2010 Ekim Anneleri

selam kizlar nasilsiniz????
istahli olanlar bana istahinizdan gonderin biraz yoksa bebisim beslenemicek
bu sabah tartildim 53 kilodan 50ye dusmusum kusma da yok ama bulanti var ve istahsizlik var.

ayy cnm bnmmmmm farklı farklı yahuuu dikkat et rabbim korusun meleğini ama ilk 3 ayda olabiliyo böle sıkma canını gönlünü ferah tut bitanemopuyorumnanaktan

güle güle canım görüşürüzzz

selam kizlar nasilsiniz????
istahli olanlar bana istahinizdan gonderin biraz yoksa bebisim beslenemicek
bu sabah tartildim 53 kilodan 50ye dusmusum kusma da yok ama bulanti var ve istahsizlik var.

selam canım bende oyleyım 3 kılo vermısım 56 dıydım 53 um şimdi iştahım yok hiçç

maşallah maşallah annesiii yarasın minik kuşaahihoyyyt

canım hosgeldın kusura bakma gormedım nasılsınn
evet canım zeyrala aynı donem hamısıydık bız
ALLAHIM hepımıze hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallah

ayy cnm bnmmmmm farklı farklı yahuuu dikkat et rabbim korusun meleğini ama ilk 3 ayda olabiliyo böle sıkma canını gönlünü ferah tut bitanemopuyorumnanaktan

sagol canim kendime dikkat ediyorum sagolsun esimde elinden geleni yapiyor yemem icin ama yiyemiyorum midem almiyor.acaba folik asit yapabilirmi ya ondan suphelenmeye basladim.

güle güle pınarcım kib bende seni öpüyorum görüşürüz canım
cimbomlu canım saol iyiyim bende benim iştah şimdilik yok yemek yiyemiyorum bazı arkadaşlarda bundan sonra iştahın açılıcak diyo bakalım zaten kilom yerinde allah nasip ederse doguma kadar 85 olurum benmafoldumben

sagol canim kendime dikkat ediyorum sagolsun esimde elinden geleni yapiyor yemem icin ama yiyemiyorum midem almiyor.acaba folik asit yapabilirmi ya ondan suphelenmeye basladim.

elevit yapar diyolar ama druna bi sorsan akşam ayatarken alırsan belki o kdrr etki etmezz ama duydum ncnmcm olabilir

selam kaç haftalıktı doktora gittiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…