yok canım ben sadece elevıt bıde progestan ıgne vuruluyorum
selam cnm,hoşgeldin
cimbomlu pinguu hoşgeldiniz kızlar:)
selam pingu:)
bu günlerde canım hep simit çekiyordu onda da varmış bir hayır demekki..paylaşım için teşekkürler tatlm..
slm bitnm..
duaların için sağol canım allah razı olsun..rabbim seni de hayırlısıyla,kolaylıkla kurtarsın inşallah..yavrunun kokusunu evine doldursun tez vakitte..
beslenmene dikkat et bitnm..ben kilolu bir kadınım..bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum..kolesterol ya da trigliserid değerin nasıl dı??
Allah yardımcın olsun zeyra,normal doğum mu?:Saruboceq:
zeyracım bebegini saglıkla kucakla canım inş hayırlı haberlerini duyarız umarım sende bizlere dua et tamamına erelim inşş
bu günlerde canım hep simit çekiyordu onda da varmış bir hayır demekki..paylaşım için teşekkürler tatlm..
slm bitnm..
duaların için sağol canım allah razı olsun..rabbim seni de hayırlısıyla,kolaylıkla kurtarsın inşallah..yavrunun kokusunu evine doldursun tez vakitte..
beslenmene dikkat et bitnm..ben kilolu bir kadınım..bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum..kolesterol ya da trigliserid değerin nasıl dı??
hoşgeldın canımmm iyiyiz çok sukur sen nasılsın
ınsallah saglıkla kucagına alırsın canım hayırlı dogumlarr
kızlar zeyrala aynı donemdeydık bız eger bebişim annesını terk etmneseydı bende nısan annesı olucaktım neyse vardır bundada bı hayır ALLAHIM şimdiki yavrularıma saglık versin
bana vermedı canım ıstesemmı acaba
o cennet elması ya da cennet hurması dedikleri şey bitnm..ben ondan bahsetmiyorum..
şu an oraya gidiyorum ama pek tatmin olmadım
çok teşekkür ederim teyzoşlar rabbim izin verirse sezeryan olacağım spinal sezeryan bebiş birazcık kilolu o yüzden doktorum riske girmiyelim dedi sancı çekip çekip sonra sezeryan olma dedi ne kadar sıcak anneler var burada dualarım sizlerle olacak doğuma giderken rabbim inşallah sağlıklı 7 ay daha geçirmeniz dileğimle inşallah esracığım canım benim rabbime şükürler olsun ikizlerin olacak canımcım herşeyde bir hayır vardır canımcım kendinize ve bebişlere iyi bakın teyzoşlar bir sorunuz olursa genelde nisan anneleri topiğindeyim sorabilirsiniz her zamn bana elimden geldiğince destek olmaya çalışırım hepinizi kocamn öptük kızımlaopuyorumnanaktan:asigim:
hoşgeldin cnm nasısın?
gittinde sorarsın doktoruna .. belkide gerek görmemiştir allahım korusun bütün bebekleri
hosbuldum canım Allah'a şükür cok ıyıyım sen nasılsın minikler nasıl :)
bnm ddiğim drda orda cnm ama hastde muay.etmiyo özel muay.vr klinik şefi orda
şu an oraya gidiyorum ama pek tatmin olmadım
yaaa kayınvalidem orda hemşire,istersen doktor ismi sorabilirim??
bitaneciklerim ben yavaş yavaş hazırlanıyorum inciraltına gidiyorum ıraklı misafirlerim...çok sevgili görümcelerim oradalar..onları gezdireyim biraz..bize de deniz havası vursun..mesai bitti artık gitmeliiii...kocaman öpoorm hepinizi..sevgiyle kucaklıorm..yarına kadar tasalarınızı rafa kaldırın bu akşamın tadını çıkarın olurmu???kuzucuklarınız dünyaya geldiğinde pek fırsatınız olmayacak kafa dinlemeye..şimdiden bugünü değerlendirin...rabbime emanetsiniz hepiniz...
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz
selam cnmcmmmmkaydirigubbakcemile2bndede vr kansızlıkkk bide ikiz ya bizim onun içinn ben dahiliyey gtcem bakalım bi şimdi kullanıyorum demir ilacı bakalım :hulya:sen nasısın iyisin dimi minnoş nsl?
dilekciğim esracığım nasılsınız teyzoşlar hamişlik nasıl gidiyo bebişler nasıl benimde artık son zamnlarım sayılır nisanın 5inden sonra doktorum hazırlıklı ol dedi bana :))dua edin benim için bu arada bütün ekim anneleri hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğimle heyecan yeni başladı sizlerde ikili test üçlü test şeker yüklemesi derken birde bakmışsınız zamn geçiyo rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eğlesin inşallah bebişlerinizi bana dua edin ne olur hamişlerin duaları kabul olur rabbimin katında hepinizi kocamn öptüm inşallah doğum yapıncada haber veririm sizlere buradan
ben kk yı acık bırakıp bişiler yemeye gitmiştim cnm,şimdi geldima.sKonuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
johnnybravo, melisesra+, bullancak, kamyas, esengülüm, Pamfilya79+, hatice_kaya, ironic34, hllb, NevYas+, cannsett, ecrinece, simge_wxyz, ozi35, kardelen_olelli, Dark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?