selam kizlar nasilsiniz????
istahli olanlar bana istahinizdan gonderin biraz yoksa bebisim beslenemicek
bu sabah tartildim 53 kilodan 50ye dusmusumkusma da yok ama bulanti var ve istahsizlik var.
cimbomlu pinguu hoşgeldiniz kızlar:)
bitaneciklerim ben yavaş yavaş hazırlanıyorum inciraltına gidiyorum ıraklı misafirlerim...çok sevgili görümcelerim oradalar..onları gezdireyim biraz..bize de deniz havası vursun..mesai bitti artık gitmeliiii...kocaman öpoorm hepinizi..sevgiyle kucaklıorm..yarına kadar tasalarınızı rafa kaldırın bu akşamın tadını çıkarın olurmu???kuzucuklarınız dünyaya geldiğinde pek fırsatınız olmayacak kafa dinlemeye..şimdiden bugünü değerlendirin...rabbime emanetsiniz hepiniz...
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz
selam kizlar nasilsiniz????
istahli olanlar bana istahinizdan gonderin biraz yoksa bebisim beslenemicek
bu sabah tartildim 53 kilodan 50ye dusmusumkusma da yok ama bulanti var ve istahsizlik var.
ikiz olduğu için herşey sizin için daha da zor olucaktır cnm allh yardımcınız olsun valla ben düşünemiyorum kendimi ben çok iyiyim esracım yaaa midem çok iyi tek şikayet çok yemek yiyorummmmmmm
zeyrammmm hoşgeldin cnm (melisesra) esracım bak zeyra ortak arkadaşımızmış ne güzel cnm yaa msj yazdım sana ama burdan da söyliyim allahım kolay sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inş. dualarımız seninle güzel anne allah yardımcın olsun güzelim benim ne diyim ki inş. bizde görürüz o günleri benim içinde minik prensesi öp kokla olur mu
hım anladım cnmcmm bnde kulllanıyorum aspiringamyoncuiremsu
ikiz olduğu için herşey sizin için daha da zor olucaktır cnm allh yardımcınız olsun valla ben düşünemiyorum kendimi ben çok iyiyim esracım yaaa midem çok iyi tek şikayet çok yemek yiyorummmmmmm
zeyrammmm hoşgeldin cnm (melisesra) esracım bak zeyra ortak arkadaşımızmış ne güzel cnm yaa msj yazdım sana ama burdan da söyliyim allahım kolay sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inş. dualarımız seninle güzel anne allah yardımcın olsun güzelim benim ne diyim ki inş. bizde görürüz o günleri benim içinde minik prensesi öp kokla olur mu
ayy cnm bnmmmmm farklı farklı yahuuu dikkat et rabbim korusun meleğini ama ilk 3 ayda olabiliyo böle sıkma canını gönlünü ferah tut bitanemopuyorumnanaktan
esracım ecoprin mi kullanıyorsun
bana ecoprin vermişti merkezdeki dr
kendi gebelik takibi yapıcak olan doktorum da
son haftalara kadar devam edicez dedi
niye acaba
slmm kızlarrr bugun dr kontrolum wardııı hersey yolundaymıs cokk sukurrr ıcım cokk rahattt bıdakı ay gel dedıı bıdahakı kontrolee saglıklı yaa baska bıse ıstemıorum:)darısı ısteyen herkesın basına
selam canım bende oyleyım 3 kılo vermısım 56 dıydım 53 um şimdi iştahım yok hiçç
olur tabi neden olmasın çok sevinirim
sagol canim kendime dikkat ediyorum sagolsun esimde elinden geleni yapiyor yemem icin ama yiyemiyorum midem almiyor.acaba folik asit yapabilirmi ya ondan suphelenmeye basladim.
slmm kızlarrr bugun dr kontrolum wardııı hersey yolundaymıs cokk sukurrr ıcım cokk rahattt bıdakı ay gel dedıı bıdahakı kontrolee saglıklı yaa baska bıse ıstemıorum:)darısı ısteyen herkesın basına
canım serdar oğuzu önerdi,muayenehanesi tunalıdaymış sanırım..
elevit yapar diyolar ama druna bi sorsan akşam ayatarken alırsan belki o kdrr etki etmezz ama duydum ncnmcm olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?