2010 Ekim Anneleri

selam cnm,hoşgeldin

cimbomlu pinguu hoşgeldiniz kızlar:)

Hoşbuldum kızlar nasılsınız bakalımm ben fena yıyorum bu gidişle duba gıbı olucamcokacimcoook

Allah yardımcın olsun zeyra,normal doğum mu?:Saruboceq:

zeyracım bebegini saglıkla kucakla canım inş hayırlı haberlerini duyarız umarım sende bizlere dua et tamamına erelim inşş

çok teşekkür ederim teyzoşlar rabbim izin verirse sezeryan olacağım spinal sezeryan bebiş birazcık kilolu o yüzden doktorum riske girmiyelim dedi sancı çekip çekip sonra sezeryan olma dedi ne kadar sıcak anneler var burada dualarım sizlerle olacak doğuma giderken rabbim inşallah sağlıklı 7 ay daha geçirmeniz dileğimle inşallah esracığım canım benim rabbime şükürler olsun ikizlerin olacak canımcım herşeyde bir hayır vardır canımcım kendinize ve bebişlere iyi bakın teyzoşlar bir sorunuz olursa genelde nisan anneleri topiğindeyim sorabilirsiniz her zamn bana elimden geldiğince destek olmaya çalışırım hepinizi kocamn öptük kızımlaopuyorumnanaktan:asigim:

saol canımmm opuyorumnanaktan
kendıne ıyı bak hayırlı dogumlarrr

bitaneciklerim ben yavaş yavaş hazırlanıyorum inciraltına gidiyorum ıraklı misafirlerim...çok sevgili görümcelerim oradalar..onları gezdireyim biraz..bize de deniz havası vursun..mesai bitti artık gitmeliiii...kocaman öpoorm hepinizi..sevgiyle kucaklıorm..yarına kadar tasalarınızı rafa kaldırın bu akşamın tadını çıkarın olurmu???kuzucuklarınız dünyaya geldiğinde pek fırsatınız olmayacak kafa dinlemeye..şimdiden bugünü değerlendirin...rabbime emanetsiniz hepiniz...

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz

selam kizlar nasilsiniz????
istahli olanlar bana istahinizdan gonderin biraz yoksa bebisim beslenemicek
bu sabah tartildim 53 kilodan 50ye dusmusum kusma da yok ama bulanti var ve istahsizlik var.

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
johnnybravo, melisesra+, bullancak, kamyas, esengülüm, Pamfilya79+, hatice_kaya, ironic34, hllb, NevYas+, cannsett, ecrinece, simge_wxyz, ozi35, kardelen_olelli, Dark

görüşürüz cnmcm minnoşa ve koca bebebğin güzelliğe dikkat etopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

selam cnmcmmmmkaydirigubbakcemile2bndede vr kansızlıkkk bide ikiz ya bizim onun içinn ben dahiliyey gtcem bakalım bi şimdi kullanıyorum demir ilacı bakalım :hulya:sen nasısın iyisin dimi minnoş nsl?

ikiz olduğu için herşey sizin için daha da zor olucaktır cnm allh yardımcınız olsun valla ben düşünemiyorum kendimi ben çok iyiyim esracım yaaa midem çok iyi tek şikayet çok yemek yiyorummmmmmm

zeyrammmm hoşgeldin cnm (melisesra) esracım bak zeyra ortak arkadaşımızmış ne güzel cnm yaa msj yazdım sana ama burdan da söyliyim allahım kolay sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inş. dualarımız seninle güzel anne allah yardımcın olsun güzelim benim ne diyim ki inş. bizde görürüz o günleri benim içinde minik prensesi öp kokla olur mu

ben kk yı acık bırakıp bişiler yemeye gitmiştim cnm,şimdi geldima.s

slmm kızlarrr bugun dr kontrolum wardııı hersey yolundaymıs cokk sukurrr ıcım cokk rahattt bıdakı ay gel dedıı bıdahakı kontrolee saglıklı yaa baska bıse ıstemıorum:)darısı ısteyen herkesın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…