs kan pıhtılasmasımı yapıyor yani
benım ılk bebegımın kalbı durdu oyuzden bu kadar cok korkuyorum
arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğinix doktorlar yada hastaneler varmı
arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğinix doktorlar yada hastaneler varmı
herkese selamlarrrr
bu günlerde canım hep simit çekiyordu onda da varmış bir hayır demekki..paylaşım için teşekkürler tatlm..
slm bitnm..
duaların için sağol canım allah razı olsun..rabbim seni de hayırlısıyla,kolaylıkla kurtarsın inşallah..yavrunun kokusunu evine doldursun tez vakitte..
beslenmene dikkat et bitnm..ben kilolu bir kadınım..bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum..kolesterol ya da trigliserid değerin nasıl dı??
melisa benimde ilk bebegimin kalbi durmuştu doktorum banada coraspirin verdi
cnmcm bn ankaradayım bnm tüp ebebk merkezde dvm etcem bundan bi önceki drum serdar oğuz ztb de bi yandan dadüşünüyorum onamı gitsem ama bilm karar veremedim merkde devam edebilirim ama serdar oğuzu özellikle gebelik konusuduna tavsiye ederim bnm tüm ark.onda daoğum yaptı gayet memnunlar ve çokk tecrübeli bi dropuyorumnanaktan
esoşum sen ztn aspirin kullanmıyomusun?
ya ben o hurmayi cok yedimmm benim anladigim bide elma buyuklugunde kirmizi renkte hurma yok mu ben mi karistiriyorum ayyyyyyy yoksa o musmula miydisempatiksalakcinni
zekai tahir kadın doğum hastanesi bu konuda en iyisi diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?